2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy güzel oldu mu kuzumm beğendin mii ? Sabırsızlıkla bekliyorum fotoları :) hatt burda paylaşırsan tüm herkes görmüş olur :KK49:

Canım benimmm:KK60: buarada senin siparşlerin basıldı :KK19: çerçevede baskıda:KK19:

Ben bakmadım ama belki ben de silinmişimdir. Aynen yeni bi liste yapalım :KK19::KK19: benim tarihim yok ama boş boş takılıyo yazarız:confused: topiğin delisi:KK73:
Bugün sana soracaktım canım:)

Ayy güzel oldu mu kuzumm beğendin mii ? Sabırsızlıkla bekliyorum fotoları :) hatt burda paylaşırsan tüm herkes görmüş olur :KK49:

Canım benimmm:KK60: buarada senin siparşlerin basıldı :KK19: çerçevede baskıda:KK19:

Ben bakmadım ama belki ben de silinmişimdir. Aynen yeni bi liste yapalım :KK19::KK19: benim tarihim yok ama boş boş takılıyo yazarız:confused: topiğin delisi:KK73:

Canımmmmmmmmm hoşgeldinn, nasılsın? Ayyy özlemişim vallahi seni :KK68::D

Aynen canım gerçekten iyi oldu bunun konuşulması... Neysee ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?? Özlettiniz kendinizi HoppaHoppa
Hosgeldin canimm:KK19: biz iyiyiz sen nasilsin:KK50:

Saten olanlari siyah almistim, sutyen de bi tane siyah bi tane ekru koydum once baktim hersey kapkara olduo_O bende diger aldiklarimi da koyayim dedim ama iptal ederim fazlaysao_O
Günaydın kızlaaaarrrrr

İyiim kızlar koşturuyorum bu ara hep iş güç başka yaptgım bişey yok evlencek olan ben değilmişim gbi hatta serdim kendimi iyice bi çöp almıyorum sonlara gelince görcem kendimi

Günaydınnnnnn :)
günaydın canım daha iyim bugün okuldayım:) sen nasılsın
Herkese günaydın kızlar :)
günaydın canım sana ne olmuştu:(
günaydın kızlar çok yoğunum bugünlerde hiç bişiler yapamıyom bu hastane ortamındaki kişiler de benim moralimi bozup bozup duruyolar bildiğin dedikodu kazanı burası ben hiç dedikoduyu sevmem ki oysa bana dua edin :KK43: :mad:
O maalesef her iş ortamında var canım:( günaydın:)
Günaydınnn canlar. Hepinize güzel bir gün diliyorummm Bugün en sevdigim gunn :))
Günaydım kuzum:)
Günaydın herkese :)
Günaydın:)

Günaydın kızlaaaarrrrr

İyiim kızlar koşturuyorum bu ara hep iş güç başka yaptgım bişey yok evlencek olan ben değilmişim gbi hatta serdim kendimi iyice bi çöp almıyorum sonlara gelince görcem kendimi

Günaydın canım, hoşgeldin..Bende nişana odaklandım, çeyiz namına birşey almıyorum :)

günaydın canım daha iyim bugün okuldayım:) sen nasılsın

günaydın canım sana ne olmuştu:KK43:

O maalesef her iş ortamında var canım:KK43: günaydın:)

Günaydım kuzum:)

Günaydın:)
canım ben dün çok samimi bir kız arkadaşımla tartıştım ona sinirlenmiştim..

Back
X