Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım farklı şehirlerde olunca örneğine rastladım da aynı şehirde hiç rastlamamıştım olsun benim ki bir ilk olur :) aksi halde peşpeşe günler olursa akşamlı gündüzlü 3-4 saatlik uykuyla ben kendime gelemem o 2.düğünden de hiç bir şey anlamamBişe olmaz canım niye tuhaf kaçsın. Ben kına yerini ayarlamadım bizim 2tane düğün olack bide küçük kına yapacaz :) benimde çarşamba kına perşmbe düğün normalde ama bende kınayı salıya alabilirim:)
Ben suan paramin degerini anlamaya basladim. 2saatlik soz icin 2bin lira veremem. Benim sordugum o paraya cikiyordu. Evim belli olsun beyaz esyalarimi, hali tul perde avize gibi ihtiyaclarimi alicam. Sunu erkek alir bunu kiz alir olayina karsiyim. Elimde ne varsa yetisicem askima.
2.düğün dediğim şöyle bizde kına gecesi aynen normal düğün gibi kadınlı erkekli olur düğün sonunda erkek tarafı kına getirir ve kına yakılır,gelinlik falan da giyilir vs.(bu ilk düğün) sonraki gün genelde gelin alınır erkek tarafı kendi düğününü yapıyor ya bu da 2.düğün :) cuma-cumartesi peşpeşe olursa sıkıntısı şu kına gece 12'de ancak biter eve git hazırlan yat falan derken saat 2 olur ertesi gün erkek tarafının düğünü olursa ki ancak gündüz saatlerine ayarlayabildik 8.30-9.00 gibi kuaförde olmam gerek bu da demek oluyor ki 1 saat önceden de uyan bende bu karmaşanın,yorgunluğun önüne geçebilmek için arada 1 gün bırakmanın mantıklı olabileceğini düşündümBende okul servisi sureni gordum hem de bi kac defabi kere de isci servisi sureni gordum erkeklere tas cikariyordu valla
Ben hic bisey anlamadim. 2dugun mu oluyor![]()
Güle güle kullan canımm güzelmiş ama şeker koyarken çok koyma içine nemlenme oluyomus :))Kızlar saklama kavanozlarım nasıll
![]()
![]()
![]()
Mira davetiye. Arkadaşlardan da onlara yaptıran vardı. Herkes memnun kalmış:)teeşekkür ederim :) internetten hangi siteden yaptırdınız
Korkma canım dua et. Evet o ilçeydi.sağ salim gidersiniz inşallahS harfi ile başlıyorsa evet, hala servis bekliyoruz okulda :/ Korkuyorum yolda bişi olacak diye..
Bizimde perşembe cumartesi düğün var. Ben kınayı salı yapabilirim işte. Bişede olmaz niye olsun:)canım farklı şehirlerde olunca örneğine rastladım da aynı şehirde hiç rastlamamıştım olsun benim ki bir ilk olur :) aksi halde peşpeşe günler olursa akşamlı gündüzlü 3-4 saatlik uykuyla ben kendime gelemem o 2.düğünden de hiç bir şey anlamam
Şimdi haber geldi öğleden sonrası tatilmis. Onca yolu boşuna yürüdüm. Bir servis kaza yapmış, ancak kaza olacak ki tatil yapsinlar.
