2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oooo on numara beş yıldız canım :D tatilemi gideceksiniz alaçatı güzel yerdir ama çok kalabalık olur yazı
Nasipse tatlim orayi dusunuyoruz ama ekim ayinda sezon kapaniyo sanirim :( cunku alacatida eylule KADAR yaziyor :( siz bir yeri dusundunuz mu peki canim :)

bu kadar stres yapma canım ne kadar stres yaparsak o kadar işler karışıyor gerçekten biz hep yanındayız :)

ayyy şimdi girdim eve burnumun ucu kırmızı sen nasılsın canım :)

merhaba canımm hoşgeldin aramızaaa :)
bizim düğün izmitte kına istanbulda olcak ben bir haftalık bi ara düşünüyorum arka arkaya ugraşamam :)

o durumu bende çok saçma buluyorum kim ne varsa ortaya koymalı o nişana verceğim parayla hayal ettiğim kınayı yaparım yaa alışverişe çıktım herşey ateş pahası resmen Allah yardımcımız olsun...

çok tatlılar canım güle güle kullan :)

iyiyim kuzum sen nasılsın :)

çok güzeller bende kare pasta düşünüyorum artık :)

merhaba canım sende hoşgeldin aramızaa :)

kızzlar alışveriş yaptım o adamın magazasına gittim bi kaç yere daha ugradım...
o adamdaki kalıplar cidden çok dar ama çok güzel şeyyler aldım resimlerini atarım sizlere :)

Iyiyim kuzim Cok sukur :) haniii resimler nerede Tatlim :)

Düğünneden istemiyorsunuz canım ben çok istiyorum :D ama kokteyl olursa arası kapanır o da çok hoşuma gidiyor :)
İnşallah daha ne isterim Allahtan :) ama mayısta ikimizinde doğum günü birde bu olsa 3 önemli gün aynı ay olmuş olacak :D
E olsun ne güzel :))
Düğün istemiyoruz pek canım, oynak insanlar değiliz ve düğüne harcanan paraya acıyoruz açıkçası. Ama ne yapacağımıza karar veremiyoruz. Muhtemelen nikah olacak, ardından sadece benim kardeşim ve onun abisi ile eşi yemeğe gideriz o kadar. Şimdilik böyle düşünüyorum, sonrasında ne olur bilmiyorum

Nasipse tatlim orayi dusunuyoruz ama ekim ayinda sezon kapaniyo sanirim :KK43: cunku alacatida eylule KADAR yaziyor :KK43: siz bir yeri dusundunuz mu peki canim :)

Ayy bizim de bi alternatifimiz alaçatı, butik oteller, mis :))) gerçi ayrıntılı araştırmadım

Nasipse tatlim orayi dusunuyoruz ama ekim ayinda sezon kapaniyo sanirim :KK43: cunku alacatida eylule KADAR yaziyor :KK43: siz bir yeri dusundunuz mu peki canim :)

Güzel yer ama ekimdede denize grdiğim olmustur orda ama tabi otelleri fala bilemem pek biz valla dolasıcaz diye plan yapdık mugla antalya falan bide son bi gün istanbulda adaya gitcez nasipse çok istiyorum da ben :D

aynen bende.. peki balayı tatilini ayarladnız mı ?
yok canım ama kültür turizmine yönelicez biz denizi filaqn çok sevmiyoruz mart ayını bekliyoruz işan bi olsun :)
Canım bu akşam fiyat aldım pasta için şeker hamuru iki katlı bir passta için 450 tl dedi ya :KK53:
çok para ya:KK57:
valla cnm burası iyi yagmur var soguk allah sokakta kalanlara yardım etsin cnm
Amin canım burda kar var hava resmen buzz
10924768_1601278700095203_5614082322873265016_n.jpg

burda kuzum resimler :) gecelikler çamaşırlar filanda varda onları göstermeye utanıyorum:eek:

Ayy bizim de bi alternatifimiz alaçatı, butik oteller, mis :))) gerçi ayrıntılı araştırmadım

Aaaa superr:) belki karsilasiriz Tatlim :) hehehe:-) siz hangi sezonda gitmeyi dusunuyorsunuz peki? Eylul ayinda Butik oteller kapaniyormus ona uzuldum:( hatirladigim 1otel var iste osmanli GIBI birseydi:-)

Güzel yer ama ekimdede denize grdiğim olmustur orda ama tabi otelleri fala bilemem pek biz valla dolasıcaz diye plan yapdık mugla antalya falan bide son bi gün istanbulda adaya gitcez nasipse çok istiyorum da ben :D

Supermis CANIM :) bende istanbulda oturuyorum:) insan merak ediyor guzel yerleriii :) hersey sirunsuz gecer inşallah :)

yok canım ama kültür turizmine yönelicez biz denizi filaqn çok sevmiyoruz mart ayını bekliyoruz işan bi olsun :)

çok para ya:KK57:

Amin canım burda kar var hava resmen buzz

10924768_1601278700095203_5614082322873265016_n.jpg

burda kuzum resimler :) gecelikler çamaşırlar filanda varda onları göstermeye utanıyorum:eek:

Cokkkk cicisler kuzum yaaa:) gule gile kullan Tatlim :) bosver Canm ozelinde kalsin oo:))) Eee indirim var mi kuzu gozune ilisen:)

