2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizde yaz sonu düğün istiyoruz sözde ama daha salon yok ortada :KK61:bi de işte sen memleketinden uzak değilsin,benim o derdim ztn en büyük sorun.hersey benden uzakta olmak durumunda ve bi yerde artık enerjimde tükeniyor.bilmiyorum ya şuan herşey gözümde cok buyuyor,önumde sankı koca bi belirsizlik var gibi koca bi boşluk içindeyim:KK61:
Canım şükret sende istanbuldasın. Beni düşün bide ben burdan hallettiysem sen daha rahat halledersin

kızlar acıkcası ben çok iyi hissemiyorum kendımı bu konuda yaaa :KK61: sanki hiçbirşeye yetişemiyorum buradan ve sanki hersey yarım kalıyor. math27 math27 bende senin gibi heyecanlı ve tez canlı biriyim.umarım bende senin gibi hallettiğim günleri görürüm herşeyi :KK61: sanki benden baska kimsede bi hareket yok gibi,şimdiden depresyona girdim galiba :KK61:
Kıyamamm ya bende de bu aralar o duygu var sanki bi ben düşünüyomuşum gibi ama salmıyoruz kendimizi en güzel şekilde tam gaz devam et hazırlıklara

Dedim şimdiden yapimde evlenince yapamasın die:)
valla çok mantıklı bi hareket iyi bi ders olmuştur :)
günaydın kızlar.hava buz,yerler kötü,sabah bi de buzda düştüm kar botlarıma rağmen,belim çok kötü ağrıyor :KK61::KK61:
günaydın canım aman dikkatli ol çok geçmiş olsun bizdede bi hazırlık yok ki ağustosta düğün diyorumda neyime güveniyosam artık şu söz nişan bi olsunda sıkıştırmaya başlıycam herkesi :)
günaydın canım
günaydın canım nasılsın :)
Bende cok heyecanli degilim. Daha cok nasil olacak insanlar eve sigacak mi bu kaygilar var:eek:
aynı kaygı bende de var dün bi yerden fiyat aldım 5 bin dedi oldu canım dedim:KK73:
5 bine kınayı yaparım hatta 5 bin bile tutmuyo mekan 1000 lira organizasyonda 2000-3000 arası değişiyor

Herkese gec de olsa gunaydin:KK76:
günaydınnnn :)
Evet aslında öyle, bu hafta sonu da birşeyler daha yapabilirsem çok fazla birşey kalmayacak
yaparsın canım sakin ol işler karışmasın :)

Ahh kuzu , henüz türkiye şartlarında inşaat işlerinde hatunlar çalışmıyor..Rusya da vinç kullanan, sıva yapan hatunlar varmış ama biz o kadar gelişmedik :KK50:
Hem işçi kardeşler iyidir iyi, inan bayan çalışandan daha iyiler
Kesinlikle katılıyorum adamların fesatlıkları yok bizde öyle mis gibi anlasıp gidiyoruz :D

Herşey hallolur canım merak etme ne zaman geleceği belli oldumu sözlünün? Gelir gelmez zaten bakarsınız salonlara bu kadar üzülme lütfen

Kız math27 math27 napalım şu kızı bilmiyorum kii :)
Ne yapmam lazım canım senin için söyle yapıyım :) :) :)
Valla bilmiyorum napalım biz bu kızı:)

Ahh kuzu , henüz türkiye şartlarında inşaat işlerinde hatunlar çalışmıyor..Rusya da vinç kullanan, sıva yapan hatunlar varmış ama biz o kadar gelişmedik :KK50:

Kız lafın gelişi dediim :) bizimde çalışanlar erkek ki :) Ben herkesle anlaşırım erkek bayan farketmez ;)

Valla bilmiyorum napalım biz bu kızı:)

Bilmem kii :D

Şahsım adına zaten bayanlarla anlaşamıyorum ben..Okul yıllarında da böyleydi..hep erkek ağırlıklı sınıflarda okuduk..:KK69:

Ama benimle ne güzel anlaşıyorsun bak ;)

Herşey hallolur canım merak etme ne zaman geleceği belli oldumu sözlünün? Gelir gelmez zaten bakarsınız salonlara bu kadar üzülme lütfen

