2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence 1.si güzel canımm :)

Canım ama kullanmıyorum ki :)

Ayy davet ediliyorum :) yok kıızlar ben istemem instagram :)
canımm bence gelmelisin. hem instagramda bu nişan düğün vs için çok güzel şeylerde bulabilirsin :) gerçi tabi senin tercihin bende face kullanmıyorum mesela..
kızlar benim reglimde çok düzensiz. zaten 2 3 gün sürüyor ve asla zaman hesaplayamam bazen 5 hafta bazen 3 hafta filan. ay kesin düğünümde de olurum yani. 3 günün biri kına gecem biri düğünüm biri balayım olur artık:KK70::KK70:

Kızlar bunları aldım :)

Eklentiler

• z-duz-verev-etek--zumrut-pinar-sems-99377-2.webp
    z-duz-verev-etek--zumrut-pinar-sems-99377-2.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 51
  • n-sonbahar-elbise-fusya-pinar-sems-90962-8.webp
    n-sonbahar-elbise-fusya-pinar-sems-90962-8.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 71
canımm bence gelmelisin. hem instagramda bu nişan düğün vs için çok güzel şeylerde bulabilirsin :) gerçi tabi senin tercihin bende face kullanmıyorum mesela..
kızlar benim reglimde çok düzensiz. zaten 2 3 gün sürüyor ve asla zaman hesaplayamam bazen 5 hafta bazen 3 hafta filan. ay kesin düğünümde de olurum yani. 3 günün biri kına gecem biri düğünüm biri balayım olur artık:KK70::KK70:

Canım benimm zatan ben internetten alışverişe de karşıyım hani görsem baksam bile almam :) Zaten görsel olarak bişey gerektiğinde google dan buluyorum rahatlıkla çok teşekkür ederim :) Yine de sizinle burda sohbet edebilirim :)

Allah korusun kıızz deme öyle inşallah o şekilde bişi olmaz :D

Kızlar bunları aldım :)

Güle güle kullan canımm benim :)

ayy çok güzelmiş ben netten elbise alamıyorum boy kaygısından dolatı malesef :KK43: tam dizimin üstünde olsun istiyorum giyiyorum aşırı kısa oluyor mesela
Teşekkürler canım.. Beden ölcülerimi ezberledim bu internet yüzünden:))

kızlar elbiseleriniz çok güzel güle güle kullanın :)
yeşilin fiyatı ne canım
115 canım pınar şems etek canım o farklı renkleride var :) ben bu tarz etekleri seviyorum :) tanışmada mor almıştım buna benzer arminenin ve 140 liraydı:) memlekette unutmuşum kardeşimde kaldırmış şimdi bulamıyo :)

Ben 31 aralıkta hasta oldum hala bitmedi, bugün tamamen kesilir umarım, 10. gün..

Canım benimm zatan ben internetten alışverişe de karşıyım hani görsem baksam bile almam :) Zaten görsel olarak bişey gerektiğinde google dan buluyorum rahatlıkla çok teşekkür ederim :) Yine de sizinle burda sohbet edebilirim :)

Teşşekkür ederim bebekim:)) 24 saatte kargo diyo ama bakalım nasıl olacak bu hafta içi gelmesi lazım:)

115 canım pınar şems etek canım o farklı renkleride var :) ben bu tarz etekleri seviyorum :) tanışmada mor almıştım buna benzer arminenin ve 140 liraydı:) memlekette unutmuşum kardeşimde kaldırmış şimdi bulamıyo :)
çok sevdim rengini :)
bende bi bakınıyım :)

o zaman bakarım artık duruma göre :KK68: diyorum ya zaten kısa sürüyor ama mesela hep 1 haftalık tatile giderim 3 günü hasta geçer filan öyle denk gelir:KK53:
Teşekkürler canım.. Beden ölcülerimi ezberledim bu internet yüzünden:))

Ben 31 aralıkta hasta oldum hala bitmedi, bugün tamamen kesilir umarım, 10. gün..
ben geçen ay 2 kez oldum 1.si normali 3 gün ikincisi 2 hafta sürdü :KK57::KK57::KK57: bu ay düzgün oldum bakalım..
kız olmak çok zor ya:cry:

Tünaydınnnn ben geldim sabah erkenden kalkdık sevdicekle beraberdik nasıl özlemişimmm iş yoğunlugundan görüşememiştik bi de buzdolabı aldık kii :KK49: Böle bi sevindim ilk büyük esyamızda siz nasılsınız kızlarr
hayırlı olsun canımmm mutlulukla kullanınn inşallah:KK37:

Back
X