2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne yaptın çocuğa yine :D
Bu dün uyumadan okula gitti ya geldi uyucam dedi. Bende kahvaltı yapacaksın dedim yok yapmıcam dedi. Sonra ben başladım ağlamaya geliyo sarılıyo öpüyo ama yok. Uyumaycksın benle ilgileneceksin falan dddim sonra sinirlendi yattı:) ve ben kahvaltı yapmadım:(

saolun kızlar,gerçekten moralimi düzelttiniz :KK36: ya o kdr neşeli bi insanken sürekli kös kös düşünen ve en ufacık şeye ağlayan bi insan oldum.ufacık sorunlar bile çok fazla odaklandıgımdan galiba,gözüme dağ gibi geliyor.arkadslarım bile diyor sözlendin yüzün gülmüyor die :KK61:neyse Allah hayırlısı ile inşallah düğünü yapıp,yuvamızı kurdugumuz günleri gösterir umarım hepimize :KK61:

ben Çin'e gittiğimde orda da kadınlar inşaat işçisi olarak çalışıyordu gayet bi tahtanın üstünde yürüyordu fln,gözlerime inanamamıştım :KK57: hatta face'de foto koydugumda da arkadaslarım fln cok sasırmıstı

Bu arada hepimiz birbirimize gaz verelim bari ne yapalım, başka türlü olmayacak :oops::KK47:
canım zaten en güzeli inşaat işinde de bayanlar olmalı bence :) Ya ben istanbulda bayan otobüs şoförü gördüm , nasıl mutlu oldum.. gidip hanım ablayı öpecektim vallahi :KK53:

Buradaki hatunlar beni anlıyor ama, hepsiyle ortak noktamız var..:KK50: Seni zaten kardeşim yapacam ben, bizimkiler 1-2 aya yine gider memlekete, annenden almayı düşünüyorum seni :KK57::KK68::p

Ah canım benimm :KK23:Annem izin verir kesin al beniii :p math27 math27 de gelirse gelirim :-)

Bu dün uyumadan okula gitti ya geldi uyucam dedi. Bende kahvaltı yapacaksın dedim yok yapmıcam dedi. Sonra ben başladım ağlamaya geliyo sarılıyo öpüyo ama yok. Uyumaycksın benle ilgileneceksin falan dddim sonra sinirlendi yattı:) ve ben kahvaltı yapmadım:KK43:

Hey Allahım canım tamam yapıyosun çok güzel ama kendin neden kahvaltı etmiyosun ki afferim sana :KK20:

aaa bana mı dediniz siz :) Beni Allaha havele edin kuzu :KK25::KK53:

Ben kendime alıcam seni :cool:

İnşallah olmazsın canım eve dönüşte meyve al biraz bir de ıhlamur yaparsın sıcak sıcak içersin için ısınır
Bugün kardan pazar da kurulmayacakmış, evde bişi kalmadı ya :/

Dün ben öyleydim test dağıttım çocuklar anlamadığı yerleri soruyo cevaplamaya enerjim yoktu:(
Şimdi 2 ders 2lere dersim var, bi an durmuyorlar.

günaydın canım ayy inşallah kazasız belasız gidip gelirsiniz tatil etseler nolur sanki

günaydın canım ayyy sabah sabah güldüm çok iyi yapmışsın :)
Ölürler yani..

canım dikkat et zayıfcacık kızsın hasta olma:KK19:
Ay sen de zayifligima taktın kız :KK70: Normalim ben :)

selam kızlar:)))
Dondurucu soğukla aranız nasıl,siz nasılsınız.:)

Şimdi haber geldi öğleden sonrası tatilmis. Onca yolu boşuna yürüdüm. Bir servis kaza yapmış, ancak kaza olacak ki tatil yapsinlar.

kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Kısmetse benim de ağustos ayında düğünüm olucak.Biz nişanlımla aynı memleketteniz ama o işi gereği istanbul da düğün de memlekette olacak şöyle bir sorunum var benim de istediğim gibi düğün tarihi bulamıyorum.Şöyle ki;bizim burada kız düğünü-kınası da aynı normal düğün gibi oluyor çevrem kalabalık olduğu için ayrı bir kına gecesi yapmak zorundayım.İkimiz de çalıştığımız için düğünler hafta sonuna gelsin istiyoruz ama bize uygun olan tarihlerde salonlar akşam saatlerinde dolu geriye 13.00-17.00 aralığı kalıyor bu sebeple ben kına gecesini cuma akşam 19.00-00.00 aralığına çektim.bu arada yer bulamadığımız için ikimizde aynı düğün salonunda yapacağız 7-8 ağustos olmak üzere akşamlı gündüzlü ön rezervasyon yaptık.Ama kafam fena halde karıştı şöyle ki;kına gece 12'de bitse eve gel hazırlan yat falan derken saat gece 2-3'ü bulur.Kuaförde muhtemelen sabah 8.30-9.00 gibi çağırır tabi yorgunluktan ölen ben olurum sizce kınayla-erkek düğünü arasında dinlenme amaçlı 1 gün bırakarak erkek tarafının düğününü pazar gündüz saatlerine çeksek tuhaf kaçar mı

