- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Hoşbuldum kuzuHoşgeldinnnnnn:)

Anladım canımDün konuştu baban ama yüzyüze de konuşacak. Cumartesi gitcez o zaman konuşacak. Ben mecbur olmadıkça konuşmuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum kuzuHoşgeldinnnnnn:)
Anladım canımDün konuştu baban ama yüzyüze de konuşacak. Cumartesi gitcez o zaman konuşacak. Ben mecbur olmadıkça konuşmuyorum.
noldu kuzu sevindimmm:)Çocuklarımı bugün daha çok sevdim :)
aaa sen antep e mi geleceksin evet canım üniversitenin orası ve şehitkamil sabahdan beri durmadan yağmakta çok güzelMerkeze mi yağıyo kar:) biz yarın geliyoz antepe:)
İvitttt şimdi gördüm en başta yazdığınıİste sorunda burda..ara sayfada kalmadi ki yazdigim
Bu konuyu sabahin korunde ilk ben actm..
Sonra herkrs pat pat yazdi![]()
elimi gördükçe hiç birinin sesi çıkmadı. Bide dönem kapanış konuşmalarımı yaptım. Nasıl gelip sarılıyolar :)noldu kuzu sevindimmm:)
İste sorunda burda..ara sayfada kalmadi ki yazdigim
Bu konuyu sabahin korunde ilk ben actm..
Sonra herkrs pat pat yazdi![]()
Canım nişanlım antepli ben osmaniyeliyim. Yarın ve cumartesi gündüz antepteyiz:)aaa sen antep e mi geleceksin evet canım üniversitenin orası ve şehitkamil sabahdan beri durmadan yağmakta çok güzel![]()
o herkeslerden biride ben oluyorum![]()
Aaa ben antepde çalışıyorum canım normal de Elazığlıyım nişanlım adanalı İstanbul da yuva kurcaz inş :)Canım nişanlım antepli ben osmaniyeliyim. Yarın ve cumartesi gündüz antepteyiz:)
ayy vallahi görünce bende direk atladııımmmmmBende atladım hemenn hem burdan yazdım hem özelden![]()
Sanırım bende biraz atlamış bulundumayy vallahi görünce bende direk atladııımmmmm![]()
iyiyiz sen nasılsın canım :)Kuzular nasılsınızz neler kaynatıyorsunuz bakiyimm![]()
Bişey kaynatmıyoz öyle ben sıkıntıdan sardım iyice arkadaslardan birini eklmeyi unutmussun canım ekle istersen onun muhabbeti geçiyodu tamKuzular nasılsınızz neler kaynatıyorsunuz bakiyimm![]()
iyiyiz sen nasılsın canım :)
Bişey kaynatmıyoz öyle ben sıkıntıdan sardım iyice arkadaslardan birini eklmeyi unutmussun canım ekle istersen onun muhabbeti geçiyodu tam
Görüşelim hatta düğünüme gel:)Aaa ben antepde çalışıyorum canım normal de Elazığlıyım nişanlım adanalı İstanbul da yuva kurcaz inş :)
Görüşelim müsait olursaan :)![]()
Ay gelirim vallaha ya çok hoş olur ki davet edersin de gelmem miiii :)Görüşelim hatta düğünüme gel:)
Tahmn ettiğim gibi ilk sayfadaki bilgilerim silinmiş..
yektacim silinmesi gerekenleri silip beni de eklermisn
26 yaşında okul öncesi öğretmeni tanışma tarihm 19 mayıs 2014
nişan 23 ağustos 2014
düğün 22 ağustos 2015![]()
Kuzular nasılsınızz neler kaynatıyorsunuz bakiyimm![]()