2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

He kızlar duş demişken vücut şampuanı olarak ne kullanıyorsunuz? Bir de sabun kullananınız var mı ya bu vücut şampunlarından da rahatsızım çok zararlı diyorlar ya doğal bişeyler biliyor musunuz?
Benimde çok dökülüyo ya ne kullanırsam kullanıyım fayda etmiyo demir eksikliği ve kansızlıkdan dolayı ben sabun la duş jeli kullanıyorum sabun iyidir valla canım. Duş jelide kuzenim yapıyo hiç bilmiyorum markasını sorarım olmassa

Benimde çok dökülüyo ya ne kullanırsam kullanıyım fayda etmiyo demir eksikliği ve kansızlıkdan dolayı ben sabun la duş jeli kullanıyorum sabun iyidir valla canım. Duş jelide kuzenim yapıyo hiç bilmiyorum markasını sorarım olmassa
Yapıyor derken? Kuzenin duş jeli mi yapıyor :KK57: Kuzu ben saçlarıma yağlarla sarmısakla bakım yapınca azalıyor dökülmesi, güçleniyor falan ama sürekli yapmak lazım ona da üşeniyorum hani zahmetli oluyor ya :KK69:

Bolu fenaa haberlerde görüyosunuzdur zaten :KK51: araba karın altında eve nasıl gidicez bakalımm :KK53:
inşallah kazasız belasız gidersiniz canım :)
He kızlar duş demişken vücut şampuanı olarak ne kullanıyorsunuz? Bir de sabun kullananınız var mı ya bu vücut şampunlarından da rahatsızım çok zararlı diyorlar ya doğal bişeyler biliyor musunuz?
kuzum ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum vücudum için :) yumuşucak bembeyaz tenim var övünmek gibi olmasın:KK70::KK68:

Yapıyor derken? Kuzenin duş jeli mi yapıyor :KK57: Kuzu ben saçlarıma yağlarla sarmısakla bakım yapınca azalıyor dökülmesi, güçleniyor falan ama sürekli yapmak lazım ona da üşeniyorum hani zahmetli oluyor ya :KK69:
Kimyagerde ondan yoksa öyle bitkisel değil :D ben de serumlardan falan kullanmıstım ama hiç bişey değişmedi benim baya demir deposu falan çok düşük ondanmış ama çözüm varsa kesin bende yaparım yaa çok kötü dökülüyo canım

inşallah kazasız belasız gidersiniz canım :)

kuzum ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum vücudum için :) yumuşucak bembeyaz tenim var övünmek gibi olmasın:KK70::KK68:
Canım benimde öyle :KK30: ama vücut şampuanları çok zararlı senin sabunun markası ne için rahat kullanıyorsan bende ondan kullanayım :KK19:

Kimyagerde ondan yoksa öyle bitkisel değil :D ben de serumlardan falan kullanmıstım ama hiç bişey değişmedi benim baya demir deposu falan çok düşük ondanmış ama çözüm varsa kesin bende yaparım yaa çok kötü dökülüyo canım
Ispanak ye En Büyük KK canım saçn her türlü sıkıntısında en etkili olan sarmısak iyice ezip saçına sür beklet en az 1 saat sonra yıka mesela yada zeytinyağını ısıt (yakma sakın ısınsın sadece) yine sarmısağı ezip içine kat onu sür saç diplerine masaj yaparak iyice beklet sonra yıka muhteşem oluyor ama kısa sürelik çözümler işte ve zahmetli :110:

Canım benimde öyle :KK30: ama vücut şampuanları çok zararlı senin sabunun markası ne için rahat kullanıyorsan bende ondan kullanayım :KK19:

Ispanak ye En Büyük KK canım saçn her türlü sıkıntısında en etkili olan sarmısak iyice ezip saçına sür beklet en az 1 saat sonra yıka mesela yada zeytinyağını ısıt (yakma sakın ısınsın sadece) yine sarmısağı ezip içine kat onu sür saç diplerine masaj yaparak iyice beklet sonra yıka muhteşem oluyor ama kısa sürelik çözümler işte ve zahmetli :110:
Ispanak yiyorum severimde zatenn canım da vücudumda baska bsey bitiriyomuş demir baya 8-9 benim demir yaa. Bunu yapiim de çıkarmı sarmısağın kokusu canım

