- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
maşallah kızımız pek bi hamaraatt :)Ayy valizimde hazır :) mutfağımı da temizlersem bitiyo işim oda yemekten sonra artık:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah kızımız pek bi hamaraatt :)Ayy valizimde hazır :) mutfağımı da temizlersem bitiyo işim oda yemekten sonra artık:)
Hadi bakalım güzel olur inşallah her şey :)Ayy valizimde hazır :) mutfağımı da temizlersem bitiyo işim oda yemekten sonra artık:)
Ayy valizimde hazır :) mutfağımı da temizlersem bitiyo işim oda yemekten sonra artık:)
Kızlaar bende isten erken ciktim nisan icin misafirler gelicek bizde kalcaklar oyuzden nevresimler yetersiz bende bugun karacadan bir nevresim aldim bide bi yatak ortusu aldimm :)
hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer canım :)Kızlaar bende isten erken ciktim nisan icin misafirler gelicek bizde kalcaklar oyuzden nevresimler yetersiz bende bugun karacadan bir nevresim aldim bide bi yatak ortusu aldimm :)
İnsaAllah tatlımmm bakalımm.hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer canım :)
Canım inş herşey gönlünce olur
maşallah kızımız pek bi hamaraatt :)
İnşallah kızlar:) bu eve geri nasıl dönecem merak ediyorum.Hadi bakalım güzel olur inşallah her şey :)
İnşallah canım:) bu eve geri nasıl dönecem merak ediyorum
evli ve mutlu döneceksin inşallah :)
kesinlikle evli mutlu belki de çocuklu .p
Evet canım yarın gitcez okuldan sonra:)Ohh ne güzel canıım yarın mı gidiyosunuz??
Hadi bakalııım :) :)
kesinlikle evli mutlu belki de çocuklu .p
Evet canım yarın gitcez okuldan sonra:)
evli ve mutlu döneceksin inşallah :)
Çocuklı muuuu ben bi evlenmeyi becerebileyim çocuk kalsın :)kesinlikle evli mutlu belki de çocuklu .p
Çocuklı muuuu ben bi evlenmeyi becerebileyim çocuk kalsın :)
Balayına kadar buralardayımm:)O kadar da değilll
Hadi hayırlısı bakalıım bizi haberdar etmeyi unutma![]()
![]()
Amin kuzum amin:)Senin ve buradaki tüm gelinciklerin hakkında hayırlısı neyse ol olsun..Rabbim çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın..
Çocuklı muuuu ben bi evlenmeyi becerebileyim çocuk kalsın :)
Senin ve buradaki tüm gelinciklerin hakkında hayırlısı neyse ol olsun..Rabbim çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın..
Balayına kadar buralardayımm:)
Kızlar ben geldiiiiiiimm. Okuldan gelince market alışverişi yaptım, makineye çamaşır attım, ocağa yemek koydum, şu an daha ilk kez oturuyorum. Ayaklarım ağrımış.