2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın hatunlaaar nasılsıniz neler yapıyosunuz bakiyimmmm

Kizlar beni instagramdan eklermisiniz. Kullanmiyorum die ekleyememistim sizi simdide pek anlamasamda ara ara bakmaya calisiyorummm. Kullanici adim katrei.matem

Ay kızlar koptum :KK70:

B6rkubSIgAMESiN.jpg
evlenme teklifi aldığımda yüzüğümü arkadaşlarımın gözüne sokuyodum resmen:confused:

Kızlar hepiciğinize günaydınlar :) isim hatırlatamıyorum ama birisi babet yaptıracaktı şöle resimliler :) kimdi o? bugün markafonide dogo ayakkabıları var.bir kaç modeli uygun olur ama isterseniz bakın.
https://www.markafoni.com/dogo-shoes-ayakkabi/urun/9602550/
https://www.markafoni.com/dogo-shoes-highheels-ayakkabi/urun/9602782/
https://www.markafoni.com/dogo-shoes-deri-babet/urun/9602700/
günaydın canım babet isteyen bendim ama kararsızlıklar yaşıyorum :)
Günaydın kızlr. Ya öksürmekten ciğerlerim bedenimi terk etti :KK42:
Nasılsınız bakalım :KK31:

Mutlu haftasonları hepinize kızlar:KK25:
Bu oksuruge iyi gelen bisey biliyor musunuz:KK67:
günaydın canım çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorum:KK43: olmayımda pazartesi akşama kadar:KK43:
günaydın canım sıcak su torbası filan koysan karnına ağrısı geçer biraz bide ayaklarını sıcak tut mutlaka
Günaydın hatunlaaar nasılsıniz neler yapıyosunuz bakiyimmmm
günaydın canım kahvaltı yaptım buraya baktım :)

evlenme teklifi aldığımda yüzüğümü arkadaşlarımın gözüne sokuyodum resmen:confused:

günaydın canım babet isteyen bendim ama kararsızlıklar yaşıyorum :)

günaydın canım çok geçmiş olsun

günaydın canım sıcak su torbası filan koysan karnına ağrısı geçer biraz bide ayaklarını sıcak tut mutlaka

günaydın canım kahvaltı yaptım buraya baktım :)
Afiyet olsun kuzummm

Ben kat ve kat fazlasını yaparım kesin:KK48:
Aynen :P

Günaydın tatlım hepsini defalarca yaptım dediklerininin. İçimde ballı ıhlamur ve ballı süt şelalesi oluştu. Hala bana mısın demiyor. Pazartesjye kadarda iyileşmek istiyorum.malum yeni iş:KK17:
Öksürük için ayağının altına vicks vaporub ı sürüyorsun, üstüne çorap giyiyorsun. Yere çok basmayacağın bir zaman yap, ben yatarken yapıyorum mesela, sabaha öksürük kalmıyor.

Günaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorum:KK43: olmayımda pazartesi akşama kadar:KK43:
Canım bir de ilk ay kanaman uzayabilir, endişe etme..

Kizlar beni instagramdan eklermisiniz. Kullanmiyorum die ekleyememistim sizi simdide pek anlamasamda ara ara bakmaya calisiyorummm. Kullanici adim katrei.matem
Ben de ekledim, k ile başlayıp a ile biten benim :)

Aynen :p

Öksürük için ayağının altına vicks vaporub ı sürüyorsun, üstüne çorap giyiyorsun. Yere çok basmayacağın bir zaman yap, ben yatarken yapıyorum mesela, sabaha öksürük kalmıyor.

Onu söylemiştin canım:))

Aynen :p

Canım sende beni takip etsene :) uner_elif :)

Back
X