2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu mesela bugun 6si ya bugune kdr olani yani 6 gunlk ucretimi vermezmis vs.. Ama sabah her seyi soyledm hallettm paşa paşa vericek

Hallettim gibi tatlim bakalim :)

Kuzu yazicin varsa eger sticker kagit al tanesi 50 kurus flndr ben sana tasarim atarm basarsin. Bi sayfaya sigiyor 50 tane siseler icin. Haricinde yuvarlak olrsa 40 a yakin sigiyor. Greenandblue ile oyle yaptik canim seve seve yaparim 50 tanesi 20 tl fln deli para. Ben 120 etiketi 12 tl ye satiyorum. Ve kazaniyorum insanlar ucmuş ya şok oluyorum. Kargo ile ugrasmamak icin kendin bas dedim buarada
Kizlar tasarim islrini iyi arastirin ben hepinize yardimci olurum seve seve el pankartlarina 5 tl cercevelere 100 tl fln vermeyin deli paralar bunlar..
Hallettiysen iyi hadi canım :) yaa bu sticker için bu şablonların falan olduğu bi site yada program varmı canım ben photoshop falan kullanıyorum ama farklı bir programı vardır heralde

Maşallah maşallahh nazar değmesin canım :nazar::nazar::nazar: Hepsi birbirinden güzel , güzel günlerde kullan inşallah Hoppa
Amiin yavrum hepimiz de inşallah Hoppa
Kuzu mesela bugun 6si ya bugune kdr olani yani 6 gunlk ucretimi vermezmis vs.. Ama sabah her seyi soyledm hallettm paşa paşa vericek

Kuzu yazicin varsa eger sticker kagit al tanesi 50 kurus flndr ben sana tasarim atarm basarsin. Bi sayfaya sigiyor 50 tane siseler icin. Haricinde yuvarlak olrsa 40 a yakin sigiyor. Greenandblue ile oyle yaptik canim seve seve yaparim 50 tanesi 20 tl fln deli para. Ben 120 etiketi 12 tl ye satiyorum. Ve kazaniyorum insanlar ucmuş ya şok oluyorum. Kargo ile ugrasmamak icin kendin bas dedim buarada
Kizlar tasarim islrini iyi arastirin ben hepinize yardimci olurum seve seve el pankartlarina 5 tl cercevelere 100 tl fln vermeyin deli paralar bunlar..
Kuzu sen harikasın :KK59:

Canim bi kac yere sordum kenarlarini kendim kesmem gerekiyormus, tabi daha ucuzdu. Bu 20tl diyen lazer kesim mi ne yapiyormus, direkt cikicak yani kesilmis. Ben sunu begendim.

sticker1.webp

Kuzu sen bunu yapabilirsen bana yolla sadece bastirayim o zaman:KK23:

Baska yerlere de sorarim baski icin bulurum daha uygunu.

Kesinlikle öyle dışarda nerdeyse kasırga var bende mevsim bahar :KK36: Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın kuzucum Hoppa (gerçi bu duayı da sevmiyorum yaprak dökümünden dolayı :KK70:)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamamen unuttum dur şimdi mesaj atıyorum hemen :KK57: ayrıca senden çocuğum olsun istiyorum :KK8:

Çok şükür bi sıkıntı yok kuzum ama sanki kavgalarımızın sayısında bir artış var o da büyük ihtimalle benim regl dönemimde olmamdan kaynaklanıyordur (inşallah yani) o_O
Canım bizimde öyle olmuştu. Nişandan sonra nazara geldik die düşündüm ben:( çok şükür iyiz ama şimdi:nazar:

Kadının maddi durumu baya iyiymiş kendi gelinlerine yapar gibi yeğenerinin nişanlılarına da yapıyor valla Allah razı olsun hepsi de ayrı kalite özellikle bakım setini Yves rocherdan almış şaşırdım :KK6: Darısı başınıza hatın kız :KK69:
valla nazar değmesinn ayy darısı başıma böyle bi teyze çok tatlı olurdu :)

