- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Se
Çok sevindim :)yok yok. kapatılmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim :)yok yok. kapatılmadı
Canım özlüyorum ben seni, gelsene yine..valla uzun zamandır burda yoktum...
bi ara geldim sizle mutluluğumu paylaşmk için denedğim gelinlklerin fotosunu attım...
mutluhatun hiç nerdeydin vs. gibi merak edip sormadı, yokmuşum gibi davrandı...bidaha da umrumda olmadı burası açıkçası.
zaten sevdiğim insanları sosyal ortmlarda takip ediyorum...
arkadaşlar bazı konularda haklı ama mutluhatunda fazla alınganlk yapmşssn konu kapatılmasına gidecek kadar...
nyse size iyi günler
Kimsenin devralmasına gerek yok bence, böyle devam etsek ne olur ki?Oyyy anca girebildim noldu şimdik kim devraldı
Bilmem öyle yazılmış ya ondan sordum canım illa devredilmesi gerekiomu bilemiorum tabiCanım özlüyorum ben seni, gelsene yine..
Kimsenin devralmasına gerek yok bence, böyle devam etsek ne olur ki?
Merhaba,
Burada yüzlerce üyenin binlerce yorumu var ve ikili bir polemik yaşadınız diye konu ile alakası olmayan kullanıcıları bu konuda mağdur edemeyiz. Bu sebeple konu sahibi kim olmak istiyor ise bize yazabilirse konuyu kendisine atayalım.
Henüz konu sahibesi aynı.Oyyy anca girebildim noldu şimdik kim devraldı
Canım özlüyorum ben seni, gelsene yine..
Kimsenin devralmasına gerek yok bence, böyle devam etsek ne olur ki?
Hiç farketmez canım benim için, konunun sahibinin kim olduğu çok da önemli değil, önemli olan burda paylaşım yapmak, dertleşmek..Iyi aksamlar hatunlar neler olmus burda uzuldumm. Birbirimize anlayisli olmak herkesin gorusune saygili olmak gerek. Keske olmasaymis boyle bir durum sonucta hepimiz belli bir amac icin buradayiz.
Konu kapanmasin dilerseniz ben alabilirim konuyu hatunlar ?
Benim içinde fark etmez canım olur yani ben kapanmasın isterimIyi aksamlar hatunlar neler olmus burda uzuldumm. Birbirimize anlayisli olmak herkesin gorusune saygili olmak gerek. Keske olmasaymis boyle bir durum sonucta hepimiz belli bir amac icin buradayiz.
Konu kapanmasin dilerseniz ben alabilirim konuyu hatunlar ?
Ayyyy çok begendimmm iyi günlerde kullanBuarada hatunlar yemek takimim gelmisss daha gec gelcekti ama erken gondermislerr tekrar gorunce dahabi begendimmm bakiyim sizlerde begenecekmisiniz
Buarada tatlı tabaklarıyla cay tabaklarını koymayı unutmusum..
Eki Görüntüle 1374981
Eki Görüntüle 1374972
aşkla kllan canımmBuarada hatunlar yemek takimim gelmisss daha gec gelcekti ama erken gondermislerr tekrar gorunce dahabi begendimmm bakiyim sizlerde begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 1374981
Eki Görüntüle 1374972
Ayyyy çok begendimmm iyi günlerde kullan
aşkla kllan canımm
Sen niye gittin kibi konu hallolsun..duruma göre bakıcam canım ..çok öptüm senii![]()
Güzel günlerde kullan canım, ben nişan yüzünden Çeyiz de alamıyorum yahu :) paralarım bittiBuarada hatunlar yemek takimim gelmisss daha gec gelcekti ama erken gondermislerr tekrar gorunce dahabi begendimmm bakiyim sizlerde begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 1374981
Eki Görüntüle 1374972
Bende alamiyorumda kacirmak istemedim kartlar bitirdi zaten beni nisandan gelecek hasilata guveniyorum :)Güzel günlerde kullan canım, ben nişan yüzünden Çeyiz de alamıyorum yahu :) paralarım bitti![]()
Nerden aldın canım bunu ayy ben bi sürü aldım ama çok güzelmişCok tesekkur ederim hatunlar ..
Cay tabaklarini yanlislikla 12 tane getirdiler haftasonu geri goturcem 6sini gittigimde hala varsa buyuk salata tabagiyla kahvaltiliklardan 1,2 tane daha alicam :)