selam kızlar:)))
Dondurucu soğukla aranız nasıl,siz nasılsınız.:)
Vermezse kaçırırım![]()
kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Kısmetse benim de ağustos ayında düğünüm olucak.Biz nişanlımla aynı memleketteniz ama o işi gereği istanbul da düğün de memlekette olacak şöyle bir sorunum var benim de istediğim gibi düğün tarihi bulamıyorum.Şöyle ki;bizim burada kız düğünü-kınası da aynı normal düğün gibi oluyor çevrem kalabalık olduğu için ayrı bir kına gecesi yapmak zorundayım.İkimiz de çalıştığımız için düğünler hafta sonuna gelsin istiyoruz ama bize uygun olan tarihlerde salonlar akşam saatlerinde dolu geriye 13.00-17.00 aralığı kalıyor bu sebeple ben kına gecesini cuma akşam 19.00-00.00 aralığına çektim.bu arada yer bulamadığımız için ikimizde aynı düğün salonunda yapacağız 7-8 ağustos olmak üzere akşamlı gündüzlü ön rezervasyon yaptık.Ama kafam fena halde karıştı şöyle ki;kına gece 12'de bitse eve gel hazırlan yat falan derken saat gece 2-3'ü bulur.Kuaförde muhtemelen sabah 8.30-9.00 gibi çağırır tabi yorgunluktan ölen ben olurum sizce kınayla-erkek düğünü arasında dinlenme amaçlı 1 gün bırakarak erkek tarafının düğününü pazar gündüz saatlerine çeksek tuhaf kaçar mı
O vuramaz seni onu eve almam kikalsın dışarda
![]()
Kızlar saklama kavanozlarım nasıll
![]()
![]()
![]()
O vuramaz seni onu eve almam kikalsın dışarda
![]()
kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Kısmetse benim de ağustos ayında düğünüm olucak.Biz nişanlımla aynı memleketteniz ama o işi gereği istanbul da düğün de memlekette olacak şöyle bir sorunum var benim de istediğim gibi düğün tarihi bulamıyorum.Şöyle ki;bizim burada kız düğünü-kınası da aynı normal düğün gibi oluyor çevrem kalabalık olduğu için ayrı bir kına gecesi yapmak zorundayım.İkimiz de çalıştığımız için düğünler hafta sonuna gelsin istiyoruz ama bize uygun olan tarihlerde salonlar akşam saatlerinde dolu geriye 13.00-17.00 aralığı kalıyor bu sebeple ben kına gecesini cuma akşam 19.00-00.00 aralığına çektim.bu arada yer bulamadığımız için ikimizde aynı düğün salonunda yapacağız 7-8 ağustos olmak üzere akşamlı gündüzlü ön rezervasyon yaptık.Ama kafam fena halde karıştı şöyle ki;kına gece 12'de bitse eve gel hazırlan yat falan derken saat gece 2-3'ü bulur.Kuaförde muhtemelen sabah 8.30-9.00 gibi çağırır tabi yorgunluktan ölen ben olurum sizce kınayla-erkek düğünü arasında dinlenme amaçlı 1 gün bırakarak erkek tarafının düğününü pazar gündüz saatlerine çeksek tuhaf kaçar mı
görebilsem yorum yapıcamKızlar saklama kavanozlarım nasıll
![]()
![]()
![]()
bende hediyelik düşünüyorum ama kararsızım mekana karar verdim büyük olasılıkla istediğim yer olur hem insanları gelmesi açısındanda rahat :) hem çok uygun :)
geç oldu ama merhabaaa:)
merhaba canım hoşgeldin bizde ağustos istiyoruz söz ve nişanımız kısmetse martta biz mart ayında hazırlıklara hız vericez şimdiden çeyiz alıyorum evimiz filan belli nişan evde olucak kına mekanı ve organizasyon firması araştırmaya başladım son ana kalıp konuya yabancı olmıyım diye :)
bence gelinlikler için bakmaya başla bu ocak ayında istanbulda evlilik fuarıda var orayada bakmanı tavsiye ederim herşey tüm seçenekleriyle karşında olur :)
İzmir de canım :) yağdı ama tutmadı burda![]()
Çok dengesiz burası ya bi çok soğuk oluyo bi güneş açıyoHatuunnn nasılsın :)
Hadi yaa ama sizin orasıda soğuktur şimdiiburad da öyle oldu soğuktu ama kar yoktu anca gelebildi :)
Çok dengesiz burası ya bi çok soğuk oluyo bi güneş açıyo![]()
sayınOrya hanım, siz kendinizi bahara hazırlayın lütfen.Annenden gerekli izinleri al, bohçanı hazırla
![]()
Geldik çok şükür..Korkma canım dua et. Evet o ilçeydi.sağ salim gidersiniz inşallah
Türkiye klasiği, illa birşeyler olacak akıllanmaları için..Bir şey var mı acaba?