2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sizde benim düğünüme uzaktan katılın:) hatta ben bide istanbulda kafe ayarlayım:) sizde orda toplanın canlı bağlantıyla uzaktan düğün yapmış oluruz:)

Kız sen düğün gününde bizi mi görürsünn :KK70::KK70: ben şahsen kimseyi görmem :KK33:Bugün minibüste geliyorum mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta çalıyor kulaklıkta ben kapadım gözlerimi hayal ediyorum düğünümde ilk dans şarkımız gibi böyle sonra yanımdaki adam bir bağırdı "durakta inecek var kaptan" diye :D :D dedim töbe töbeee

Kız sen düğün gününde bizi mi görürsünn :KK70::KK70: ben şahsen kimseyi görmem :KK33:Bugün minibüste geliyorum mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta çalıyor kulaklıkta ben kapadım gözlerimi hayal ediyorum düğünümde ilk dans şarkımız gibi böyle sonra yanımdaki adam bir bağırdı "durakta inecek var kaptan" diye :D :D dedim töbe töbeee
Valla bende damatı görürsem iyi die dua ediyorum:) kuzenimin eşi diyomuş kız gece niye ışıkları disko gibi yapmadılar die. Kuzenim diomuş yaptılar diyomuş yok yapmadılar die diretiyormuş:) düşün onu bile hatırlamıyo:) bende kenan doğulu gelinim şarkısını dinlerken salona giriş yaptığımı düşünüyorum:) benide o havadan nişanlım çıkarıyo:)

Valla bende damatı görürsem iyi die dua ediyorum:) kuzenimin eşi diyomuş kız gece niye ışıkları disko gibi yapmadılar die. Kuzenim diomuş yaptılar diyomuş yok yapmadılar die diretiyormuş:) düşün onu bile hatırlamıyo:) bende kenan doğulu gelinim şarkısını dinlerken salona giriş yaptığımı düşünüyorum:) benide o havadan nişanlım çıkarıyo:)

Hatırlamıyo yani :) :) ayy ne güzel heyecanlar bunlar bir gelinle damat hep konuşurlar ya hehehe acaba siz ne konuşucaksınız :D :D (valla ben ne konuşucağımızı tahmin ediyorum kendi adımıza :KK70::KK70: )

Günaydın kızlar, hava çok kötü kar ve buz her yer, köye gelirken bişi olmasın diye hatim indirdim serviste.. Pis şoförler para kesilmesin diye yollar iyi diyorlar.
günaydın canım ayy inşallah kazasız belasız gidip gelirsiniz tatil etseler nolur sanki
Günaydın kızlar :) gece bi tipi vardı görmeniz lazım:KK43: bide nişanlımı eve almadım oh olsun:) beyefendi 10da gelecek diye bekliyorum. Maçtan sonra bi daha arkadaşlarına gidiyor. 12de elektrik gitti çok korktum fırtınada vardı zaten.korkuyorum artık gel dedim. Biz oturuyoruz kapını kitle yat dedi. Bende kapıyı kitledim yattım. Anahtarıda arkasında bıraktım. Gece 2buçukta beyimiz arıyor. Tabi o saatten sonra ben alırmıyım:) aradığında meşgule aldım telefonu kapattım. Sonrada okuldan bi saat önce açtım kapıyı geldi hazırlandı gitti. Ama suçlu ya bişe diyemiyo. Sabaha kadar arabada beklemiş:)
günaydın canım ayyy sabah sabah güldüm çok iyi yapmışsın :)

Kendineee geeeelll:) düğün var nişan var :))) bu ay bol bol göbek atacaz :D

Güzel cevap vermişsin canım :D :D

Canımmm gel yanıma sana çay kahve yapıyım ortam da sıcacık bende hastayım hala geçmedi ama sarılır ısıtırız birbirimizi :KK19::KK19:

Yatağa girip saatlerce uyumak istiyorum :KK51:sen gelsene saha da kar topu oynarız, kardan adam yaparız :KK14:

Ohhh tabii ya şurda düğününe ne kaldı sen göbek atıp oynucan ya bizz :KK43: greenandblue greenandblue :KK43:

ayyy bana ne oldu bilmiyorum, üstümde gereksiz bir isteksizlik var :KK14:

Bütün romantizmin içine turp sıktı yani, enseye bi tane şaplak atsaydın:KK67:

Hatırlamıyo yani :) :) ayy ne güzel heyecanlar bunlar bir gelinle damat hep konuşurlar ya hehehe acaba siz ne konuşucaksınız :D :D (valla ben ne konuşucağımızı tahmin ediyorum kendi adımıza :KK70::KK70: )
Sizle aynı konuşmayı bizde yapacaz sanırım:KK53::KK53:

günaydın canım ayy inşallah kazasız belasız gidip gelirsiniz tatil etseler nolur sanki

günaydın canım ayyy sabah sabah güldüm çok iyi yapmışsın :)
Dedim şimdiden yapimde evlenince yapamasın die:)
Hepsi yarım yamalak kaldı, bohça yarım, hediyelikler yarım, elbisem hazır, ayakkabbım yok, benim bohça yarım..Her işe elimi attım ama hepsi yarım kaldı :KK14:
Canım daha 3hafta var yaparsın merak etme:) stres yapma yeter ki.

günaydın kızlar.hava buz,yerler kötü,sabah bi de buzda düştüm kar botlarıma rağmen,belim çok kötü ağrıyor :KK61::KK61:

Ayy biraz bana da yolla o enerjiden :)

:D :D kızz senin daha enerjik olman lazımm nişan var :D

Kendineee geeeelll:) düğün var nişan var :))) bu ay bol bol göbek atacaz :D

Hepsi yarım yamalak kaldı, bohça yarım, hediyelikler yarım, elbisem hazır, ayakkabbım yok, benim bohça yarım..Her işe elimi attım ama hepsi yarım kaldı :KK14:

ay cnm sorma seninle aynı gün nişanımız ama bende de o sende ki bitkinlik war :( söz olmadan önce günlerce ne karnıma ağrılar girmişti şimdi sanki nişanına 25 gün kalan ben değilim :( hiç birşeye karşı içimde istek yok:KK61: benimde daha eksiğim çok,ztn memleketimden de şuan uzakta oldugumdan hiçbirşeyi tam anlamıyla halledemiyorum:KK61: ee bende memlekette olmadığımdan,hep benim yerime baskaları yapıyor bişileri,o yüzden tüm heyecanlarım sanki yarım ve eksik kalıyor :(

ahahahahah,çok güzeldi bu yaaaa:KK70::KK70::KK70:

günaydın kızlar.hava buz,yerler kötü,sabah bi de buzda düştüm kar botlarıma rağmen,belim çok kötü ağrıyor :KK61::KK61:

ay cnm sorma seninle aynı gün nişanımız ama bende de o sende ki bitkinlik war :KK43: söz olmadan önce günlerce ne karnıma ağrılar girmişti şimdi sanki nişanına 25 gün kalan ben değilim :KK43: hiç birşeye karşı içimde istek yok:KK61: benimde daha eksiğim çok,ztn memleketimden de şuan uzakta oldugumdan hiçbirşeyi tam anlamıyla halledemiyorum:KK61: ee bende memlekette olmadığımdan,hep benim yerime baskaları yapıyor bişileri,o yüzden tüm heyecanlarım sanki yarım ve eksik kalıyor :KK43:

ahahahahah,çok güzeldi bu yaaaa:KK70::KK70::KK70:

Canımm günaydın dikkat et kendine ya her yer buz valla çokta soğukk
Evet bende güldüm sonra ama kızdım da hayalimin en güzel yerindee :D

Back
X