@karanfilseven kuzu bak resim yolladı sevdicek atıyorum sana, tam bilemedim satıcıların adını ama yanında kafa simgesi olanlardır diye tahmin ediyorum. Bu arada ilk 3 iç çamaşırı resmi varya onları sipariş ettik 2 ay içinde hepsi geldi.
IMG-20150106-WA0000.webp

Maşallahh canım iyi günlerde kullan ağız tadıyla kullan hepsini tek tek :KK68:
Amin yavrum hepimizde inşallah Hoppa
Canım bizimde öyle olmuştu. Nişandan sonra nazara geldik die düşündüm ben:KK43: çok şükür iyiz ama şimdi:nazar:
Maşallah canım size de nazar değmesin ya zaten meşhurdur nişanlılık döneminde tartışmaların artması çok önemsememek ve yara almamaya çalışmak önemli olan ben artık nişanlılık dönemine upuzun bi regl dönemi diyorum (iğrenç bi benzetme ama duygu değişimleri tam olarak bu :p)

Maşallah canım size de nazar değmesin ya zaten meşhurdur nişanlılık döneminde tartışmaların artması çok önemsememek ve yara almamaya çalışmak önemli olan ben artık nişanlılık dönemine upuzun bi regl dönemi diyorum (iğrenç bi benzetme ama duygu değişimleri tam olarak bu :p)
Katılıyorum canım. Düğün zamanı yaklaştıkca hepsi de artıyo bunların:(

Ellerine saglık canım benim..Bu arada ben açamadım ya maili, erkek arkadaşıma gönderdim o açmış..o şekilde çıktı alıcaz..Zaten el pankartları, anı çerçevesi ve diğer tasarımları düğüne yapıcam :) O zaman daha güzel olur sanki ?

Kadının maddi durumu baya iyiymiş kendi gelinlerine yapar gibi yeğenerinin nişanlılarına da yapıyor valla Allah razı olsun hepsi de ayrı kalite özellikle bakım setini Yves rocherdan almış şaşırdım :KK6: Darısı başınıza hatın kız :KK69:

Güzel günlerde kullan canım hepsini maşallahhhh :)

Hallettiysen iyi hadi canım :) yaa bu sticker için bu şablonların falan olduğu bi site yada program varmı canım ben photoshop falan kullanıyorum ama farklı bir programı vardır heralde
Ben illustrator kullaniyorum kuzu :)
Amiin yavrum hepimiz de inşallah Hoppa

Kuzu sen harikasın :KK59:
:KK22:

Canim bi kac yere sordum kenarlarini kendim kesmem gerekiyormus, tabi daha ucuzdu. Bu 20tl diyen lazer kesim mi ne yapiyormus, direkt cikicak yani kesilmis. Ben sunu begendim.

Eki Görüntüle 1363744

Kendin kes tatlim :KK19: bana aksam ozelden yazar misin kuzum yaparim aynisini
Ellerine saglık canım benim..Bu arada ben açamadım ya maili, erkek arkadaşıma gönderdim o açmış..o şekilde çıktı alıcaz..Zaten el pankartları, anı çerçevesi ve diğer tasarımları düğüne yapıcam :) O zaman daha güzel olur sanki ?
:cool: Bak sevindim acmaniza bende sana sorcaktm :KK23: canim nasil istsrsen isTemede Nisanda yaptrnd oluyor:KK68:

Eki Görüntüle 1363744

Bende lazer kesimi 15 tlye yaptırdım canım laptopta varsa yükleyim
IMG_20141231_134621[1].webp

Ben illustrator kullaniyorum kuzu :)

:KK22:

Kendin kes tatlim :KK19: bana aksam ozelden yazar misin kuzum yaparim aynisini

:cool: Bak sevindim acmaniza bende sana sorcaktm :KK23: canim nasil istsrsen isTemede Nisanda yaptrnd oluyor:KK68:
tamam canım saol bi bakiyim ona nasılmış :D

canım güle güle kullan hediyelerini hepsi çok güzeller

Back
X