Çok geçmiş olsun canım ya yollar buz vallahi, bende sabah 6:30 da evden çıktım, sanki gece çıkmış gibiydim..
Canım zaten seninle aynıyız biz, bende tek başıma yapmaya çalışıyorum herşeyi, erkek arkadaşımla halletmeye çalışıyoruz ama bu kadar oluyo işte..Bende erkek arkadaşımın annesini bekliyorum 2 hafta sonra gelecekmiş, beraber alışveriş yapacakmışız..Biraz da onu bekliyorum..Birçok şeyi kendim aldım bohça için ama sanırım annesi de bişeyler almak istiyormuş..

Hosbuldum:KK19:

Aynisi bende de oldu hatta sevgilime kizdim sen hazirlik yapmiyorsun falan dedim hic kimse ilgilenmiyor dedim 2-3ay once hem de:KK57: biz hersey kontrolumuzde olsun istiyoruz ondan canim bu psikoloji.

Beni zaten etrafımdaki insanlar sinir ediyo, herkeste bir rahatlık, onları öyle görünce bende koyveriyorum vallahi..Kendi nişanımı kendim yapıyorum nasıl olsa..Ayyy gel yanıma aynı ben gibisin yaaa

Canım zaten öyle oluyo. Sözlün bile senin kadar düşünmüyo çünkü ayrıntıyı düşünmüyolar:KK43: herkeste aynı durum var stres yapma yetişir merak etme :)

Kıyamamm ya bende de bu aralar o duygu var sanki bi ben düşünüyomuşum gibi ama salmıyoruz kendimizi en güzel şekilde tam gaz devam et hazırlıklara

günaydın canım aman dikkatli ol çok geçmiş olsun bizdede bi hazırlık yok ki ağustosta düğün diyorumda neyime güveniyosam artık şu söz nişan bi olsunda sıkıştırmaya başlıycam herkesi :)

saolun kızlar,gerçekten moralimi düzelttiniz :KK36: ya o kdr neşeli bi insanken sürekli kös kös düşünen ve en ufacık şeye ağlayan bi insan oldum.ufacık sorunlar bile çok fazla odaklandıgımdan galiba,gözüme dağ gibi geliyor.arkadslarım bile diyor sözlendin yüzün gülmüyor die :KK61:neyse Allah hayırlısı ile inşallah düğünü yapıp,yuvamızı kurdugumuz günleri gösterir umarım hepimize :KK61:

ben Çin'e gittiğimde orda da kadınlar inşaat işçisi olarak çalışıyordu gayet bi tahtanın üstünde yürüyordu fln,gözlerime inanamamıştım :KK57: hatta face'de foto koydugumda da arkadaslarım fln cok sasırmıstı

saolun kızlar,gerçekten moralimi düzelttiniz :KK36: ya o kdr neşeli bi insanken sürekli kös kös düşünen ve en ufacık şeye ağlayan bi insan oldum.ufacık sorunlar bile çok fazla odaklandıgımdan galiba,gözüme dağ gibi geliyor.arkadslarım bile diyor sözlendin yüzün gülmüyor die :KK61:neyse Allah hayırlısı ile inşallah düğünü yapıp,yuvamızı kurdugumuz günleri gösterir umarım hepimize :KK61:

ben Çin'e gittiğimde orda da kadınlar inşaat işçisi olarak çalışıyordu gayet bi tahtanın üstünde yürüyordu fln,gözlerime inanamamıştım :KK57: hatta face'de foto koydugumda da arkadaslarım fln cok sasırmıstı

Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için canım (Amiiin) ;) ;)

Kız lafın gelişi dediim :) bizimde çalışanlar erkek ki :) Ben herkesle anlaşırım erkek bayan farketmez :KK66:

Bilmem kii :D

Ama benimle ne güzel anlaşıyorsun bak :KK66:

Buradaki hatunlar beni anlıyor ama, hepsiyle ortak noktamız var..:KK50: Seni zaten kardeşim yapacam ben, bizimkiler 1-2 aya yine gider memlekete, annenden almayı düşünüyorum seni :KK57::KK68::p

Back
X