Kızlar Merhaba, iyi akşamlar..hızlı bir giriş yapıyorum :)
20150110_175836.webp
Şimdi bir çok çift nişan da, gelinin elbise rengi kravat takıyor biliyorsunuz.Ama benim elbisenin rengi çok açık pudra pembe olduğu için beyaz gömlek ile güzel olmaz diye düşündük. O yüzden takımın rengi lacivert bizde ona uyumlu olsun diye lacivert kravat ve mavi mendil aldık.Sizce abes kaçar mı ?
20150110_175506.webp
Bu konuda da fikir almak istiyorum.Nişan da alınan bakim Setleri Sandıklı v.s oluyor ya, biz onlardan da hoşlanmıyoruz. O yüzden bu şekilde sepetler aldık. Ürünleri içerisine koyup , beyaz tül ile süslesem basit olurmu ? Aynı şekilde benim için olanlarida pembe sepete yapıcaz. Tabi bunların kozmetik çantaları da var. Olmazsa onun içine koyarım.
20150110_180400.webp
Damat bavulu olacak, tül ile sade bir şekilde suslucem. Şimdi yorumlarınızı bekliyorum gelincikler :KK66:

Kızlar Merhaba, iyi akşamlar..hızlı bir giriş yapıyorum :) Eki Görüntüle 1369329 Şimdi bir çok çift nişan da, gelinin elbise rengi kravat takıyor biliyorsunuz.Ama benim elbisenin rengi çok açık pudra pembe olduğu için beyaz gömlek ile güzel olmaz diye düşündük. O yüzden takımın rengi lacivert bizde ona uyumlu olsun diye lacivert kravat ve mavi mendil aldık.Sizce abes kaçar mı ?Eki Görüntüle 1369335 Bu konuda da fikir almak istiyorum.Nişan da alınan bakim Setleri Sandıklı v.s oluyor ya, biz onlardan da hoşlanmıyoruz. O yüzden bu şekilde sepetler aldık. Ürünleri içerisine koyup , beyaz tül ile süslesem basit olurmu ? Aynı şekilde benim için olanlarida pembe sepete yapıcaz. Tabi bunların kozmetik çantaları da var. Olmazsa onun içine koyarım. Eki Görüntüle 1369339 Damat bavulu olacak, tül ile sade bir şekilde suslucem. Şimdi yorumlarınızı bekliyorum gelincikler :KK66:
Selam kuzu. Bence hicbiri abest kacmaz hepsi de harika gorunyyor gule gule kullanin. :)

Kızlar Merhaba, iyi akşamlar..hızlı bir giriş yapıyorum :) Eki Görüntüle 1369329 Şimdi bir çok çift nişan da, gelinin elbise rengi kravat takıyor biliyorsunuz.Ama benim elbisenin rengi çok açık pudra pembe olduğu için beyaz gömlek ile güzel olmaz diye düşündük. O yüzden takımın rengi lacivert bizde ona uyumlu olsun diye lacivert kravat ve mavi mendil aldık.Sizce abes kaçar mı ?Eki Görüntüle 1369335 Bu konuda da fikir almak istiyorum.Nişan da alınan bakim Setleri Sandıklı v.s oluyor ya, biz onlardan da hoşlanmıyoruz. O yüzden bu şekilde sepetler aldık. Ürünleri içerisine koyup , beyaz tül ile süslesem basit olurmu ? Aynı şekilde benim için olanlarida pembe sepete yapıcaz. Tabi bunların kozmetik çantaları da var. Olmazsa onun içine koyarım. Eki Görüntüle 1369339 Damat bavulu olacak, tül ile sade bir şekilde suslucem. Şimdi yorumlarınızı bekliyorum gelincikler :KK66:
Bence abes durmaz takım renginde olması ama pudra pembe takanlarıda gördüm güzel duruyodu denedinizmi hiç canım. Sepetlerde güzelmiş bence süslenebilir tülle bide bi kurdelayla fiyonk yaparsın çok şeker olur. Bavul fikrini seviyorum bende çok güzel süslüyolar bu bavul sana gelcek olanmı pembelerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti beyaz tülle cok da güzel olmuştu simdide hayırlı olsun canım Allah daim etsin mutlulugunuzu :D

aktardan alıyorum kuzum yeşil poşetlere sarılı :)
bence hiç abes olmaz canım bende aksine koyu renklerin dışındaki kravatları kesinlikle sevmem bu şekilde en iyisi :)
bakım seti içinde bu sepetler çok şık olur :)
bende bi kutuyu saten kumaşlar kaplattım bakım setini koymak için :)
herşey çok güzel görünüyor maşallah:nazar::KK36:

Bence abes durmaz takım renginde olması ama pudra pembe takanlarıda gördüm güzel duruyodu denedinizmi hiç canım. Sepetlerde güzelmiş bence süslenebilir tülle bide bi kurdelayla fiyonk yaparsın çok şeker olur. Bavul fikrini seviyorum bende çok güzel süslüyolar bu bavul sana gelcek olanmı pembelerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti beyaz tülle cok da güzel olmuştu simdide hayırlı olsun canım Allah daim etsin mutlulugunuzu :D

