- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
haha benimkide öyle düşünse keşke :)Hıımm valla ben söylüyorum balayı dahil hep baş başa olucaz diyorum zaten sadece ikimiz olucaz kuzu başka kim olabilir ki diyo , gezicez tozucaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha benimkide öyle düşünse keşke :)Hıımm valla ben söylüyorum balayı dahil hep baş başa olucaz diyorum zaten sadece ikimiz olucaz kuzu başka kim olabilir ki diyo , gezicez tozucaz![]()
haha benimkide öyle düşünse keşke :)
hahaa tam bizim için aşk bu şimdi :)
benimki gece seviyo sanırm yanlız olmayı![]()
Olur boyke seyler kuzumm sorun yokŞoktayım hala hala hala karıştırıyorum gelincikleri inanamıyorum yaaaaa![]()
Benim erkek arkadasim bic teklif etmez boyle biseyi Ben soylesem arkadaslarimizla gidelim die sacmalama askm der :)
:) işte uyuz benimki :)Doğrudur geceleri yanlız kalmak istemesi arkadaşıyla oturcak değil ya :)
benimkide çift olan arkadaşlarını istr:)Benim erkek arkadasim bic teklif etmez boyle biseyi Ben soylesem arkadaslarimizla gidelim die sacmalama askm der :)
Ben misal verdim canim. Istememki ne isi var baskalarinin bizimle balayindaBen teklif bile etmem çünkü istememo da teklif etmez zaten ..
Ahh ah aşkkk![]()
Ben misal verdim canim. Istememki ne isi var baskalarinin bizimle balayinda
benimki gece seviyo sanırm yanlız olmayı![]()
Canım zaten ondan eminim :) ama tatillere tek gitmeyi pek sevmiyo kalabalık daha güzel olur diyo:)Bizde cok seviyoruz aslinda nadiren kalabiliyoruz
Canim siz zaten berabersiniz suanda daseninle beraber vakit gecirmeyi sevmese suan evleniyor olmazdiniz merak etme
![]()
Uyumaya hazırlanıyodum canım:)uyudunuz muuu![]()
Canım zaten ondan eminim :) ama tatillere tek gitmeyi pek sevmiyo kalabalık daha güzel olur diyo:)