2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar şu nişan pastaları nasıl sizce? aslında yuvarlak modeller daha güzel ama kesip,dağıtım esnasında yuvarlak modellerde altta kalan katların dağıtımı,kesmesi vs zor oluyormuş.kare olsun o zmn diye düşündüm bende.Eki Görüntüle 1365167 Eki Görüntüle 1365168 Eki Görüntüle 1365169 Eki Görüntüle 1365170

Ben geçenlerde instagramdan bir sayfa keşfettim. İnanılmaz güzel pastalar yapıyor. İstersen bir göz at derim ama bütçe olarak ne düşünüyorsun onların fiyatları nasıl hiçbir fikrim yok. Sadece pastaların her birine tek tek aşık oldum :) link vermek yasak mı bilmiyorum böyle de reklam gibi oldu :D mutludükkan diye aratabilirsin :) instagram sayfasında daha çok çeşit var

Yoo kötü olmuyor ama görüntüsü beni cezbetmiyor sanki..Maket gibi duruyor ya..Diğerleri de çok estetik değil :)

cnm ben walla şeker hamursuz göremedim hiç nette,ama sen bulursan bana da at fotoları bakalım.beyazfırın diye bi site war 50 kişilik pastaya 800-900 tl fiyat biçmiş.çüşşş dedim :P

cnm ben walla şeker hamursuz göremedim hiç nette,ama sen bulursan bana da at fotoları bakalım.beyazfırın diye bi site war 50 kişilik pastaya 800-900 tl fiyat biçmiş.çüşşş dedim :p

Şeker hamuru diyeceğime, hamur şekeri demişim yahu :KK33::rolleyes::KK53: Canım bende görmedim henüz, ama bakıcam bakalım var mı? Bende aslında pelit'ten yaptırmak istiyorum, pastaları muhteşem oluyor ama fiyatları konusunda pek fikrim yok :KK75:

Ben geçenlerde instagramdan bir sayfa keşfettim. İnanılmaz güzel pastalar yapıyor. İstersen bir göz at derim ama bütçe olarak ne düşünüyorsun onların fiyatları nasıl hiçbir fikrim yok. Sadece pastaların her birine tek tek aşık oldum :) link vermek yasak mı bilmiyorum böyle de reklam gibi oldu :D mutludükkan diye aratabilirsin :) instagram sayfasında daha çok çeşit var

bakayım hemen çok saol :)

kızlar şu nişan pastaları nasıl sizce? aslında yuvarlak modeller daha güzel ama kesip,dağıtım esnasında yuvarlak modellerde altta kalan katların dağıtımı,kesmesi vs zor oluyormuş.kare olsun o zmn diye düşündüm bende.Eki Görüntüle 1365167 Eki Görüntüle 1365168 Eki Görüntüle 1365169 Eki Görüntüle 1365170

Hepsi güzeller ama seçim yapmak gerekirse 1.pastaa :)

Ni var nişanın varsa :KK53:

Kız nişanlancam ben 5 sene beklemişim kaçırır mıyım kendi nişanımıı :rolleyes::rolleyes:

Orya Orya bu kız kafayı bozmuş kaçırcak seni:) nişandan kaçırırmış bide:)) durun bu nişan olamaz diye atlayıp seni elinden tutup götürürmüş:)))

Kız sorma ya ben o kadar beklemişim beni kaçırıcak nişanımdan yaa
:KK53::KK53:

Özel bir ilgim var Orya Orya ya..:KK53::KK23::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Tövbe estağfurullah , yanlış anlaşılacam kızz :KK73:

Senin özel ilgin benim hoşuma gider canımm :KK36::KK36:

Gelincikler, güzel hatunlar..Yoğun kar yağışı nedeni ile erken çıkıyoruz bugün :) Sevgili sevgilimle buluşucam, hediyelikler için stickerları çıkarmış, canını yediğim :KK53::KK53::KK53::p:p Gidip biraz stres atayım bari :)

Ohhh oh ne güzelll biz çalışalım sen sevdiceğinle gez ..Ahhh ah uzak olmasaydık bizde gezerdik şimdii :KK61:

Merhaba hepinize:) Ben de aranıza katılmak isterdim ama 2016 bana inanılmaz uzak geliyor psikolojim bozuluyor sizinde keyfinizi kaçırmyayım diye ses etmiyorum:KK48:

