2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlarr selam iyi akşamlar
Biraz inceledim konuşmaları her şey çok yerinde olmuş.. Hepimizin gördüğü şeyi bir arkadaş dillendirmiş iyide yapmış. Hayırlı uğurlu olsun tekrar o zaman :KK31:
Bi kaç gündür giremiyorum iş değiştirdim biliyorsunuz :) yeni işimi sormuşsun tatlı @Orya şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Düğün hikayesi yapan bir ekipteyim. Genç ve eğlenceli bi ekibimiz var. 3. Günüm olmasına rağmen benimsedim.. :) bi de ilk gün erkek arkadaşım çiçek yollamış. Süpriz oldu bana çok sevindim :KK51::KK37::KK36:
Haricinde math27 math27 ve YEKTA61 YEKTA61 sorunlar düzelmiş çok sevindim:KK31: ikinizde benden sipariş verdiniz ikinizde sorun yaşadınız uğursuzluk bende mi yoksa:cry:
Haricinde umarım hepinizin her şeyi yolundadır:KK76:
Buraya çok bakamıyorum ama yardımcı olabilecegim bisey olursa mesaj atabilirsiniz kızlar :KK49:
Hepinize iyi geceler:KK60:
kuzum uğursuzluk sende değil bizim odunlarda sorun:( sen yine de ihmaal etme gel özletme kendini :)

Canim gelinlik denediginde konusmustuk:KK50: bende seni özluyorum keske gelsen:KK51: bende bilgisayar basinda calismadigimdan gunduz devamli giremiyorum ama okumaya calisiyorum.

Senle birlikte @more1109 da gittio_O

more ile biz gerçek hayatta görüşüyoruz kızlar...aynı memleketteyiz.. söyledim ona da koşş gel dedm topiğe

valla bende sizi özledimmm...

30 ocakda nikahım var bu aradaaa :D:D:D:D düğün tabi yazın

Hatunlar topik bana devrolmustur bilginiz olsunnnn. Hayirlisi olur insaAllahhh. Paylasimlarimiza dostluklarimiza guzelce devam edicez insaAllah canlaaar

iyi olmş cnm sevndmmm :KK68::KK69:

Canim gelinlik denediginde konusmustuk:KK50: bende seni özluyorum keske gelsen:KK51: bende bilgisayar basinda calismadigimdan gunduz devamli giremiyorum ama okumaya calisiyorum.

Senle birlikte @more1109 da gittio_O

Hatunlar topik bana devrolmustur bilginiz olsunnnn. Hayirlisi olur insaAllahhh. Paylasimlarimiza dostluklarimiza guzelce devam edicez insaAllah canlaaar

Ayy evet gel ben seni çoook özledim:)

Çok güzeller canımm güle güle kullan inşallah :KK66: :KK66:

Yorgun olmadığın zamanlarda uğra canım özletme kendini :KK37:

Çok sevindim canım beniim HoppaHoppa İnşallahh tek isteğim bu :KK66:

Evet @more1109 @frifri de yok ortalarda :KK43:

valla yokluğumu hissedenleri görünce duygulandım haaa :KK61::KK57:

tamam artk uğramaya çalışıcam kızlarrr

bu arada herkese günaydın...yeniler beni bilmez belkim...sizlerde hoşgelmişssnz...
ilk sayfada hala bilgilerim duruyorsa ne ala :KK69:

Kizlar yeniden herkesin listesi olsun bende listede olmak isterim bu topigi benimsemek istiyorum sizleri tanimak istiyorum paylasim yapiyorum ama kimseyi tam taniyamadim sizlerle tanismak.istiyorum ben buket :KK76::KK76:

dugunleriniz nezman isimleriniz neler zahmet olmassa bilmek isterm paylasim tanidikca daha guzel olur

ve yeni bi liste olsa hic fena olmaz:KK54::KK55:

İyi gecler kuzular bende yatıyorummm mmmuucckk

Canim tatsiz olaylar olmuş Gercekten uzuldum:KK43:kapatilmamasina sevindim konuyu sen almissin bi hayirli olsun demek istedim kaptan olarak yeni olanlarla bende dahil eski arkadalsirmizin bi listesini yaparsak cok daha iyi olur birbirimizi tanismis oluruz nacizane fikrim :KK54:

Ayy aynen ne o çeyiz serme ya kimene benim eşyamdan kime neyin gösterişi yahu.. Ama annemler ananemler yaparlarsa durdurabılırmıyım bılmıyorm ama smdıden toplama dusuncesı yoruyo benı 30 kişi seriyo sen kendi başına topluyosn cok fena can sıkıcı bi durum..
Allahtan annemin yok öyle merakı:)

günaydın kızlar çok yoğunum bugünlerde hiç bişiler yapamıyom bu hastane ortamındaki kişiler de benim moralimi bozup bozup duruyolar bildiğin dedikodu kazanı burası ben hiç dedikoduyu sevmem ki oysa bana dua edin :( :mad:

Cok guzelllll bayildimmm nekadarr kuzu pembeya bayilrm
185e geldi hepsi canım
Canim tatsiz olaylar olmuş Gercekten uzuldum:KK43:kapatilmamasina sevindim konuyu sen almissin bi hayirli olsun demek istedim kaptan olarak yeni olanlarla bende dahil eski arkadalsirmizin bi listesini yaparsak cok daha iyi olur birbirimizi tanismis oluruz nacizane fikrim :KK54:
kuzum benim unuttuklarım olabilir yazidrmak isteyenler bilgilerini mesj atsinlar ilk sayfaya ekliyim hemen

Benim de bi tane var sadece:KK76: kayinvalidem yok abla ilgileniyor o yuzden:KK49:

Canim tasarimcibayan tasarimcibayan 'um sende ugursuzluk olabilir mi hic kuzucuk:KK51:

Etiketleri bastirdim bugun foto cekiyim sana da aticam:KK73:
Ayy güzel oldu mu kuzumm beğendin mii ? Sabırsızlıkla bekliyorum fotoları :) hatt burda paylaşırsan tüm herkes görmüş olur :KK49:
kuzum uğursuzluk sende değil bizim odunlarda sorun:KK43: sen yine de ihmaal etme gel özletme kendini :)
Canım benimmm:KK60: buarada senin siparşlerin basıldı :KK19: çerçevede baskıda:KK19:
Kizlar yeniden herkesin listesi olsun bende listede olmak isterim bu topigi benimsemek istiyorum sizleri tanimak istiyorum paylasim yapiyorum ama kimseyi tam taniyamadim sizlerle tanismak.istiyorum ben buket :KK76::KK76:

dugunleriniz nezman isimleriniz neler zahmet olmassa bilmek isterm paylasim tanidikca daha guzel olur

ve yeni bi liste olsa hic fena olmaz:KK54::KK55:
Ben bakmadım ama belki ben de silinmişimdir. Aynen yeni bi liste yapalım :KK19::KK19: benim tarihim yok ama boş boş takılıyo yazarız:confused: topiğin delisi:KK73:

Back
X