2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

eski konunda yazdıgını okumasın o zmn bence :KK53::KK53: beni bi var ediyorsun,bi yok ediyorsun demesin çocuk :KK53:bu eski yazdıklarımızın silinmiyor oluşunu bu yüzden seviyorum :) söylediğimiz herşey kayıtlı kalıyor ne güzel :KK53: bence adminler de benim gibi düşünüp,böyle bir seçenek yapmışlar,ellerine sağlık :KK52:
burda komik bir durum görmüyorum evet yok diye yazdım çünkü benim için gerçekten yok olduğu bir dönemdi.
yeterli bir açıklama olmuştur umarım.

bende kokulu taşlar için bi sayfadan fiyat istedim bakalım ne diycek :) isteme günü için olur belki :)
nişan dedim ama bende istemede dağıtcam yani salonda okadr kişiye dağıtamam :) isteme günü işte gelenlere dağıtcam 50 tane felan

burda komik bir durum görmüyorum evet yok diye yazdım çünkü benim için gerçekten yok olduğu bir dönemdi.
yeterli bir açıklama olmuştur umarım.

belki benim için komik şeyler wardır ama? belki inandırıcı gelmiyordur bazı şeyler :KK53: belki birilerini samimi bulmayan tek sen değilsindir burda :KK53: ve ek olarakta neyin bana komik gelip gelmeyeceğine de,müsade et ben karar vereyim :KK70::KK70:

belki benim için komik şeyler wardır ama? belki inandırıcı gelmiyordur bazı şeyler :KK53: belki birilerini samimi bulmayan tek sen değilsindir burda :KK53: ve ek olarakta neyin bana komik gelip gelmeyeceğine de,müsade et ben karar vereyim :KK70::KK70:
belki senin haddini bilmen gerekiyordur
belki benim ailevi sorunum seni aşıyordur
ve gerçekten burda seni istemiyorum.

belki senin haddini bilmen gerekiyordur
belki benim ailevi sorunum seni aşıyordur
ve gerçekten burda seni istemiyorum.

ahah,hakkaten komiksin :KK53::KK53: sen buranın sahibi misin pardon da beni istemiyorsun :) ailevi sorunların beni hiç ilgilendirmez ama senin bence insanları artık aptal yerine koymaktan vazgeçmen gerekiyordur ne dersin? bu konuda yalnız olmadığımdan da eminim ama dediğim gibi sen buranın ağası da paşası da deilsin ve nereye ne yazacağımı soracak değilim kusura bakma.sen nasıl bazılarını samimi bulmuyorsan,benim de seni bal gibi bulmama hakkım war :)

ahah,hakkaten komiksin :KK53::KK53: sen buranın sahibi misin pardon da beni istemiyorsun :) ailevi sorunların beni hiç ilgilendirmez ama senin bence insanları artık aptal yerine koymaktan vazgeçmen gerekiyordur ne dersin? bu konuda yalnız olmadığımdan da eminim ama dediğim gibi sen buranın ağası da paşası da deilsin ve nereye ne yazacağımı soracak değilim kusura bakma.sen nasıl bazılarını samimi bulmuyorsan,benim de seni bal gibi bulmama hakkım war :)
konunun kapanması için mesaj atıcam umarım kapanır...
yeter ki sen uzak ol

kızlar hepinizden özür dilerim
ama seviyenin bu kadar düşmesi beni üzdü yönetime mesaj atıcam umarım konu kapatılır...

konunun kapanması için mesaj atıcam umarım kapanır...
yeter ki sen uzak ol

kızlar hepinizden özür dilerim
ama seviyenin bu kadar düşmesi beni üzdü yönetime mesaj atıcam umarım konu kapatılır...

walla doğrular can acıtıyor sanırım kusura bakma :KK53: bence de seviyenin yeterince düşmesi kötü.en azından benim tüm söylediklerim kanıtlı ve ıspatlı arkasında durabileceğim şeyler :) yaran yoksa ayrıca neden gocundun onu da anlamadım..sana ztn hiç yakın olmadıgım için uzakta olmucam,dert etme.

herkes birilerini samimi bulmuyor olabilir..Kimse kimseyi sevmek zorunda değil elbet..Ama böyle bir paylaşım yerinde seni istemiyorum, rahatsız oluyorum demek bence hiç hoş değil..olumlu , olumsuz yorum yazılabilir ki bu çok normal.Sadece bu topikte olan birşey değil ki..Burda birbirimizi görmüyoruz ki, bazen yazarken çok farklı anlaşılıyor olabilir..bu normal hayatta da başımıza gelmiyor mu?

herkes birilerini samimi bulmuyor olabilir..Kimse kimseyi sevmek zorunda değil elbet..Ama böyle bir paylaşım yerinde seni istemiyorum, rahatsız oluyorum demek bence hiç hoş değil..olumlu , olumsuz yorum yazılabilir ki bu çok normal.Sadece bu topikte olan birşey değil ki..Burda birbirimizi görmüyoruz ki, bazen yazarken çok farklı anlaşılıyor olabilir..bu normal hayatta da başımıza gelmiyor mu?

kimsenin isteyip istememesi sorun değil ztn,çünkü buralar tapulu malımız değil.ben neden samimi bulmadıgımı da yazdım.ztn ortada bi çok anormal şey varken bu da normal olmasa da olur sanırım :)

arkadaşlar sakin olun ya kimse kimseyi samimi bulmak zorunda değil birbirlerinizin yorumlarını okumazsınız olur biter neden bukadar büyüdü bu mesele bilemedim ama başkalarını etkiler bu tavır.

arkadaşlar sakin olun ya kimse kimseyi samimi bulmak zorunda değil birbirlerinizin yorumlarını okumazsınız olur biter neden bukadar büyüdü bu mesele bilemedim ama başkalarını etkiler bu tavır.
kimsenin etkilenmesi gereken bir durum yok...
2 admine mesaj attım konunun kapatılması için
bu durumu isabetli bulanlarda yeni bir konu açıp sohbete ordan devam edebilirler...

Back
X