Merhaba canım , aramıza katıldın bile ;) 2016 ne ki bak 2015 e bile girdik HoppaHoppaHiç psikolojin bozulmasın benimde düğün kısmetse 2016 da olucak muhabbetimize dahil olabilirsin yani hiç çekinme :KK39:

Merhaba canım , aramıza katıldın bile :KK66: 2016 ne ki bak 2015 e bile girdik HoppaHoppaHiç psikolojin bozulmasın benimde düğün kısmetse 2016 da olucak muhabbetimize dahil olabilirsin yani hiç çekinme :KK39:
Merhaba teşekkür ederim :) daha yeni girdik ya bana bir sene var gibi de gelmiyor çünkü temmuz ağustosta olacak eğer olursa nerden baksan yine iki sene var :) ama en azından iki kişi buldum aynı tarihlerde evlenecek morali yerinde olan:KK68:

Merhaba hepinize:) Ben de aranıza katılmak isterdim ama 2016 bana inanılmaz uzak geliyor psikolojim bozuluyor sizinde keyfinizi kaçırmyayım diye ses etmiyorum:KK48:
hoşgeldin kuzumm benimkide 2015 sonlarına doğru 1 sene daha var nerdeyse sayılı zaman çabuk geçer :)

hoşgeldin kuzumm benimkide 2015 sonlarına doğru 1 sene daha var nerdeyse sayılı zaman çabuk geçer :)
Aaa Merhaba canım hatırladım seni söz topiğinden :KK51: Senin az kalmış artık sen naptın söz nişan yaptın mı haber alamadık senden bir daha gelmedin :KK51:

Merhaba teşekkür ederim :) daha yeni girdik ya bana bir sene var gibi de gelmiyor çünkü temmuz ağustosta olacak eğer olursa nerden baksan yine iki sene var :) ama en azından iki kişi buldum aynı tarihlerde evlenecek morali yerinde olan:KK68:

Seninde moralin yerinde olsun canım ;) Biraz kendini tanıtır mısın bize :)

Seninde moralin yerinde olsun canım :KK66: Biraz kendini tanıtır mısın bize :)
Tabi ki :) 23 yaşındayım şuan çalışmıyorum ne yazık ki muhasebe mezunuyum.. 2.5 yıldır sevgilim var 2014 mayısta sözlendik :KK68: 2015de nişan düşünüyorduk ama ben vazgeçtim tel kullanıyorum şuan bir sene daha çıkmama ihtimali varmış 2015in kış aylarına denk geliyordu o yüzden istemedim düğüne yöneldik böylece :KK28:Zaten sözde alyanslar da takılmıştı nişanı atladık :KK48: Kısacası nişan yapmadan nişanlım oldu:KK53:

Hepsi güzeller ama seçim yapmak gerekirse 1.pastaa :)

Kız nişanlancam ben 5 sene beklemişim kaçırır mıyım kendi nişanımıı :rolleyes::rolleyes:

Kız sorma ya ben o kadar beklemişim beni kaçırıcak nişanımdan yaa
:KK53::KK53:

Senin özel ilgin benim hoşuma gider canımm :KK36::KK36:

Ohhh oh ne güzelll biz çalışalım sen sevdiceğinle gez ..Ahhh ah uzak olmasaydık bizde gezerdik şimdii :KK61:

Merhaba canım , aramıza katıldın bile :KK66: 2016 ne ki bak 2015 e bile girdik HoppaHoppaHiç psikolojin bozulmasın benimde düğün kısmetse 2016 da olucak muhabbetimize dahil olabilirsin yani hiç çekinme :KK39:
Ni var benimle kalsan he ne olur sanki ;)

saolun kızlar,gerçekten moralimi düzelttiniz :KK36: ya o kdr neşeli bi insanken sürekli kös kös düşünen ve en ufacık şeye ağlayan bi insan oldum.ufacık sorunlar bile çok fazla odaklandıgımdan galiba,gözüme dağ gibi geliyor.arkadslarım bile diyor sözlendin yüzün gülmüyor die :KK61:neyse Allah hayırlısı ile inşallah düğünü yapıp,yuvamızı kurdugumuz günleri gösterir umarım hepimize :KK61:

