2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Maşallahh yok arkadaş ben karar verdim bi süre bişey almicamm :D Allahım bu ay ki kredi kartım neydi öyle gitti maaşın yarısı o_O
görünce bi şok yaşıyo dimi insan :)
ben kredi kartı kullanmıyorum ama eğer kullanırsam eve icra gelme olasılığı çok yüksek:KK53:

@karanfilseven kuzu bak resim yolladı sevdicek atıyorum sana, tam bilemedim satıcıların adını ama yanında kafa simgesi olanlardır diye tahmin ediyorum. Bu arada ilk 3 iç çamaşırı resmi varya onları sipariş ettik 2 ay içinde hepsi geldi.
Eki Görüntüle 1363748

Yok canım o konuşma balonu simgelerinin yanındaki isim yetkili kişinin ismi, mesaj atıyorsun ordan yani.. View details a tıklayıp aşağı inersen Store: yazar. O satıcıdır :) Benim de 3 ay oldu yok ürünler, open dispute yatım para iadesi istedim. Satıcı çok yüksek puanlı ve ünlü olduğu için kendine zarar gelsin istemiyor. İadeyi geri çekin eğer 10 gün içinde ürünler elinize ulaşmazsa para iadesi yapıcam, sonrasında ürünler size ulaşsa bile ücretsiz almış olacaksınız dedi, bekliyorum.

Yok canım o konuşma balonu simgelerinin yanındaki isim yetkili kişinin ismi, mesaj atıyorsun ordan yani.. View details a tıklayıp aşağı inersen Store: yazar. O satıcıdır :) Benim de 3 ay oldu yok ürünler, open dispute yatım para iadesi istedim. Satıcı çok yüksek puanlı ve ünlü olduğu için kendine zarar gelsin istemiyor. İadeyi geri çekin eğer 10 gün içinde ürünler elinize ulaşmazsa para iadesi yapıcam, sonrasında ürünler size ulaşsa bile ücretsiz almış olacaksınız dedi, bekliyorum.
Yaaa bende istiyorum almak ama işte kim nasıl bilemiyorum bide ürünler nasıl cıkar tabi o da var memnun kalırsan söylermisin canım

Yaaa bende istiyorum almak ama işte kim nasıl bilemiyorum bide ürünler nasıl cıkar tabi o da var memnun kalırsan söylermisin canım
Söylerim canım gelirse tabi, ben de çok hevesliydim daha ilk alışverişte böyle olunca hevesim kaçtı. Uzun bir süre almam heralde..

Kızlar çok sıkıldım niyeyse ya. Nişanlım arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. Ben kaldım :(

545394_409827439039886_968959399_n.jpg
293524_270796646276300_588673526_n.jpg
282785_235631239792841_7294254_n.jpg

kızlar kına mekanı araştırmaya başladım buranın alt katına 1000 lira istiyolar...
resimlerini paylaştığım giriş ise kişi başı menü 16 liradan başlıyor 45 liraya kadar çıkıyor girişteki salonun şartı menülü olması nasıl sizce... tanıdıkta var belki daha uyguna olabilir :)

Back
X