2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen öyle ya delirmek üzereyim sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyorum :KK43: Birde bu kilo almama sebep olmaya başladı toptan delircem yakında:KK62:
Aynı durumdayız :D ÖZellikle erken kalkıyorum gece uykum gelsın erken yatıyım dıye yok yine yatamıyorum bende cok duzensız bı hayatım var malesef evlenınce cok zorlancam.

Aynı durumdayız :D ÖZellikle erken kalkıyorum gece uykum gelsın erken yatıyım dıye yok yine yatamıyorum bende cok duzensız bı hayatım var malesef evlenınce cok zorlancam.
Ah işte aynı ben :) 2 saatlik uykuyla da olsam gündüz deli gibi uykum gelirken gece olunca gözlerim faltaşı gibi açılıyor yine uyuyamıyorum :) Uff evet ya evlenince naasıl olcaz acaba o_O

korkuyorum herşeyden korkuyorum. Mantığım kalbim aklım herşeyim karıştı.

Canm zaten dün bu kadar değersiz değilim diye ayrılık düşündğm düşünüyorum da hala. Babam bu sefer sözleri bana verdi sen bana mutsuzum dediğin anda ben ona bu hayatı dar ederim dedi. Ama sen istemiyosan güvenmiyorum dersende ben arkandayım dedi. Bugünkü konuşmalarıyla da bana güven verdi dedi. Demiş ki babama benim herşeyim önüme geldi bu zaman kadar. Eliften aynısını bekliyorum. Haksız olduğumu da biliyorum. Onun branşı benimkinden daha ağır onunda farkındayım sadece benim alışmam gerek bu duruma demiş. Benden ayrılmasın bi daha böyle bi şikayet duymazsınız demiş. Bilmiyorum işte. Şimdi geldi elime pansuman yapacakmış. Hiç yüzüne bile bakmadım. Biraz daha düşünmeye ihtiyacım var sanırım...
Sen bilirsin canım ne desek boş senin hayatın bu onu tanıyanda sensin sadece düğüne çok az kaldı iyice düşün kızların dediği gibi birlikte bi aile danışmanına gidin gerçi yoktu sizin orda yoktu dimi ama bi yardım alsanız çok iyi olur hatta bizlerde gidelim kızlar hepimiz evliliğe yabancıyız yeni bi hayat sonuçta çok faydası olur

Ah işte aynı ben :) 2 saatlik uykuyla da olsam gündüz deli gibi uykum gelirken gece olunca gözlerim faltaşı gibi açılıyor yine uyuyamıyorum :) Uff evet ya evlenince naasıl olcaz acaba o_O
Anca o zaman düzene gireriz biz mecburen :)

Sen bilirsin canım ne desek boş senin hayatın bu onu tanıyanda sensin sadece düğüne çok az kaldı iyice düşün kızların dediği gibi birlikte bi aile danışmanına gidin gerçi yoktu sizin orda yoktu dimi ama bi yardım alsanız çok iyi olur hatta bizlerde gidelim kızlar hepimiz evliliğe yabancıyız yeni bi hayat sonuçta çok faydası olur
Şu aşamada cidden hepimize lazım valla bi evlilik danışmanı :D

selamlarrrr:KK36::KK36: Yekta canım barışmanıza sevindimm inşallah başka büyük sorunlar yaşamazsınızz musmutlu geçinip gidersiniz hayırlısı olsun hakkınızda:KK36:
ben işlerim yogunlugundan pek geemiyorum burayaa :KK17:

Back
X