ben Çin'e gittiğimde orda da kadınlar inşaat işçisi olarak çalışıyordu gayet bi tahtanın üstünde yürüyordu fln,gözlerime inanamamıştım :KK57: hatta face'de foto koydugumda da arkadaslarım fln cok sasırmıstı
bu kadar stres yapma canım ne kadar stres yaparsak o kadar işler karışıyor gerçekten biz hep yanındayız :)
selam kızlar:)))
Dondurucu soğukla aranız nasıl,siz nasılsınız.:)
ayyy şimdi girdim eve burnumun ucu kırmızı sen nasılsın canım :)
kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Kısmetse benim de ağustos ayında düğünüm olucak.Biz nişanlımla aynı memleketteniz ama o işi gereği istanbul da düğün de memlekette olacak şöyle bir sorunum var benim de istediğim gibi düğün tarihi bulamıyorum.Şöyle ki;bizim burada kız düğünü-kınası da aynı normal düğün gibi oluyor çevrem kalabalık olduğu için ayrı bir kına gecesi yapmak zorundayım.İkimiz de çalıştığımız için düğünler hafta sonuna gelsin istiyoruz ama bize uygun olan tarihlerde salonlar akşam saatlerinde dolu geriye 13.00-17.00 aralığı kalıyor bu sebeple ben kına gecesini cuma akşam 19.00-00.00 aralığına çektim.bu arada yer bulamadığımız için ikimizde aynı düğün salonunda yapacağız 7-8 ağustos olmak üzere akşamlı gündüzlü ön rezervasyon yaptık.Ama kafam fena halde karıştı şöyle ki;kına gece 12'de bitse eve gel hazırlan yat falan derken saat gece 2-3'ü bulur.Kuaförde muhtemelen sabah 8.30-9.00 gibi çağırır tabi yorgunluktan ölen ben olurum sizce kınayla-erkek düğünü arasında dinlenme amaçlı 1 gün bırakarak erkek tarafının düğününü pazar gündüz saatlerine çeksek tuhaf kaçar mı
merhaba canımm hoşgeldin aramızaaa :)
bizim düğün izmitte kına istanbulda olcak ben bir haftalık bi ara düşünüyorum arka arkaya ugraşamam :)
Ben suan paramin degerini anlamaya basladim. 2saatlik soz icin 2bin lira veremem. Benim sordugum o paraya cikiyordu. Evim belli olsun beyaz esyalarimi, hali tul perde avize gibi ihtiyaclarimi alicam. Sunu erkek alir bunu kiz alir olayina karsiyim. Elimde ne varsa yetisicem askima.
o durumu bende çok saçma buluyorum kim ne varsa ortaya koymalı o nişana verceğim parayla hayal ettiğim kınayı yaparım yaa alışverişe çıktım herşey ateş pahası resmen Allah yardımcımız olsun...
Kızlar saklama kavanozlarım nasıll :KK68:

4_3159961.jpg
4_3159951.jpg
4_3159956.jpg
çok tatlılar canım güle güle kullan :)
Hatuunnn nasılsın :)

Hadi yaa ama sizin orasıda soğuktur şimdii :KK43: burad da öyle oldu soğuktu ama kar yoktu anca gelebildi :)
iyiyim kuzum sen nasılsın :)
çok güzeller bende kare pasta düşünüyorum artık :)
merhaba canım sende hoşgeldin aramızaa :)

Tabi ki :) 23 yaşındayım şuan çalışmıyorum ne yazık ki muhasebe mezunuyum.. 2.5 yıldır sevgilim var 2014 mayısta sözlendik :KK68: 2015de nişan düşünüyorduk ama ben vazgeçtim tel kullanıyorum şuan bir sene daha çıkmama ihtimali varmış 2015in kış aylarına denk geliyordu o yüzden istemedim düğüne yöneldik böylece :KK28:Zaten sözde alyanslar da takılmıştı nişanı atladık :KK48: Kısacası nişan yapmasan nişanlım oldu:KK53:

OOooo aslında bayaa hızlı gelişmiş herşey :) Hayırlısı olsun inşallah canım :) Profiline baktımda Bursa'da mı oturuyorsun? :)

Back
X