2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar ağustosta evlenen varmi aranizda gelinligi nezmn alcaksnz bide benim gibi erken nikah yapaniniz varmi nikahta ne gylr kafamda deli sorular ☺☺

Canım şimdi okudum yazdıklarını, bilemedim ben sonuçta tanıyan, hayat geçirecek olan sensin..İyi düşündün mü? Sakın milleti düşünüp hareket etme..
milleti düşündüğümden değilde fikrimin değişmesinde etkili olan bana bazı şeyleri anlatıp anlamam için çaba göstermesi bıkmadan uzun uzun anlatabiliyor bu huyunu yadırgayamam heptende kötü demek haksızlık olur ama bazı tuhaf huyları var orası tabi bi gerçek özellikle bazı istekleri yüüznden oda ben seni kandırmak değil amacım evlenmek şstiyorum halada istiyorum bu sorunumuzda zaten evlenince geçicek şimdi evlenmek istiyorum ama maddi açıdan durm el vermiyor biliyorsun diyor

Kizlar ağustosta evlenen varmi aranizda gelinligi nezmn alcaksnz bide benim gibi erken nikah yapaniniz varmi nikahta ne gylr kafamda deli sorular ☺☺
Benim 8 ağustosta canm ama nikahı da aynı zamanda düşünüyoruz bi aksilik olmassa ben olsa beyaz dantel elbiseler var onlardan giyerdim

Benim 8 ağustosta canm ama nikahı da aynı zamanda düşünüyoruz bi aksilik olmassa ben olsa beyaz dantel elbiseler var onlardan giyerdim

Hayrli olsun kuzucum benimde INŞALLAH 1 agustos ALLAH mutlu etsin ☺

bende ole bisi istiyorim ama diyomki gelinlik zaten beyaz ucuk pembemi giysem ☺ cici olurmu ki

bide sen gelinligini nezmn alcaksn

bende ole bisi istiyorim ama diyomki gelinlik zaten beyaz ucuk pembemi giysem ☺ cici olurmu ki

güzel olur kuzum benceee

Nikah ya bence beyaz olmalı diye düşünüyorum ama dediğinede bakmak lazım. Gelinliği diktirmicem hazırların üzerinde oynarım diye düşünüyorum mart nisan gibi bakarım çünkü temmuzda fotograf cekimi olucak insallah

Canım benim kesin olmamakla birlikte aklımda , eylülün ilk haftası olarak düşünüyoruz..Nikah muhtemelen düğünde olacak.Gelinlikte bakmadım daha çok zamanım var diye..Ama nikahta uzun beyaz bir elbise giyebilirsin bence..
benim bir arkadaşım bu elbiseye benzer giymişti..şapka da takmıştı..
indir.webp
indir (1).webp

milleti düşündüğümden değilde fikrimin değişmesinde etkili olan bana bazı şeyleri anlatıp anlamam için çaba göstermesi bıkmadan uzun uzun anlatabiliyor bu huyunu yadırgayamam heptende kötü demek haksızlık olur ama bazı tuhaf huyları var orası tabi bi gerçek özellikle bazı istekleri yüüznden oda ben seni kandırmak değil amacım evlenmek şstiyorum halada istiyorum bu sorunumuzda zaten evlenince geçicek şimdi evlenmek istiyorum ama maddi açıdan durm el vermiyor biliyorsun diyor

Canım özelden yazdım sana..

Canım benim kesin olmamakla birlikte aklımda , eylülün ilk haftası olarak düşünüyoruz..Nikah muhtemelen düğünde olacak.Gelinlikte bakmadım daha çok zamanım var diye..Ama nikahta uzun beyaz bir elbise giyebilirsin bence..
benim bir arkadaşım bu elbiseye benzer giymişti..şapka da takmıştı..Eki Görüntüle 1372591 Eki Görüntüle 1372592

Peri gibi cok begendim canim.boyum 160 bole bi elbise bana yakisirmi ki

Cok teşekkür ederim

mutluluklar dilerim☺

Nikah ya bence beyaz olmalı diye düşünüyorum ama dediğinede bakmak lazım. Gelinliği diktirmicem hazırların üzerinde oynarım diye düşünüyorum mart nisan gibi bakarım çünkü temmuzda fotograf cekimi olucak insallah

Benim arkdsmn agustosun sonu şimdiden gelinligini almis ben hazranda alrm diye düşünüyorum ama. Bakalim kismet bende hazr alcam naspsse

Hay Allah adres değişikliği yapsan? Senin yerine başkası alsın dicem ama sonra dönmücen ki dimi :) ne dicemii bilemedim :confused::confused:
Evet ya bi aricam şimdi düzeltme oluyosa öyle yapacam bi bakim bakayım :)

amann ben de nişan olunca falan dedim o da oldu hala tık yok:)
baska bırının alma ihtimali olsa iyi olur seni evde misin diye arıyorlar zaten
Ben ona diyorum sen verdiğin sözleri hep tuttun. Eğer bu sözü tutmazsan bende büyük bi hayal kırıklığı olur diyorum. Ya burdaki kargolar biraz farklı çalışıyo. Daha doğrusu çalşmıyo. O yüzden onlara bırakmak istemiyorum:)

Peri gibi cok begendim canim.boyum 160 bole bi elbise bana yakisirmi ki

Cok teşekkür ederim

mutluluklar dilerim☺

Canım elbise uzun topuklu ile halledersin :) Nişanlının boyu kaç? Hani demişsin ya pembe de olur mu diye, şeker pembe bir elbisede olur..saçınada taç takabilirsin..çiçekli taçlardan..

Teşekkür ederim bu arada..hepimiz çok mutlu olalım inşallah...

