- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım :) Hoşbuldummerhaba canım sende hoşgeldin aramızaa :)
Ni var benimle kalsan he ne olur sanki![]()
Bakınca hızlı gibi görünüyor değil mi :) ama gel birde bana sor şiştim valla bunlar olana kaadar sabır taşı olsam çatlardım hiç bana göre değil böyle şeylerOOooo aslında bayaa hızlı gelişmiş herşey :) Hayırlısı olsun inşallah canım :) Profiline baktımda Bursa'da mı oturuyorsun? :)
Bakınca hızlı gibi görünüyor değil mi :) ama gel birde bana sor şiştim valla bunlar olana kaadar sabır taşı olsam çatlardım hiç bana göre değil böyle şeylerEvet Bursada oturuyorum :)
Amin canım amin hep sabrediyoruz inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşeyÖyle görünüyor canım olsun sabredicez hepimiz inşallah en güzel şekilde olur herşeyimiz :) Hımm benimde sözlüm Bursa İnegölden bende Bursa'ya gelin gelicem inşallah![]()
yok canım daha yapmadım bu ayın sonu inşAaa Merhaba canım hatırladım seni söz topiğindenSenin az kalmış artık sen naptın söz nişan yaptın mı haber alamadık senden bir daha gelmedin
![]()
teşekkür ederim canımmmçok tatlılar canım güle güle kullan :)
Amin canım amin hep sabrediyoruz inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşeyOo çok şanslısın Bursa harika bir yerdir ben aşığım buraya
İnegöle mi yoksa merkeze mi yerleşeceksiniz canım
Hayırlısıyla olsun canım inşallah :) Hazırlıklar nasıl gidiyoryok canım daha yapmadım bu ayın sonu inş
Merkez olursa daha iyi olur senin için canım ondan sordum :) Aşk insana neler yaptırıyor demi kendi yaşadığın şehri bile bırakıyorsun bütün düzenini :)Amin canım inşallah :) Bende bayılıyorum Bursa'ya ya , hep gidip gelirim :) Daha tam olarak belli değil ama Bursa merkez olucak büyük ihtimalle canım gerçekten de çok şanslıyım :)
Uzak geliyor tabi bana da.. Senin bari sözün olmuş, ben de o da yok. :)Sana da uzak geliyor mu :) Bana bazen o tairh hiç gelmeyecek gibi geliyor.. Birde benim sözüm oldu mayısta ama düğün 2016da buda benim moralimi bozuyor :)
O adam kim ki?kızzlar alışveriş yaptım o adamın magazasına gittim bi kaç yere daha ugradım...
o adamdaki kalıplar cidden çok dar ama çok güzel şeyyler aldım resimlerini atarım sizlere :)
Ay Bursa çok güzel bir yer ya.. Hiç yabancılamıyorum oraya gittiğim vakit, sanki hep orda doğup büyümüşüm gibi geliyor.Amin canım inşallah :) Bende bayılıyorum Bursa'ya ya , hep gidip gelirim :) Daha tam olarak belli değil ama Bursa merkez olucak büyük ihtimalle canım gerçekten de çok şanslıyım :)
Aynen ya, ben de nasip olursa İstanbula gidicem, en sevmediğim şehir asla orda yaşamam diyordum ama büyük konuşmamak gerekiyor işte..Merkez olursa daha iyi olur senin için canım ondan sordum :) Aşk insana neler yaptırıyor demi kendi yaşadığın şehri bile bırakıyorsun bütün düzenini :)
Söz ne zaman düşünüyorsunuz peki canım :)Uzak geliyor tabi bana da.. Senin bari sözün olmuş, ben de o da yok. :)
O adam kim ki?
Ay Bursa çok güzel bir yer ya.. Hiç yabancılamıyorum oraya gittiğim vakit, sanki hep orda doğup büyümüşüm gibi geliyor.
Aynen ya, ben de nasip olursa İstanbula gidicem, en sevmediğim şehir asla orda yaşamam diyordum ama büyük konuşmamak gerekiyor işte..
Merkez olursa daha iyi olur senin için canım ondan sordum :) Aşk insana neler yaptırıyor demi kendi yaşadığın şehri bile bırakıyorsun bütün düzenini :)
Ay Bursa çok güzel bir yer ya.. Hiç yabancılamıyorum oraya gittiğim vakit, sanki hep orda doğup büyümüşüm gibi geliyor.
Hayırlısıyla olsun canım inşallah :) Hazırlıklar nasıl gidiyor![]()
Hakediyo canım benim suçum yok o yaptı:) 8Eli maşalı hatun seni![]()
Canım geçen sene bi tipi vardı görmen lazım ve biz o havada gittik okula. Akşama sakinlemişti dediler yarına tatil diye. Tatil olan gün öyle bi hava vardı ki günlük güneşlik:)İlki çok hoş..
İnşallah yarın tatil olur, ben çok korkuyorum o yoldan..
Anladık biz anladık :)
Aynen öyle canım artık ulaşımlardxa kolay istanbul bursa arası sen gidersin onlar gelir bir sekilde hallolur :)Anladım canım :) Öyle gerçekten aşık olduğum adam için herşeyi yaparım (tabii ailemi bırakıp gidicem diye üzülmüyor değilim,ama sonuçta herkes evlenip gidiyor yuvadan)
Çok güzeldir canım evet , doğrudur güzel şehir Bursa :)
Ooo herşey hazırmış canım maşallah artık olunca foto atarsın bizepek bişey yaptığım yok kuzum son 4-5 gün tam gaz olur heralde onun haricinde çoğu şeyimi ayarlamıştım salon tutuldu kuaför fotoğrafçı ayarlandı elbisem çiçeğim hazır![]()