- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Sizde benim düğünüme uzaktan katılın:) hatta ben bide istanbulda kafe ayarlayım:) sizde orda toplanın canlı bağlantıyla uzaktan düğün yapmış oluruz:)
Kız sen düğün gününde bizi mi görürsünn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde benim düğünüme uzaktan katılın:) hatta ben bide istanbulda kafe ayarlayım:) sizde orda toplanın canlı bağlantıyla uzaktan düğün yapmış oluruz:)
Valla bende damatı görürsem iyi die dua ediyorum:) kuzenimin eşi diyomuş kız gece niye ışıkları disko gibi yapmadılar die. Kuzenim diomuş yaptılar diyomuş yok yapmadılar die diretiyormuş:) düşün onu bile hatırlamıyo:) bende kenan doğulu gelinim şarkısını dinlerken salona giriş yaptığımı düşünüyorum:) benide o havadan nişanlım çıkarıyo:)Kız sen düğün gününde bizi mi görürsünnben şahsen kimseyi görmem
Bugün minibüste geliyorum mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta çalıyor kulaklıkta ben kapadım gözlerimi hayal ediyorum düğünümde ilk dans şarkımız gibi böyle sonra yanımdaki adam bir bağırdı "durakta inecek var kaptan" diye
![]()
dedim töbe töbeee
Valla bende damatı görürsem iyi die dua ediyorum:) kuzenimin eşi diyomuş kız gece niye ışıkları disko gibi yapmadılar die. Kuzenim diomuş yaptılar diyomuş yok yapmadılar die diretiyormuş:) düşün onu bile hatırlamıyo:) bende kenan doğulu gelinim şarkısını dinlerken salona giriş yaptığımı düşünüyorum:) benide o havadan nişanlım çıkarıyo:)
Günaydın kızçelerrrr![]()
Günaydınnnnn :)
Günaydııın Kızlaaarrrr nasılsınızzz :)
günaydınn kızlar ayyy resmen donuyorummGünaydın gelincikler![]()
günaydın canım ayy inşallah kazasız belasız gidip gelirsiniz tatil etseler nolur sankiGünaydın kızlar, hava çok kötü kar ve buz her yer, köye gelirken bişi olmasın diye hatim indirdim serviste.. Pis şoförler para kesilmesin diye yollar iyi diyorlar.
günaydın canım ayyy sabah sabah güldüm çok iyi yapmışsın :)Günaydın kızlar :) gece bi tipi vardı görmeniz lazımbide nişanlımı eve almadım oh olsun:) beyefendi 10da gelecek diye bekliyorum. Maçtan sonra bi daha arkadaşlarına gidiyor. 12de elektrik gitti çok korktum fırtınada vardı zaten.korkuyorum artık gel dedim. Biz oturuyoruz kapını kitle yat dedi. Bende kapıyı kitledim yattım. Anahtarıda arkasında bıraktım. Gece 2buçukta beyimiz arıyor. Tabi o saatten sonra ben alırmıyım:) aradığında meşgule aldım telefonu kapattım. Sonrada okuldan bi saat önce açtım kapıyı geldi hazırlandı gitti. Ama suçlu ya bişe diyemiyo. Sabaha kadar arabada beklemiş:)
Hoopp hemen kendimize geliyoruzhazırlıklar nasull
elini biraz çabuk tutman şartHepsi yarım yamalak kaldı, bohça yarım, hediyelikler yarım, elbisem hazır, ayakkabbım yok, benim bohça yarım..Her işe elimi attım ama hepsi yarım kaldı![]()
Kendineee geeeelll:) düğün var nişan var :))) bu ay bol bol göbek atacaz![]()
Güzel cevap vermişsin canım![]()
Canımmm gel yanıma sana çay kahve yapıyım ortam da sıcacık bende hastayım hala geçmedi ama sarılır ısıtırız birbirimizi
Yatağa girip saatlerce uyumak istiyorumsen gelsene saha da kar topu oynarız, kardan adam yaparız
Ohhh tabii ya şurda düğününe ne kaldı sen göbek atıp oynucan ya bizz![]()
greenandblue
![]()
Kız sen düğün gününde bizi mi görürsünnben şahsen kimseyi görmem
Bugün minibüste geliyorum mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta çalıyor kulaklıkta ben kapadım gözlerimi hayal ediyorum düğünümde ilk dans şarkımız gibi böyle sonra yanımdaki adam bir bağırdı "durakta inecek var kaptan" diye
![]()
dedim töbe töbeee
ayyy bana ne oldu bilmiyorum, üstümde gereksiz bir isteksizlik var![]()
Bütün romantizmin içine turp sıktı yani, enseye bi tane şaplak atsaydın![]()
elini biraz çabuk tutman şart![]()
aslında çok eksiğin yok canım 2 güne biterFarkındayım ama, birinin beni silkelemesi lazım![]()
Sizle aynı konuşmayı bizde yapacaz sanırımHatırlamıyo yani :) :) ayy ne güzel heyecanlar bunlar bir gelinle damat hep konuşurlar ya hehehe acaba siz ne konuşucaksınız![]()
(valla ben ne konuşucağımızı tahmin ediyorum kendi adımıza
)
Dedim şimdiden yapimde evlenince yapamasın die:)günaydın canım ayy inşallah kazasız belasız gidip gelirsiniz tatil etseler nolur sanki
günaydın canım ayyy sabah sabah güldüm çok iyi yapmışsın :)
Canım daha 3hafta var yaparsın merak etme:) stres yapma yeter ki.Hepsi yarım yamalak kaldı, bohça yarım, hediyelikler yarım, elbisem hazır, ayakkabbım yok, benim bohça yarım..Her işe elimi attım ama hepsi yarım kaldı![]()
Sizle aynı konuşmayı bizde yapacaz sanırım![]()
Ayy biraz bana da yolla o enerjiden :)
![]()
kızz senin daha enerjik olman lazımm nişan var
![]()
Kendineee geeeelll:) düğün var nişan var :))) bu ay bol bol göbek atacaz![]()
Hepsi yarım yamalak kaldı, bohça yarım, hediyelikler yarım, elbisem hazır, ayakkabbım yok, benim bohça yarım..Her işe elimi attım ama hepsi yarım kaldı![]()
Kız sen düğün gününde bizi mi görürsünnben şahsen kimseyi görmem
![]()
dedim töbe töbeee
canım dikkat et zayıfcacık kızsın hasta olmaSorma ya ödüm patlıyor yolda, bide bugün öğleden sonra ilkokul kisminda dersim var, burdan 1 km ötede ve yol bayır, nasıl yürüyeceğim hiç bilmiyorum.
günaydın kızlar.hava buz,yerler kötü,sabah bi de buzda düştüm kar botlarıma rağmen,belim çok kötü ağrıyor
ay cnm sorma seninle aynı gün nişanımız ama bende de o sende ki bitkinlik warsöz olmadan önce günlerce ne karnıma ağrılar girmişti şimdi sanki nişanına 25 gün kalan ben değilim
hiç birşeye karşı içimde istek yok
benimde daha eksiğim çok,ztn memleketimden de şuan uzakta oldugumdan hiçbirşeyi tam anlamıyla halledemiyorum
ee bende memlekette olmadığımdan,hep benim yerime baskaları yapıyor bişileri,o yüzden tüm heyecanlarım sanki yarım ve eksik kalıyor
ahahahahah,çok güzeldi bu yaaaa![]()
günaydın canımgünaydınn kızlar ayyy resmen donuyorumm