- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimmm geldim sonunda valla çalışssam bu kadar yoğun olurum heralde fırsat bulup oturamadım ki hiç ama özledim sizi çok:)Nerdesin kız sen?
ahahhahahahah gerçekten yavru kuş yaa.. sana ne acayip sorular soruyordum hatırlıyor musun? Hele yüzük mevzumuz vardı, o kadar açıkladın benim kafa basmamıştı :)
Sepet için evde beyaz tül var canım, nişan hediyeleri için bir top almıştım :) Onun yanına biraz da başka bir renk kullanırım..kurdela ile de fiyonk yaparım olur biter :)Aynı şekilde sepetide süslerim..:)
Aminnn yavru kuş, Rabbim utandırmasın inşallahh![]()
cnm benim cildimde duş jelleri kuruluktan dolayı egzama yapabiliyor,doktor Sebamed önermişti bana.onu deneyebilirsin netten inceleyip.
cnm bence de elbisenin renginde kravatta olur ama bu da gayet güzel hiç abes durmuyor,rahat ol :) bende daha mürdüm yeşil kravat alıcam elbise ile aynı renk olsun diye.umarım bulurum.senin aldıgın setin aynısını bende aldım :) makyaj cantası gibi çantalıydı bu set,onun çantasınıda kullanabilirsin.
ayy benide bugün kayınvalidem arayıp gecelik setini fln ne renk istiyorsun die sordu acayip utandım yaasiyah ya da kırmızı olsun dedim ama diyene kdrda karnıma ağrı girdi.şimdi içinden bu gecelikleri giyip napacan sen oğlumla die düşünmüştür içinden oyyşşşş
![]()
Neler yaptın o kadar?canım benimmm geldim sonunda valla çalışssam bu kadar yoğun olurum heralde fırsat bulup oturamadım ki hiç ama özledim sizi çok:)
Evet kuzu ama artık hangisine takılır demene gerek kalmadı söz nişan bir olduğu için sen direk sol elinin yüzük parmağına alyansını ve tektaş yüzüğünü takabilirsinGüzel olur canımm
![]()
Amiiin canım inşallah![]()
Aaa kayınvalideye bakDüşünmüştür bence de
![]()
ayyy ben seni çok özledimm bi daha bu kadar yalnız bırakmaKızlar merhaba sizleri özledim bi süre yoğunluktan gelemedim :)
Sola mı takılıyor? Ya ben sola yüzük takamam ki..
Evet kuzu ama artık hangisine takılır demene gerek kalmadı söz nişan bir olduğu için sen direk sol elinin yüzük parmağına alyansını ve tektaş yüzüğünü takabilirsinGüzel olur canımm
![]()
Amiiin canım inşallah![]()
cnm benim cildimde duş jelleri kuruluktan dolayı egzama yapabiliyor,doktor Sebamed önermişti bana.onu deneyebilirsin netten inceleyip.
cnm bence de elbisenin renginde kravatta olur ama bu da gayet güzel hiç abes durmuyor,rahat ol :) bende daha mürdüm yeşil kravat alıcam elbise ile aynı renk olsun diye.umarım bulurum.senin aldıgın setin aynısını bende aldım :) makyaj cantası gibi çantalıydı bu set,onun çantasınıda kullanabilirsin.
ayy benide bugün kayınvalidem arayıp gecelik setini fln ne renk istiyorsun die sordu acayip utandım yaasiyah ya da kırmızı olsun dedim ama diyene kdrda karnıma ağrı girdi.şimdi içinden bu gecelikleri giyip napacan sen oğlumla die düşünmüştür içinden oyyşşşş
![]()
Bence direkt oğlunu arayıp sorsaymış, oğlum ne renk istiyon diyekadıncağızın kötü niyeti yok,aksine benim istediğim renk olsun istiyor ama cok utandım yaaabu soruları Orya cevaplasın annecim dicektim aslında
![]()
Sola mı takılıyor? Ya ben sola yüzük takamam ki..
kadıncağızın kötü niyeti yok,aksine benim istediğim renk olsun istiyor ama cok utandım yaaabu soruları Orya cevaplasın annecim dicektim aslında
![]()
greenandblue canım bu arada hepsi cok güzeller sandık yerıne sepet cok hoş olmuş daha kullanışlı olur sizin için.. Bavul fikrine sizin sayenizde bende yogunlasmak uzereyım cok mantıklı gelıyo ve çokta şık oluyo süslenince yapmıtu burda bi arkadaşımız yapmıştı çok hoştu :)
nişanda sağa takılmıyor mu? düğünde sola takılıyor diye biliyorum ben.
Ahaaa bakım setlerimiz aynı yani :) Daha başka ne ekledin canım sen o sete? ben parfüm, duş lifi, diş fırçası , tırnak makası ekledim..başka birşey gelmeid aklıma..Çantayı da kullanıcam canım içinde lifleri koydum..:)
Erkek arkadaşımın annesi de,utanır benim yanımda siz iç çamaşırlarını alın demiş.Geri kalan alışveriş için annesini bekliyoruz. :) Sende takılma, utanmakta haklısın ama sonuçta kayınvaliden sormuş :)
Bence direkt oğlunu arayıp sorsaymış, oğlum ne renk istiyon diye![]()
Kız biliyorum kötü niyeti olmadığını anladımHEeheheh neden ben cevaplıyım kız anlayamadım
![]()
Ahaaa bakım setlerimiz aynı yani :) Daha başka ne ekledin canım sen o sete? ben parfüm, duş lifi, diş fırçası , tırnak makası ekledim..başka birşey gelmeid aklıma..Çantayı da kullanıcam canım içinde lifleri koydum..:)
Erkek arkadaşımın annesi de,utanır benim yanımda siz iç çamaşırlarını alın demiş.Geri kalan alışveriş için annesini bekliyoruz. :) Sende takılma, utanmakta haklısın ama sonuçta kayınvaliden sormuş :)
Bence direkt oğlunu arayıp sorsaymış, oğlum ne renk istiyon diye![]()
Hatunum bende seni özledim tikkayı özledim hepinzi tüm topikdekileri cok ozledım bırakmam merak etme :)ayyy ben seni çok özledimm bi daha bu kadar yalnız bırakma![]()
Teşekkür ederim canım, bencede bavul daha mantıklı..Sandık v.s olan şeylerden ben hoşlanmıyorum..koyacak yer bile bulamam ki..Bende nette görsellerden baktım, gerçekten çok güzel süsleme yapmışlar :)
sen bu konuları iyi biliyorsun,burda bizim bilir kişimizsin ondanevlilik hazırlıklarının Google'ı gibisin Orya
![]()
Canım valla hıc dısarda ısımız bıtmedı hastane kontrolleri vardı annemın kurs gunum haftada 4e cıktı sogukta eve gelısım gıdısım ezıyet zaten hıc bakmıyodm bıle bılgısayara ama geldım merak etmeyın bıde kuzenım bızde kalıyor ona ayıp olmasn dıyede cok oturamıyorm daha sık ugrıcam bundan son söz cünkü gercekten özledim siziNeler yaptın o kadar?
Ayyy canım benim teveccühünüzUtandırdın beni şimdi
Ver kayınvalidenin numarasını
![]()
veriyorum not et 0900 900 900
![]()