2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tünaydınnnn ben geldim sabah erkenden kalkdık sevdicekle beraberdik nasıl özlemişimmm iş yoğunlugundan görüşememiştik bi de buzdolabı aldık kii :KK49: Böle bi sevindim ilk büyük esyamızda siz nasılsınız kızlarr
tünaydın tatlım hayyırlı olsun güle güle kullanın inşallah :)

Tünaydınnnn ben geldim sabah erkenden kalkdık sevdicekle beraberdik nasıl özlemişimmm iş yoğunlugundan görüşememiştik bi de buzdolabı aldık kii :KK49: Böle bi sevindim ilk büyük esyamızda siz nasılsınız kızlarr

Tünaydın canımm :) Ayy ne güzell maşallah ;) Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah ;)

o zaman bakarım artık duruma göre :KK68: diyorum ya zaten kısa sürüyor ama mesela hep 1 haftalık tatile giderim 3 günü hasta geçer filan öyle denk gelir:KK53:

ben geçen ay 2 kez oldum 1.si normali 3 gün ikincisi 2 hafta sürdü :KK57::KK57::KK57: bu ay düzgün oldum bakalım..
kız olmak çok zor ya:cry:
Canım bu adet düzensizliği için doktora gittin mi hiç kuzenimde böyleydi doktora gitti kullandgı ilaclarla bi kaç aya düzene girdi

o zaman bakarım artık duruma göre :KK68: diyorum ya zaten kısa sürüyor ama mesela hep 1 haftalık tatile giderim 3 günü hasta geçer filan öyle denk gelir:KK53:

ben geçen ay 2 kez oldum 1.si normali 3 gün ikincisi 2 hafta sürdü :KK57::KK57::KK57: bu ay düzgün oldum bakalım..
kız olmak çok zor ya:cry:
Aynen işimiz zor bizim..

Hayırlısı olsun :D

A.s. canım hayırlısı olsun inşallah :KK66:

Hadı bakalım hayırlısı olsun inşallahhh..Herşey gönlünce olsun..Artık burda olduğuna göre tekrar hoşgeldinn:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK73::KK73:

Teşekkür ederimm hepinizeeee :KK36:
onun iznine göre şubat-mart ne zaman gelirse gelicekler bakalım istemeyee:KK36:
bi arkadaş özel msj atmış yeni başlamış ilşkiniz nasıl hemen güvenip evlenmeye karar verdiniz diye:KK51:
evet 2 haftadır hayatımda kendisi 1 yıldır tanıyorum sürekli vakit geçirdiğim görüştüğüm birisi ondan emin olup karşıma çıkanlarla karşılaştırdığımda evet bu evlencek adam dedim ve hayatıma aldımm:KK36:Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin:KK36:

Canım bu adet düzensizliği için doktora gittin mi hiç kuzenimde böyleydi doktora gitti kullandgı ilaclarla bi kaç aya düzene girdi
canım gittim tabiiki ama ilaç veriyor ben de şimdiden açıkçası ilaç kullanmak istemiyorum zaten evlenince korunmak için kullanacağım o yüzden de bıraktım ilacı..

bi arkadaş özel msj atmış yeni başlamış ilşkiniz nasıl hemen güvenip evlenmeye karar verdiniz diye:KK51:
evet 2 haftadır hayatımda kendisi 1 yıldır tanıyorum sürekli vakit geçirdiğim görüştüğüm birisi ondan emin olup karşıma çıkanlarla karşılaştırdığımda evet bu evlencek adam dedim ve hayatıma aldımm:KK36:Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin:KK36:
bence zaman asla önemli değil canım.. hakkınızda hayırlısı olsun. 10 sene beraber olup evlenince boşananları da biliyoruz veya 2 3 ayda nişan düğün filan yapıp mutlu olanları da biliyoruz. önemli olan karşındaki insanı ne kadr tanıdığın :)

ayyy bizde şubat mart gibi düşünüyoruz :)
ben 3. ayda evlenme teklifi alıp kabul ettim 2 yıl dolucak işte :)
insan anlıyo aslında evlenecegi adamı kim ne derse desin inşallah çok mutlu oluruz :)

Rica ederim kendi adıma canım :) İnşallah hayırlısı olur ;) Zaman hiç önemli değil hani derler ya bazen anlarsın o senin kaderindir,hayat arkadaşındır,canından candır diye gerçekten de öyle oluyo...Belki okumuşsundur bizde arkadaştık , kardeş olduk , sevgili olduk, şimdi sözlüyüz 5 senedir birlikteyiz. Ama ben sanki onu 5 değilde 55 senedir tanıyo gibiyim..İlk gördüğüm gün de bunu hissetmiştim hala da öyle hissediyorum.Bu adam benim eşim olmalı dedim tanıdık birbirimizi anladık sonra bekledik sabrettik ve sabrın sonu selamet oldu şimdi sözlüyüz.Hiç canını sıkma ve takılma böyle şeylere Rabbim herkese hayırlısını verir ... "Hayırlıysa beri , hayırsızsa geri" ;)

bence zaman asla önemli değil canım.. hakkınızda hayırlısı olsun. 10 sene beraber olup evlenince boşananları da biliyoruz veya 2 3 ayda nişan düğün filan yapıp mutlu olanları da biliyoruz. önemli olan karşındaki insanı ne kadr tanıdığın :)

ayyy bizde şubat mart gibi düşünüyoruz :)
ben 3. ayda evlenme teklifi alıp kabul ettim 2 yıl dolucak işte :)
insan anlıyo aslında evlenecegi adamı kim ne derse desin inşallah çok mutlu oluruz :)

Rica ederim kendi adıma canım :) İnşallah hayırlısı olur :KK66: Zaman hiç önemli değil hani derler ya bazen anlarsın o senin kaderindir,hayat arkadaşındır,canından candır diye gerçekten de öyle oluyo...Belki okumuşsundur bizde arkadaştık , kardeş olduk , sevgili olduk, şimdi sözlüyüz 5 senedir birlikteyiz. Ama ben sanki onu 5 değilde 55 senedir tanıyo gibiyim..İlk gördüğüm gün de bunu hissetmiştim hala da öyle hissediyorum.Bu adam benim eşim olmalı dedim tanıdık birbirimizi anladık sonra bekledik sabrettik ve sabrın sonu selamet oldu şimdi sözlüyüz.Hiç canını sıkma ve takılma böyle şeylere Rabbim herkese hayırlısını verir ... "Hayırlıysa beri , hayırsızsa geri" :KK66:

Kesinlikle katılıyorum size bende yeni tanışmış olsam bende tanıyım ediyim derim tabiki ama 1 senedir hep beraberdik hep beni ikna etmek için uğraşıyodu ben onu arkadaştan öte göremiyordum ...
Bilenler vardır ben söz attım daaha önce 2 sene olucak çeyizim herşeyim hazırdı tayini çıkar çıkmaz evlenicektik ama nasip olmayınca olmuyo o yüzden diyorum hayat karşımıza neler çıkarıcak bilemiyoruz ondan hayırlıysa olsun hayırsızsa zaten olmasınn :KK51:

Back
X