- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
kızlar hadi bu seferde bana akıl verin
kayınvalidem aradı. bayadır düğün yeri bakın diyorlar ama bizim bakamamızın sebebi nişanlımın pazar günleride çalışıyor olması hafta içi yorgun gelmesi falan. anneme de daha önce arayıp demiş biz bi konuşalım tarih belirleyelim ne yapcaz etcez planlayalım. annemde geçiştirerek konuşmuş. ama ben asla işime karışılmasını istemem annemde buyüzden karışmaz biliyor huyumu kendiniz bakın edin ne zaman istiyorsanız falan der. Şimdi kayınvalidem arıyor diyor annenle konuşup planlamak isterdim ama annen umursamıo benle konuşmuo. ben kızlarım bir an önce evlensin düğünleri olsun diye uğraştım annen yapmıyor böle nasıl olcak bilmem ne. Bende dayanamadım valla dedm benim işime kimse karışmamalı annem bunu bildiği için karışmıyor dedim. Benim içinde düğün biran önce olması değil istediğim gibi olması önemli dedim. Annem de buyüzden karışmıyor dedm maddi olarak henüz hazır değiliz yavaş yavaş yapıcaz işte dedm. Sonra dedi işte biz destek olcaz falan filan. ama nişanlıma bunu diyince annemin öle dediğine bakma para yok herşeyi kendimiz yapcaz diyor ben ne dicemi napcamı şaşırdım valla. Kayınvalidem birde kapatırken diyor nişanlım için aman sakın aradığımı söleme bana çok kızar aramızda kalsın bunlar diyor.