2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım evet buz gibi burası böyleyse orasını düşünemiyorum bile.. Dikkat et kendine :)

Günaydın canım :)

Allah seni ne etsin napmış çocuğa :) :) okurken nasıl güldüm ..Oh olmuş ama ona bir yandan da üzüldüm :)
bebişim nasıl oldn boğazlar falan

günaydın kızlar.hava buz,yerler kötü,sabah bi de buzda düştüm kar botlarıma rağmen,belim çok kötü ağrıyor :KK61::KK61:

ay cnm sorma seninle aynı gün nişanımız ama bende de o sende ki bitkinlik war :KK43: söz olmadan önce günlerce ne karnıma ağrılar girmişti şimdi sanki nişanına 25 gün kalan ben değilim :KK43: hiç birşeye karşı içimde istek yok:KK61: benimde daha eksiğim çok,ztn memleketimden de şuan uzakta oldugumdan hiçbirşeyi tam anlamıyla halledemiyorum:KK61: ee bende memlekette olmadığımdan,hep benim yerime baskaları yapıyor bişileri,o yüzden tüm heyecanlarım sanki yarım ve eksik kalıyor :KK43:

ahahahahah,çok güzeldi bu yaaaa:KK70::KK70::KK70:
Kuzum nişanda uzakta olmak sıkıntı da düğünde ayrı bi sıkıntı oluyo:( onu en iyi anlayanlardan biri de benim:)

Hepsi yarım yamalak kaldı, bohça yarım, hediyelikler yarım, elbisem hazır, ayakkabbım yok, benim bohça yarım..Her işe elimi attım ama hepsi yarım kaldı :KK14:

Ay benim de bohca yarim bisey anlamadim bohca soran da yok. Kimse sormazsa bende bisey demicem valla.

günaydın kızlar.hava buz,yerler kötü,sabah bi de buzda düştüm kar botlarıma rağmen,belim çok kötü ağrıyor :KK61::KK61:

ay cnm sorma seninle aynı gün nişanımız ama bende de o sende ki bitkinlik war :KK43: söz olmadan önce günlerce ne karnıma ağrılar girmişti şimdi sanki nişanına 25 gün kalan ben değilim :KK43: hiç birşeye karşı içimde istek yok:KK61: benimde daha eksiğim çok,ztn memleketimden de şuan uzakta oldugumdan hiçbirşeyi tam anlamıyla halledemiyorum:KK61: ee bende memlekette olmadığımdan,hep benim yerime baskaları yapıyor bişileri,o yüzden tüm heyecanlarım sanki yarım ve eksik kalıyor :KK43:

Bende cok heyecanli degilim. Daha cok nasil olacak insanlar eve sigacak mi bu kaygilar var:eek:

Kuzum nişanda uzakta olmak sıkıntı da düğünde ayrı bi sıkıntı oluyo:KK43: onu en iyi anlayanlardan biri de benim:)

Bende cok heyecanli degilim. Daha cok nasil olacak insanlar eve sigacak mi bu kaygilar var:eek:

kızlar acıkcası ben çok iyi hissemiyorum kendımı bu konuda yaaa :KK61: sanki hiçbirşeye yetişemiyorum buradan ve sanki hersey yarım kalıyor. math27 math27 bende senin gibi heyecanlı ve tez canlı biriyim.umarım bende senin gibi hallettiğim günleri görürüm herşeyi :KK61: sanki benden baska kimsede bi hareket yok gibi,şimdiden depresyona girdim galiba :KK61:

kızlar acıkcası ben çok iyi hissemiyorum kendımı bu konuda yaaa :KK61: sanki hiçbirşeye yetişemiyorum buradan ve sanki hersey yarım kalıyor. math27 math27 bende senin gibi heyecanlı ve tez canlı biriyim.umarım bende senin gibi hallettiğim günleri görürüm herşeyi :KK61: sanki benden baska kimsede bi hareket yok gibi,şimdiden depresyona girdim galiba :KK61:

Canım ne depresyonu Allah aşkına ya :) Ben öleyim o zaman benimde nişanım var ama daha nişan yerimiz bile belli değil :KK70: Bak hasta halimle sizi güldürmeye çalışıyorum kıymetinizi bilin :D

Canım ne depresyonu Allah aşkına ya :) Ben öleyim o zaman benimde nişanım var ama daha nişan yerimiz bile belli değil :KK70: Bak hasta halimle sizi güldürmeye çalışıyorum kıymetinizi bilin :D

bizde yaz sonu düğün istiyoruz sözde ama daha salon yok ortada :KK61:bi de işte sen memleketinden uzak değilsin,benim o derdim ztn en büyük sorun.hersey benden uzakta olmak durumunda ve bi yerde artık enerjimde tükeniyor.bilmiyorum ya şuan herşey gözümde cok buyuyor,önumde sankı koca bi belirsizlik var gibi koca bi boşluk içindeyim:KK61:

bizde yaz sonu düğün istiyoruz sözde ama daha salon yok ortada :KK61:bi de işte sen memleketinden uzak değilsin,benim o derdim ztn en büyük sorun.hersey benden uzakta olmak durumunda ve bi yerde artık enerjimde tükeniyor.bilmiyorum ya şuan herşey gözümde cok buyuyor,önumde sankı koca bi belirsizlik var gibi koca bi boşluk içindeyim:KK61:

Herşey hallolur canım merak etme ne zaman geleceği belli oldumu sözlünün? Gelir gelmez zaten bakarsınız salonlara bu kadar üzülme lütfen

Yook canım stres yapmıyorum da böyle bir gereksiz isteksizlik var :KK57:

Kız math27 math27 napalım şu kızı bilmiyorum kii :)
Ne yapmam lazım canım senin için söyle yapıyım :) :) :)

Çok geçmiş olsun canım ya yollar buz vallahi, bende sabah 6:30 da evden çıktım, sanki gece çıkmış gibiydim..
Canım zaten seninle aynıyız biz, bende tek başıma yapmaya çalışıyorum herşeyi, erkek arkadaşımla halletmeye çalışıyoruz ama bu kadar oluyo işte..Bende erkek arkadaşımın annesini bekliyorum 2 hafta sonra gelecekmiş, beraber alışveriş yapacakmışız..Biraz da onu bekliyorum..Birçok şeyi kendim aldım bohça için ama sanırım annesi de bişeyler almak istiyormuş..

Günaydın canım benim hoşgeldin :)

Hosbuldum:KK19:

Aynisi bende de oldu hatta sevgilime kizdim sen hazirlik yapmiyorsun falan dedim hic kimse ilgilenmiyor dedim 2-3ay once hem de:KK57: biz hersey kontrolumuzde olsun istiyoruz ondan canim bu psikoloji.

Beni zaten etrafımdaki insanlar sinir ediyo, herkeste bir rahatlık, onları öyle görünce bende koyveriyorum vallahi..Kendi nişanımı kendim yapıyorum nasıl olsa..Ayyy gel yanıma aynı ben gibisin yaaa

Canım zaten öyle oluyo. Sözlün bile senin kadar düşünmüyo çünkü ayrıntıyı düşünmüyolar:( herkeste aynı durum var stres yapma yetişir merak etme :)

Back
X