2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

öyle de zamn çok çabuk gecıyor. bazen ben de nasıl gececek dıye çıldırıyom ama geciyo yuzuklerın takıldığı gun du gıbı aklımda ve ayrı sehırlerdeyız tahammul etmek cok zor gelıyo hasret bıtmıyo hiç bu ara iş yuzunden gelemıyo da kafaları yıyorum
Böyle anlatınca askerlik zamanları geliyo aklıma hasret harbiden zor canım ya nasıl ağlardım ben :(

ıkı aya yakın oldu canım görüşmedık ben de gıdemıyorum

Anladım canım üzülme bizimde 1 ay oldu nerdeyse görüşmeyeli bende çok özledim en son o geldi bende havalar biraz düzelsin gidicem yanına süpriz yapıcam

Anladım canım üzülme bizimde 1 ay oldu nerdeyse görüşmeyeli bende çok özledim en son o geldi bende havalar biraz düzelsin gidicem yanına süpriz yapıcam
benı aılem gondermıyo oraya kayınvalıdemlerın dedıkoduları bıtmez ben gıdınce oyuzden aılem sıkıntı yaratıyo

Kızlarr kızlar sakin olun ağlamak , üzülmek yok güzel günler var hepimizin önünde biraz güçlü ve sabırlı olmamız lazım kendinizi üzmeyin :KK20::KK20:
arada gelıyorlar napalım :( bırgun gelıp gıdecektı yollar kotuydu ne olur ne olmaz ben cesaret edemedım kıyamadım ne olur ne olmaz dıye

Günaydın millet :KK47: ayy amma konuşmuşsunuz okuyamadım tüm sayfaları :) dün kayınvalidem,sözlüme isterseniz vakit olursa bohça için geçen bana renk sordu dediğim gecelik takımını siz ordan alın,sen burya gelirken getirirsin.hem Love01 istediği gibi alır demiş.çarşıya çıkacak hiç vaktim yok,netten baktım ama fiyatlar çok pahalı ya :KK43: en kötü 6'lı takım 250 tl.den başlıyor.bu takımı alanlar,siz nerden aldınız? yorumlarınızı rica ediyorum :) @greenandblue siz aldınız mı kız bu takımı? :)

topiğin en yaşlı üyesi olarak yorum yapmak istiyorum :KK53: sevindim barışmış olmanıza,umarım hep artık mutlu olursunuz.ama madem yorum istedin,bence ayrılık lafını çok sık kullanma.ben önce ki konularında da okumustum bu kelimeyi çok kullandıgını :KK43: çok fazla kullanınca malesef kelime anlamını yitiriyor ve erkeklerde amaaaan ztn hep bunu söylüyor ama ayrılmıyoruz nasılsa havası olusuyor,o yüzden bence artık bu kelimeyi kullanma.ve dün kü yorumumda bahsettiğim gibi kuzeninde kalması ayrılık meselesi değil.bence bundan sonra anlasamadıgınız bir konu oldugunda sakince konusmanız konusunda söz verin o yazacagınız kağıtta.ve asla ama asla sana bidaha hakaret etmesine izin verme.sen onun Allah nasip ederse eşi olacaksın,ne demek küfretmek :KK67:

bende kına için Adana'da kır düğünü istiyorum walla :) ztn Eskişehirde hava belli olmuyor,yazın bile geceleri soguk oluyor diye düğünü kapalı salonda yapıcaz,o yuzden bari kına gönlüme göre olsun :) yani benimki de kına görünümlü düğünümsütrak bişi olcak sende ki gibi :KK53::KK53: hala düşünüyorum nasıl olacak gelinlik cıkarıp,kına kıyafeti giymek :p senle benim ne kdr çok ortak noktamız war bu evlilik konusunda :KK53::KK53: ne çektik be @greenandblue :KK70::KK70:

bizde kayinvalidemle magazadan gecelik aldik siyah takim fiyatini tam blmiyorum ben sectim kayinvaldem odemisti☺

kurtulmak ıstemem ben sızden hepimizin durumu aynı nerdeyse bırbırımızı anlayabılırız konusabılırız ıyı oldu vala
Evet canım dayanışma oluyor, her türlü sorunda kızlar hemen yardıma koşuyorlar sağolsunlar, öpüyom hepiciğini :KK19:
Canım ağlama lütfenn :KK43:

Ne zaman görüştünüz en son ? Üzülme sende
Tamam ağlamıyom, müstakbel kayınvalidem ile yazışıyoruz şu an faceten, benimkinin ameliyat fotolarını attı, görse valla iyi azarlar bizi :KK70:

Evet canım sütyen bedenleri teşekkür ederimm :)

Canım bak burda 30lu olanlar.. :) Mesela 80B giyiyorsan buna göre 36B sin.
sutyenbedenleri2.jpg

Back
X