2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benimde tahminim 50 kişi oluruz sanırım..aklı başında organizasyoncu biri olursa aralarında o yönlendirir diye ümit ediyorum :) yedirme emi yedirme rahat et :p:p:KK53::KK53:

canım birini mutfakta görevlendir o yönetsin tabakları falan hazırlasın başında olsun. herkes bir anda mutfağa doluştu ablamın sözünde sığamadık resmen :KK57: aslında herkes yerinde otursa sıkıntı olmaz:63:

vermicem vermicem gibi oldu:KK70::KK70::KK70:

istemiyorsan yeme tabi cnm..biz yine komedi biçimde bikaç sn ağzımızda pasta bekleriz bu kez de galiba :)

ahahahahaha :KK70: bu sefer ye gitsin bence, yakalasınlar canım onlar da:kk77:

Kız Love01 Love01 ikimize çok acıdım şimdi yahuu :KK43::KK14: Artık iki kişi mi olur, 4 kişi mi olur dilimler bilemiyorum :p:p pastayı keserken de biz olmucaz ki, artık eli bol bir hanım ablaya denk gelirsek, yandı keten helva :D:D:KK70::p

sizin taraftan biri keser zaten pastayı,önceden fısıldıcan işte kulağına "o pastaya biz ne kdr verdik biliyon mu sen? ona göre babanın malı gibi bol kepçeden dağıtma,tadımlık şekilde kes dilimleri diye" :rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:

canım birini mutfakta görevlendir o yönetsin tabakları falan hazırlasın başında olsun. herkes bir anda mutfağa doluştu ablamın sözünde sığamadık resmen :KK57: aslında herkes yerinde otursa sıkıntı olmaz:63:

vermicem vermicem gibi oldu:KK70::KK70::KK70:

ahahahahaha :KK70: bu sefer ye gitsin bence, yakalasınlar canım onlar da:kk77:

sizin taraftan biri keser zaten pastayı,önceden fısıldıcan işte kulağına "o pastaya biz ne kdr verdik biliyon mu sen? ona göre babanın malı gibi bol kepçeden dağıtma,tadımlık şekilde kes dilimleri diye" :rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:

ayyy siz çok yaşayın emi ya, bu halimize bile gülebiliyoruz :KK70::p:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73:

ben çok çektim çok ağladım walla 7 senedir ya,gözümde bzn yaş kalmadı gibi geliyor :KK43: bari artık 2015 bizim senemiz olsun,,hep güldüğümüz bi sene olsun hepimiz için inşşş :KK68:

ağlamak yok kuzu artık, Allah izin verdikçe herşey güzel olucak inşallah..Hakediyoruz biz ya, hayırlı işlere adım atıyoruz sonuçta :KK68::KK68::KK68:

Öyle vallahi ya, ağzımızın tadı bozulmasın inşallahhh:D:D:D:KK68::KK68::KK68::KK37::KK37::KK37:

ben çok çektim çok ağladım walla 7 senedir ya,gözümde bzn yaş kalmadı gibi geliyor :KK43: bari artık 2015 bizim senemiz olsun,,hep güldüğümüz bi sene olsun hepimiz için inşşş :KK68:

inşallah evli mutlu hatunlar olarak kapatıcaz bu seneyi ben inanıyorum:KK50:

seneye de bebek topiklerine atlarız:KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kızlar ben sanırım 2016 gelini bile olamayacağım bu gidişle.. Benim 2016da tayin hakkım var, babamla telefonda konuşuyorduk, hadi az kaldı falan dedi, burda yakın bir yere gelirsin dedi, annem de kız evlenecek buraya mı gelecek sanki dedi, sonra babam da daha X'in okulu bu yıl bitiyor, iş var askerlik var dedi. Ben de hallolur dedim. Sonra bunu benimkine anlattım. Dedim ben 2016da nereye tayin isticem cidden dedim. Evlenmemiş olursak İstanbul'a gelemem yani sonuçta dedim. O da babanlar haklı, ben bişi demiyorum, oraya istersin tayini dedi. Yani 2016da evlilik düşünmüyor. Ben cidden çok üzüldüm ama bişi diyemedim tartışmayalım diye.. :(

Kızlar ben sanırım 2016 gelini bile olamayacağım bu gidişle.. Benim 2016da tayin hakkım var, babamla telefonda konuşuyorduk, hadi az kaldı falan dedi, burda yakın bir yere gelirsin dedi, annem de kız evlenecek buraya mı gelecek sanki dedi, sonra babam da daha X'in okulu bu yıl bitiyor, iş var askerlik var dedi. Ben de hallolur dedim. Sonra bunu benimkine anlattım. Dedim ben 2016da nereye tayin isticem cidden dedim. Evlenmemiş olursak İstanbul'a gelemem yani sonuçta dedim. O da babanlar haklı, ben bişi demiyorum, oraya istersin tayini dedi. Yani 2016da evlilik düşünmüyor. Ben cidden çok üzüldüm ama bişi diyemedim tartışmayalım diye.. :KK43:

Sen niye hep kendi içinde yaşayıp, kendini üzüyorsun canım ya..sana da yazık değil mi?

Kızlar ben sanırım 2016 gelini bile olamayacağım bu gidişle.. Benim 2016da tayin hakkım var, babamla telefonda konuşuyorduk, hadi az kaldı falan dedi, burda yakın bir yere gelirsin dedi, annem de kız evlenecek buraya mı gelecek sanki dedi, sonra babam da daha X'in okulu bu yıl bitiyor, iş var askerlik var dedi. Ben de hallolur dedim. Sonra bunu benimkine anlattım. Dedim ben 2016da nereye tayin isticem cidden dedim. Evlenmemiş olursak İstanbul'a gelemem yani sonuçta dedim. O da babanlar haklı, ben bişi demiyorum, oraya istersin tayini dedi. Yani 2016da evlilik düşünmüyor. Ben cidden çok üzüldüm ama bişi diyemedim tartışmayalım diye.. :KK43:

canım üzülme ya:KK19: ben seni o kadar iyi anlıyorum ki, güya 2013te evlenicektim düşün şimdi bu sene evlenicem Allah kısmet ederse. herşey nasip kısmet. bende hep karşı taraftan adım bekliyordum ve gelmiyordu. çünkü hazır değildi. herkes diyordu hazır olduğunda o kendisi isteyecek zaten diye ve inan öyle oldu. seninki de daha kendine güvenemiyor kanımca. sonuçta bakalım ailesi destek olacak mı evlilik hazırlıkları için. para biriktirmesi vs. bi süre alacak. işe hemen girebilecek mi belki bunları düşünerek geri duruyordur sana söz verip de yapamamaktan korkuyordur diye düşünüyorum ben.

Back
X