- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
İşte aşk böyle bişi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo bayıldımmmm :)))
Oyyyyy ona göre kıyafetin varmı peki yaa biz çok eksi görmediğimiz için gündüzleri hiç kalın bişey almazdım ben üst üste iki tane giymem gerekebilirBu gece burası -20, yarın gündüz sıcaklığı -11 diyor.![]()
Evet canım düğün çok istemiyoruz daha bakalım karar vermedik ama acele de etmemiz gerek, nisanda nikah günü almayı planlıyoruz çünküGerçekten yok ne zamandır arıyorum.. Düğün istemiyorsunuz sanırım siz kokteyl tarzı falan :) Balayına gidin bencede emimin harika olacaktır bende çok istiyorum.. ama biz denizi severiz büyük ihtimalle öyle bir yer isteriz:)
bizde durumlar belli değil 2016 da düğün olsun diye uğraşıyoruz şimdilik :)
Düğünneden istemiyorsunuz canım ben çok istiyorumEvet canım düğün çok istemiyoruz daha bakalım karar vermedik ama acele de etmemiz gerek, nisanda nikah günü almayı planlıyoruz çünkü
o zaman da 2016 mayıs ayında belkim de gelinlikler içinde olcaksın :)))
Oyyyyy ona göre kıyafetin varmı peki yaa biz çok eksi görmediğimiz için gündüzleri hiç kalın bişey almazdım ben üst üste iki tane giymem gerekebilir
şu an üstümde 4 kat varBen de böyle soğuk görmedim valla, kirpiklerim bembeyaz oluyor dışarıda.. İçime yün içlik giyiyorum atletin üstüne, boğazlı body giyiyorum, üstüne de kalın kazak, yine de o soğuk işliyor yani içime.. Ağzımı burnumu sarıyorum, bi gözler kalıyor açıkta![]()
şu an üstümde 4 kat var![]()
Güle güle kullan canım, bunları şimdi giymek için mi aldın yoksa evleninceye mi saklayacaksın?Eki Görüntüle 1365504
bugünün ganimetleri kızlar :)Eki Görüntüle 1365507 bu etegin pudra pembeli olanını aldım :)
bende en soğuk sivasa gittim valla :)Biz narin kızlarız, ben marmara bölgesi dışında bulunmamış hiç atanana dek..
evlenince giymek için aldım canım dolabı yeniliycem dedim ya :)Güle güle kullan canım, bunları şimdi giymek için mi aldın yoksa evleninceye mi saklayacaksın?
Ben her sayfayı okuyamıyorum ya arada kaçırıyorum, iyi yapmışsın canım, inşallah o zamana dek kiloda değişiklik olmazbende en soğuk sivasa gittim valla :)
evlenince giymek için aldım canım dolabı yeniliycem dedim ya :)
Başka türlü olmaz zaten canımm ayy dondum resmen gderken bünye alışık deilkiBen de böyle soğuk görmedim valla, kirpiklerim bembeyaz oluyor dışarıda.. İçime yün içlik giyiyorum atletin üstüne, boğazlı body giyiyorum, üstüne de kalın kazak, yine de o soğuk işliyor yani içime.. Ağzımı burnumu sarıyorum, bi gözler kalıyor açıkta![]()
yok kuzum öyle çok kilo alıp yazılama durumu olmuyo bende birazcıkda bol giyiniyorum kilo alsamda sorun olmuyo:)Ben her sayfayı okuyamıyorum ya arada kaçırıyorum, iyi yapmışsın canım, inşallah o zamana dek kiloda değişiklik olmaz![]()
İyiyimmm çok şükür sen nasılsın
bende hediyelik düşünüyorum ama kararsızım mekana karar verdim büyük olasılıkla istediğim yer olur hem insanları gelmesi açısındanda rahat :) hem çok uygun :)
geç oldu ama merhabaaa:)
merhaba canım hoşgeldin bizde ağustos istiyoruz söz ve nişanımız kısmetse martta biz mart ayında hazırlıklara hız vericez şimdiden çeyiz alıyorum evimiz filan belli nişan evde olucak kına mekanı ve organizasyon firması araştırmaya başladım son ana kalıp konuya yabancı olmıyım diye :)
bence gelinlikler için bakmaya başla bu ocak ayında istanbulda evlilik fuarıda var orayada bakmanı tavsiye ederim herşey tüm seçenekleriyle karşında olur :)
iyiyim kuzum sen nasılsınn :)iyi aksamlar cnm nasılsın =)
iyiyim kuzum sen nasılsınn :)