Canim suan gidemem ben baska memleketteyim nikah kiycam yer baska sehir telelfonda arasam bilgi alablrmiyim

buarada hayirli ugurlu olsun canim sence martta 22nisana yer alsam ge c olmazmi
Canım biilmiyorum her belediyeye görede değişir o. Sen ara bi bilgi al yada annenler falan sorsun :)

Kızlar daha önce bu kavanozlardan aldığımı söylemiştim. Çok güzel ve kaliteliler almak isteyenlere tavsiye ederim boynerden aldım buarada boyner ve morhipoda hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadr ve paketlemeleri çok iyi rahatça alışveriş yapabilirsiniz

3_3159950.jpg

Canım elbise uzun topuklu ile halledersin :) Nişanlının boyu kaç? Hani demişsin ya pembe de olur mu diye, şeker pembe bir elbisede olur..saçınada taç takabilirsin..çiçekli taçlardan..

Teşekkür ederim bu arada..hepimiz çok mutlu olalım inşallah...

Pembe hayalim tacla daha da guzellesir fikrin icin cok saol nisanlmn boyu 170 ☺ ikimzde bücürüz ☺

Günaydın gelincikler :KK49::KK49:

Kızlaar günaydınnnn

Kızlarr hepinize günaydınlarrr :KK73::KK73:

Dün geceye kadr erkek arkadaşımla hiçbişekilde görüşmedim. Gece beni ısrarla arayıp uyandırdı açmadım tekrar aradı. Normal konuştum önce ogün yaşananları anlattı ben sana emrivaki yapmadım izin istedim senden güzelce vs sen tuhaf davrandın felan dedi ogün üzerine baya konuştu benim haksız olduğumu bana anlatabilmek için bende dedim biz sadece o mevzu için ayrılmıyoruz anlaşamıyoruz seninle kavgalarımız çok büyük oda eski konuları açmayacaksın ben unutuyorum sen hatırlatıyorsun sürekli felan yapmıcaksın bu davranışını öyle uzun uzun konuştu sora ben sen üzül istemiyorum ayrılmak istemiyorum seni seviyorum böyle konuştu ben ayrılcam felan dedim öyle kapattım sora bida bida aradı en son kağıt imzalayalım dedi ikimizde yapmak istemediğimiz şeyleri yazsın imzalasın kavga ettiğimizde kağıdı görüp suçunu kabul etsin felan dedi öyle işte barıştık gibi olduk kızlar. Sanırım hastalık dönemim yakınlaştı onunda etkisi var fevri davranmıştım kuzeninde kalmak istediği akşam ama kırılmıştımda şuan doğrumu yaptım yanlışmı onuda bilmiyorum

Canım sanırım barışmış gibi bişey olmuşsunuz.. Senin adına sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.Bence şöyle düşün,erkek arkadaşının eksilerini ve artılarını yaz bir kağıda ve hangisinin daha çok olduğunu gör.Kızlar biraz hassas bu konuda sanırım bende böyle birşey yaşasam (Allah korusun) altından nasıl kalkarım hiç bilmiyorum.Sevdiğim için sanırım barışma teklifini kabul ederim.Ama bu evlendikten sonra yapmıcak kağıt imzalamıştık,konuşmuştuk vs.. diye böyle kalmıyolar..Biliyorum yaşım 24 belki daha bende hiçbişey yaşamadım akıl vermek değil amacım sadece senin dün anlattıklarından yola çıkarak yorumumu yapıyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim nasıl mutlu oluyosan,nasıl yüzün gülücekse öyle olsun inşallah...

Günaydınlarrrr musmutlu bi gün olsun :KK76::KK76:

Günaydın canımm inşallahhh :KK37:

benim bir arkadaşım bu elbiseye benzer giymişti..şapka da takmıştı..Eki Görüntüle 1372591 Eki Görüntüle 1372592

Ben şu baş için takılan aksesuara bayılıyorummmm :KK36::KK36:

Dün geceye kadr erkek arkadaşımla hiçbişekilde görüşmedim. Gece beni ısrarla arayıp uyandırdı açmadım tekrar aradı. Normal konuştum önce ogün yaşananları anlattı ben sana emrivaki yapmadım izin istedim senden güzelce vs sen tuhaf davrandın felan dedi ogün üzerine baya konuştu benim haksız olduğumu bana anlatabilmek için bende dedim biz sadece o mevzu için ayrılmıyoruz anlaşamıyoruz seninle kavgalarımız çok büyük oda eski konuları açmayacaksın ben unutuyorum sen hatırlatıyorsun sürekli felan yapmıcaksın bu davranışını öyle uzun uzun konuştu sora ben sen üzül istemiyorum ayrılmak istemiyorum seni seviyorum böyle konuştu ben ayrılcam felan dedim öyle kapattım sora bida bida aradı en son kağıt imzalayalım dedi ikimizde yapmak istemediğimiz şeyleri yazsın imzalasın kavga ettiğimizde kağıdı görüp suçunu kabul etsin felan dedi öyle işte barıştık gibi olduk kızlar. Sanırım hastalık dönemim yakınlaştı onunda etkisi var fevri davranmıştım kuzeninde kalmak istediği akşam ama kırılmıştımda şuan doğrumu yaptım yanlışmı onuda bilmiyorum
Kuzum sevindim adınıza:) en azından adım atmış. Ama o küfür işini halletmeniz gerekiyo. Bende son olarak kağıt yazmıştım faydası oluyo. O mektupu saklıyorum. Bana ordaki hatalarıyla gelirse ayrılcağımı da söyledim. İnşallah sizde de işe yarar :)

Back
X