Canım aslında pudra pembe bile denemez daha açık bir renk..Gömlekte beyaz olunca hoş olmaz dedik..Sepetleride tül ile süsleyip, fiyonk yaparız olur biter dimi :)
Bu bavul damada gidecek olan canım,bunun pembesi yada başka rengini de bana alıcaz :) Tülle mavi fiyonkla süslerim bende :)

Çok teşekkür ederim canım benim,Hepimizin mutluluğu daim olur inşallah...:KK37::KK68:

Kuzuu hepsi çok güzeller maşallah ya kravat için dediğin gibi elbisen pudra rengi olduğu için o kadar da önemli değil şiimdi takım elbisesi lacivertse kravat pembe tonları hiç olmaz Hoppa Kravatıda çok beğendim ayrıca .Sepetlere gelince onlarda çok güzeller ama azıcık süsleme yapabilirsin kurdelelerden fiyonk falan ;) Bavuluda güzelce tülle sarıp kurdeleledin mi tamamdır .Hiçbiri abes değil canımm benim çok güzeller ..Hakkınızda hayırlısı olsuun ;) Ahhh ah bugünlerinide mi görücektimm kızz bak ben nişanımı beklerken sen söz-nişan yapıyosun :D :D Muuuckkk :KK60::KK15::KK19:

aktardan alıyorum kuzum yeşil poşetlere sarılı :)

bence hiç abes olmaz canım bende aksine koyu renklerin dışındaki kravatları kesinlikle sevmem bu şekilde en iyisi :)
bakım seti içinde bu sepetler çok şık olur :)
bende bi kutuyu saten kumaşlar kaplattım bakım setini koymak için :)
herşey çok güzel görünüyor maşallah:nazar::KK36:

Aaaa çok ilginç fikir saten kutu,bende sepetleri banyoda kullanırım dedim :) Çok teşekkür ederim canım :KK68::KK68:

Canım aslında pudra pembe bile denemez daha açık bir renk..Gömlekte beyaz olunca hoş olmaz dedik..Sepetleride tül ile süsleyip, fiyonk yaparız olur biter dimi :)
Bu bavul damada gidecek olan canım,bunun pembesi yada başka rengini de bana alıcaz :) Tülle mavi fiyonkla süslerim bende :)

Çok teşekkür ederim canım benim,Hepimizin mutluluğu daim olur inşallah...:KK37::KK68:
Aynenn canımm çok güzel olurlarr pembeleri çok güzel oluyo ayyy süsleyince at foto merak ederim kuzum

Kuzuu hepsi çok güzeller maşallah ya kravat için dediğin gibi elbisen pudra rengi olduğu için o kadar da önemli değil şiimdi takım elbisesi lacivertse kravat pembe tonları hiç olmaz Hoppa Kravatıda çok beğendim ayrıca .Sepetlere gelince onlarda çok güzeller ama azıcık süsleme yapabilirsin kurdelelerden fiyonk falan :KK66: Bavuluda güzelce tülle sarıp kurdeleledin mi tamamdır .Hiçbiri abes değil canımm benim çok güzeller ..Hakkınızda hayırlısı olsuun :KK66: Ahhh ah bugünlerinide mi görücektimm kızz bak ben nişanımı beklerken sen söz-nişan yapıyosun :D :D Muuuckkk :KK60::KK15::KK19:

ahahhahahahah gerçekten yavru kuş yaa.. sana ne acayip sorular soruyordum hatırlıyor musun? Hele yüzük mevzumuz vardı, o kadar açıkladın benim kafa basmamıştı :)

Sepet için evde beyaz tül var canım, nişan hediyeleri için bir top almıştım :) Onun yanına biraz da başka bir renk kullanırım..kurdela ile de fiyonk yaparım olur biter :)Aynı şekilde sepetide süslerim..:)

Aminnn yavru kuş, Rabbim utandırmasın inşallahh:D:KK68::KK37:

cnm benim cildimde duş jelleri kuruluktan dolayı egzama yapabiliyor,doktor Sebamed önermişti bana.onu deneyebilirsin netten inceleyip.

cnm bence de elbisenin renginde kravatta olur ama bu da gayet güzel hiç abes durmuyor,rahat ol :) bende daha mürdüm yeşil kravat alıcam elbise ile aynı renk olsun diye.umarım bulurum.senin aldıgın setin aynısını bende aldım :) makyaj cantası gibi çantalıydı bu set,onun çantasınıda kullanabilirsin.

ayy benide bugün kayınvalidem arayıp gecelik setini fln ne renk istiyorsun die sordu acayip utandım yaa:oops: siyah ya da kırmızı olsun dedim ama diyene kdrda karnıma ağrı girdi.şimdi içinden bu gecelikleri giyip napacan sen oğlumla die düşünmüştür içinden oyyşşşş :oops::oops::oops:

Back
X