2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay kızlar koptum :KK70:

B6rkubSIgAMESiN.jpg
Ben kat ve kat fazlasını yaparım kesin:KK48:

Ay kızlar koptum :KK70:

B6rkubSIgAMESiN.jpg

Ayyy sabah sabah ne güldümmm :KK70::KK70:

Günaydın kızlr. Ya öksürmekten ciğerlerim bedenimi terk etti :KK42:
Nasılsınız bakalım :KK31:
math27 math27 kuzu bu hafta senin pankartları sonlandıralım mı :KK71:
:KK73:
Mutlu haftasonları hepinize kızlar:KK25:
Bu oksuruge iyi gelen bisey biliyor musunuz:KK67:

Günaydın canımm :KK39: Hay Allah kuru öksürük mü canım zencefil ve bal iyi geliyo akşam eve gittiğinde denemeni tavsiye ederim..Ilık su iç hep , bir de gıcık şeklinde oluyosa pastil alabilirsin boğazlarını yumuşatır geceleri yatmadan da ballı ılık süt içersen biraz hafifler.

Kızlar günaydınn çalışana çalışmayana herkese güzel haftasonları diliyorumm :KK36:

Ayyy sabah sabah ne güldümmm :KK70::KK70:

Günaydın canımm :KK39: Hay Allah kuru öksürük mü canım zencefil ve bal iyi geliyo akşam eve gittiğinde denemeni tavsiye ederim..Ilık su iç hep , bir de gıcık şeklinde oluyosa pastil alabilirsin boğazlarını yumuşatır geceleri yatmadan da ballı ılık süt içersen biraz hafifler.

Kızlar günaydınn çalışana çalışmayana herkese güzel haftasonları diliyorumm :KK36:
Günaydın tatlım hepsini defalarca yaptım dediklerininin. İçimde ballı ıhlamur ve ballı süt şelalesi oluştu. Hala bana mısın demiyor. Pazartesjye kadarda iyileşmek istiyorum.malum yeni iş:KK17:

Günaydın tatlım hepsini defalarca yaptım dediklerininin. İçimde ballı ıhlamur ve ballı süt şelalesi oluştu. Hala bana mısın demiyor. Pazartesjye kadarda iyileşmek istiyorum.malum yeni iş:KK17:

Canım benimm aklıma da başka birşey gelmiyo ki :( :(

Günaydın kızlr. Ya öksürmekten ciğerlerim bedenimi terk etti :KK42:
Nasılsınız bakalım :KK31:
math27 math27 kuzu bu hafta senin pankartları sonlandıralım mı :KK71:
:KK73:
Mutlu haftasonları hepinize kızlar:KK25:
Bu oksuruge iyi gelen bisey biliyor musunuz:KK67:
Evet canım pankartları sonlandıralım :) hatıra çerçevesini de hazırlayıp kargoya verirsin:)

iyileşemedin mi hala :mad::mad:

Ya iyileştim ama burnum tıkalı canımm papatya buhusu yapıyorum 3 gün her akşam sonra 3 gün ara veriyorum bu gece 3 gün yine başlıcam söktürüyo tıkalı olduğu için hem başım ağrıyor hemde sürekli burnum akıyo ama tam değil yani silmekten de çok sıkıldım :( :(

Günaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorum:( olmayımda pazartesi akşama kadar:(

Evet canım pankartları sonlandıralım :) hatıra çerçevesini de hazırlayıp kargoya verirsin:)
ben bugün hatıra çerçevesi çalışayım kzuucumm :KK76: sana yazarm whatsapptan:KK60:
Ya iyileştim ama burnum tıkalı canımm papatya buhusu yapıyorum 3 gün her akşam sonra 3 gün ara veriyorum bu gece 3 gün yine başlıcam söktürüyo tıkalı olduğu için hem başım ağrıyor hemde sürekli burnum akıyo ama tam değil yani silmekten de çok sıkıldım :KK43: :KK43:
canımm kıyamam ya dikkat et kendine :KK14:

Günaydın canımm , neden olmak istemiyosun? Bu arada ilaç kullanıcak mısın geciktirmek için?

Ediyorum canım ama işte geçse daha iyi olucam :)
Canım pazartesi lazere gitcem o yüzden istemiyorum:( zaten hesaplarıma uyarsa balayından sonra oluyo:))

ben bugün hatıra çerçevesi çalışayım kzuucumm :KK76: sana yazarm whatsapptan:KK60:

canımm kıyamam ya dikkat et kendine :KK14:
Canım varmı cerceve orneklerin banada gostersene bende oyle yaptirmak istiyorummm

Back
X