Aaaa superr:) belki karsilasiriz Tatlim :) hehehe:-) siz hangi sezonda gitmeyi dusunuyorsunuz peki? Eylul ayinda Butik oteller kapaniyormus ona uzuldum:KK43: hatirladigim 1otel var iste osmanli GIBI birseydi:-)

Supermis CANIM :) bende istanbulda oturuyorum:) insan merak ediyor guzel yerleriii :) hersey sirunsuz gecer inşallah :)

Cokkkk cicisler kuzum yaaa:) gule gile kullan Tatlim :) bosver Canm ozelinde kalsin oo:))) Eee indirim var mi kuzu gozune ilisen:)
Eylül ayında canım, yaa kapanmasın deme öyle :(
Eylül 6da evlenmeyi planlıyoruz, ertesi gün gideriz diye düşünüyorum. Ama fethiye de olabilir. Yüzmek gibi bi derdimiz yok maksat dinlenelim keyif yapalım.
Benim favorim lilamor otel :) merkezde midir nerdedir bilmiyorum ama şekli şemaline bayıldım :)
Siz karar verdiniz mi peki düşünme aşamasında mısınızz

Aaaa superr:) belki karsilasiriz Tatlim :) hehehe:-) siz hangi sezonda gitmeyi dusunuyorsunuz peki? Eylul ayinda Butik oteller kapaniyormus ona uzuldum:KK43: hatirladigim 1otel var iste osmanli GIBI birseydi:-)

İnşallah canımm bu arada yaz kış açık otel var bi sürü merak etme ☺️☺️ Alaçatıya gelmişken kuşadası şirincede yap

Eylül ayında canım, yaa kapanmasın deme öyle :KK43:
Eylül 6da evlenmeyi planlıyoruz, ertesi gün gideriz diye düşünüyorum. Ama fethiye de olabilir. Yüzmek gibi bi derdimiz yok maksat dinlenelim keyif yapalım.
Benim favorim lilamor otel :) merkezde midir nerdedir bilmiyorum ama şekli şemaline bayıldım :)
Siz karar verdiniz mi peki düşünme aşamasında mısınızz

Ekimde de kapanmasın yaaa :)) Birkaç otel bakmıştım ben denize yakın diye birisi boyalık beach biride kanuni kervansaraydı tatlım :) birkaç butik otele baktım orasuda Eylül'de kapanacak sezonlar yazıyor :( bende bakyorum tatlım sadece askerde sevdicek ondan daha karar vermedik:)

İnşallah canımm bu arada yaz kış açık otel var bi sürü merak etme ☺️☺️ Alaçatıya gelmişken kuşadası şirincede yap

İşte nette yazandan biliyorm dhaa bir yeri aramadım canım :) Yakınlar mı birbirlerine peki?

Ekimde de kapanmasın yaaa :)) Birkaç otel bakmıştım ben denize yakın diye birisi boyalık beach biride kanuni kervansaraydı tatlım :) birkaç butik otele baktım orasuda Eylül'de kapanacak sezonlar yazıyor :KK43: bende bakyorum tatlım sadece askerde sevdicek ondan daha karar vermedik:)
baktım da şimdi yüzmeli havuzlu mu bakıyosun canım. ETS'de çok indirimli yerler var öyle aklında bulunsun.
Benim baktığım butik otel yanlış görmediysem 2500 lira sadece kahvaltısı var, çok pahalı geldi ama nişanlım ne der bilmiyorum :/
askerde mi sevdiceğin, allah kavuştursun canım hayırlı tezkereler

baktım da şimdi yüzmeli havuzlu mu bakıyosun canım. ETS'de çok indirimli yerler var öyle aklında bulunsun.
Benim baktığım butik otel yanlış görmediysem 2500 lira sadece kahvaltısı var, çok pahalı geldi ama nişanlım ne der bilmiyorum :/
askerde mi sevdiceğin, allah kavuştursun canım hayırlı tezkereler

Aynen Tatlim en azindan havalar soguk olsa bile Kapali havuza gireriz Bari :)) baya cokmus YAAA :( kac gun icin 2500 Tl? Aynen canm ama erken rezervasyonda Iste baya indirim oluyor bizede yaramiyor o :( Aynen canim askerde :) Cok sağol Allah razi Olsun :)

Aynen Tatlim en azindan havalar soguk olsa bile Kapali havuza gireriz Bari :)) baya cokmus YAAA :KK43: kac gun icin 2500 Tl? Aynen canm ama erken rezervasyonda Iste baya indirim oluyor bizede yaramiyor o :KK43: Aynen canim askerde :) Cok sağol Allah razi Olsun :)
Canım doktorlar balayında havuz deniz önermiyolar ama mikrop kapma riski çok fazla :KK43:. Aklında bulunsun.
Kızlar biz alanya die düşünmüştük ya. Sevdicekle konuştuk 2 3 gün alanya 2 3 gün antalya die karar düşündük :)
Tam 3hafta sonra bugün kınam varrr:rolleyes::rolleyes:

Ben uyuyayım yarında geç kalırsam müdürümün yüzüne bakamıcam:(

50 kişilik canım, ama etilerde bir pastaneydi..Onun fiyat farkı bence..:)
Love01 Love01 Canim dilimi 10 tlden hesaplanır genelde.tadindan eminsen gayet iyi fiyat.uygun yapanlar var ama gerçekten bildiğim için diyorum adam gibi yapilirsa cok masrafli.anca dandik malzeme kullabirlarsa ucuz olur. Ona göre hesaplayin.

Back
X