Sen nereye geliyorsun canım,nişanlına beni mi vurduracaksın :KK53::KK11:Misafirliğe beklerim tabi, kapım açık yani :KK55::KK55:İstemediğimden değil hee yanlış anlama, sevenleri ayırma taraftarı değilim :D:KK68:
O vuramaz seni onu eve almam ki:-) kalsın dışarda :KK70:

kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Kısmetse benim de ağustos ayında düğünüm olucak.Biz nişanlımla aynı memleketteniz ama o işi gereği istanbul da düğün de memlekette olacak şöyle bir sorunum var benim de istediğim gibi düğün tarihi bulamıyorum.Şöyle ki;bizim burada kız düğünü-kınası da aynı normal düğün gibi oluyor çevrem kalabalık olduğu için ayrı bir kına gecesi yapmak zorundayım.İkimiz de çalıştığımız için düğünler hafta sonuna gelsin istiyoruz ama bize uygun olan tarihlerde salonlar akşam saatlerinde dolu geriye 13.00-17.00 aralığı kalıyor bu sebeple ben kına gecesini cuma akşam 19.00-00.00 aralığına çektim.bu arada yer bulamadığımız için ikimizde aynı düğün salonunda yapacağız 7-8 ağustos olmak üzere akşamlı gündüzlü ön rezervasyon yaptık.Ama kafam fena halde karıştı şöyle ki;kına gece 12'de bitse eve gel hazırlan yat falan derken saat gece 2-3'ü bulur.Kuaförde muhtemelen sabah 8.30-9.00 gibi çağırır tabi yorgunluktan ölen ben olurum sizce kınayla-erkek düğünü arasında dinlenme amaçlı 1 gün bırakarak erkek tarafının düğününü pazar gündüz saatlerine çeksek tuhaf kaçar mı
Bişe olmaz canım niye tuhaf kaçsın. Ben kına yerini ayarlamadım bizim 2tane düğün olack bide küçük kına yapacaz :) benimde çarşamba kına perşmbe düğün normalde ama bende kınayı salıya alabilirim:)

valla çok mantıklı bi hareket iyi bi ders olmuştur :)

günaydın canım aman dikkatli ol çok geçmiş olsun bizdede bi hazırlık yok ki ağustosta düğün diyorumda neyime güveniyosam artık şu söz nişan bi olsunda sıkıştırmaya başlıycam herkesi :)

günaydın canım nasılsın :)

aynı kaygı bende de var dün bi yerden fiyat aldım 5 bin dedi oldu canım dedim:KK73:
5 bine kınayı yaparım hatta 5 bin bile tutmuyo mekan 1000 lira organizasyonda 2000-3000 arası değişiyor

günaydınnnn :)

yaparsın canım sakin ol işler karışmasın :)

Ben suan paramin degerini anlamaya basladim. 2saatlik soz icin 2bin lira veremem. Benim sordugum o paraya cikiyordu. Evim belli olsun beyaz esyalarimi, hali tul perde avize gibi ihtiyaclarimi alicam. Sunu erkek alir bunu kiz alir olayina karsiyim. Elimde ne varsa yetisicem askima.

Canım tam 3hafta sonra düğünüm var. Gelinliğimi alalı 1buçuk ay oldu. Eğer diktirceksen erken başla ama son ana bırakma. Ben hazır buldum ve aldım. Bide benim çalıştığım yer memlekete uzak o yüzden alamadım. Ama kızların dediği gibi dış çekim hazirandaysa sen martta başla. Diktirceksen tabi. Diktirmiceksen de nisan mayıs araştırırsın:) davetiyeyi biz internetten yaptırdık. Tavsiye ederim. Siparişimizi verdiğimiz aynı gün kargoya verildi davetiyemiz. pazartesi elimizdeydi. 1ay öncesinden sipariş verin ki herhangi bi olumsuzlukta mağdur olmayın düğüne 2hafta kala da zaten dağıtılmaya başlanır:) stres yapma ben hallettiysem herkes halleder merak etme demi Orya Orya :)
teeşekkür ederim :) internetten hangi siteden yaptırdınız

Bu arada hepimiz birbirimize gaz verelim bari ne yapalım, başka türlü olmayacak :oops::KK47:
canım zaten en güzeli inşaat işinde de bayanlar olmalı bence :) Ya ben istanbulda bayan otobüs şoförü gördüm , nasıl mutlu oldum.. gidip hanım ablayı öpecektim vallahi :KK53:

Bende okul servisi sureni gordum hem de bi kac defa:KK49: bi kere de isci servisi sureni gordum erkeklere tas cikariyordu valla:KK76:

Ben hic bisey anlamadim. 2dugun mu oluyor:KK75:

Back
X