- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Anladık biz anladık :)![]()
Ne anladın kız

Aynen öyle canım artık ulaşımlardxa kolay istanbul bursa arası sen gidersin onlar gelir bir sekilde hallolur :)
Evet canım inşallah bende öyle düşünüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladık biz anladık :)![]()
Aynen öyle canım artık ulaşımlardxa kolay istanbul bursa arası sen gidersin onlar gelir bir sekilde hallolur :)
Canım bizde belli olan hiçbir tarih yok, bu yaza nişan olur diyordum ama söz olsa artık ona bile razıyım.Söz ne zaman düşünüyorsunuz peki canım :)
Zaten insanın başına hep bu büyük konuşmalar geliyor asla yapmam dediğin ne varsa yapıyorsun :)
Ters insan bunlar valla..Hakediyo canım benim suçum yok o yaptı:) 8
Canım geçen sene bi tipi vardı görmen lazım ve biz o havada gittik okula. Akşama sakinlemişti dediler yarına tatil diye. Tatil olan gün öyle bi hava vardı ki günlük güneşlik:)
Açlıktan ölecem resmem sabahtan beri bişe yemedim![]()
Normal bişe görmedim ki ben :)Canım bizde belli olan hiçbir tarih yok, bu yaza nişan olur diyordum ama söz olsa artık ona bile razıyım.
Ters insan bunlar valla..
Ya ben tek başıma bişe yiyemem. Odun nişanlımda benle yemedi. O yüzden bende yemedimAman sakın yeme sen kahvaltı falan da yapma bir de gelin olucan
Yeme desem yersin ye deyince yemiyosun neden aç aç duruyosun tüm gün![]()
Desene benim yaşadıklarımı yaşıyorsun :) Benim sözüm 3 kere ertelendi canım seni çok iyi anlıyorum.. Tarih belirlemeyeceksin en iyisi bu aslında akışına bırakacaksın.. Sizin sebebiniz ne ki neden olmuyor ?Canım bizde belli olan hiçbir tarih yok, bu yaza nişan olur diyordum ama söz olsa artık ona bile razıyım.
Ters insan bunlar valla..
inşAllah kuzum hayırlısıyla bir atlatalımdaOoo herşey hazırmış canım maşallah artık olunca foto atarsın bize![]()
Canım benim erkek arkadaşımın okulu bu yıl bitiyor henüz o yüzden okul bitmeden istemedi o.. Bitince de bilmiyorum söz falan olur mu, abisinin düğünü var yaza..Desene benim yaşadıklarımı yaşıyorsun :) Benim sözüm 3 kere ertelendi canım seni çok iyi anlıyorum.. Tarih belirlemeyeceksin en iyisi bu aslında akışına bırakacaksın.. Sizin sebebiniz ne ki neden olmuyor ?
Ay süpersin canım ya :) kesinlikle çok hak etmiş ama sende iyi dayanmışsın gene vicdan yapmamışsın :)Günaydın kızlar :) gece bi tipi vardı görmeniz lazımbide nişanlımı eve almadım oh olsun:) beyefendi 10da gelecek diye bekliyorum. Maçtan sonra bi daha arkadaşlarına gidiyor. 12de elektrik gitti çok korktum fırtınada vardı zaten.korkuyorum artık gel dedim. Biz oturuyoruz kapını kitle yat dedi. Bende kapıyı kitledim yattım. Anahtarıda arkasında bıraktım. Gece 2buçukta beyimiz arıyor. Tabi o saatten sonra ben alırmıyım:) aradığında meşgule aldım telefonu kapattım. Sonrada okuldan bi saat önce açtım kapıyı geldi hazırlandı gitti. Ama suçlu ya bişe diyemiyo. Sabaha kadar arabada beklemiş:)
Ya ben tek başıma bişe yiyemem. Odun nişanlımda benle yemedi. O yüzden bende yemedim![]()
durumlar karışık yani.. Söz olabilir ama canım düğünü engellemez maddi olarak belki nişan sarsar ama aile arasında bir söz yapılabilir :)Canım benim erkek arkadaşımın okulu bu yıl bitiyor henüz o yüzden okul bitmeden istemedi o.. Bitince de bilmiyorum söz falan olur mu, abisinin düğünü var yaza..
Yok canım o kadar uzak gelmesin, zaman öyle bi çabuk geçiyor kiMerhaba hepinize:) Ben de aranıza katılmak isterdim ama 2016 bana inanılmaz uzak geliyor psikolojim bozuluyor sizinde keyfinizi kaçırmyayım diye ses etmiyorum![]()
Daha önce yapıyodumda artık vicdan yapmamaya karar verdim:)Ay süpersin canım ya :) kesinlikle çok hak etmiş ama sende iyi dayanmışsın gene vicdan yapmamışsın :)
misafir ol gel bana börekler açarım sana:)) gel kız ne güzel olur:)Ya ben geliyim yanına yeter ki sen ye![]()
Sağol canım aldılar kızlar hemen sağolsun ben de kaldım burada :):) Büyük ihtimalle 2016 yaz ayları olacak canım ama kesin konuşmaktan da korkuyorum birşey çıkıyor çünkü :) Senin nasıl durumlar tarihler belli mi:)Yok canım o kadar uzak gelmesin, zaman öyle bi çabuk geçiyor ki
2016 mı sizin evlenme tarihi olacak
Gel aramıza :)
Daha önce yapıyodumda artık vicdan yapmamaya karar verdim:)
misafir ol gel bana börekler açarım sana:)) gel kız ne güzel olur:)