- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Ne yaptirayim![]()
yani topuz dediğinde aklıma sıkı toplanmış bir topuz geldi, dağınık topuz modelleri var çok güzel yada saçların uzunsa çok daha güzel modeller var sen en güzel olacaksın gösterişli ol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptirayim![]()
Hadi ya :/ üzüldüm canım ama zamanla alışırlar düzelir inşallah. Zor olmuştur sizin içinbi sürü sebep gösterdiler.ailesini sevmiyolar nişanlımı da tanımaya çalışmadan karşı çıktılar.ağızlarına ne geldiyse saydılar yani canım.hangi birinden bahsediyimki :)
o zaman istanbul en mantıklısı olmuş sizin için canm .benim memleketime gelceksin orda yaşıycaz falan dememiş ne güzel.alışırsınız işten güçten vakit bulup her an ailenin yanına gidilmiyo zaten aynı şehirde olsanız da.fırsat buldukça gidersiniz.:)
Ailenin istememesi çok kötü bir durum ama inşallah zamanla aşarsınız bu durumu canımmbi sürü sebep gösterdiler.ailesini sevmiyolar nişanlımı da tanımaya çalışmadan karşı çıktılar.ağızlarına ne geldiyse saydılar yani canım.hangi birinden bahsediyimki :)
Ailenin istememesi çok kötü bir durum ama inşallah zamanla aşarsınız bu durumu canımm
İnşallah severler canım beniimmevet gerçekten hevesimi herşeyi alıp götürüyolar.ablamın eşine de karşı çıkmışlardı.ona karşı çok daha katılardı.halada görüşmek istemiyolar.bana da çok karşı çıktılar evet ama ablamınki kadar değildi.tanıdıkça severler diye umut ediyorum.inşallah canım :)
Ben de gelebilir miyim ?
yani topuz dediğinde aklıma sıkı toplanmış bir topuz geldi, dağınık topuz modelleri var çok güzel yada saçların uzunsa çok daha güzel modeller var sen en güzel olacaksın gösterişli ol![]()
YEKTA61 Canım Hayırlı olsun toik sana geçmiş :) Bu durumda @mutluhatun nerede noldu goremedm onu ben
![]()
Yok sıkı topuz yuzume gitmez zaten karadenizliyim burnum önden gidiyor benimsacim belimde degil ama uzunlugu yeterli bi topuz cikar herhalde
daginik yada örgulu topuz dusunuyorum.
Canim bazi sıkıntilar oldu, bazi arkadaslarimiz yani aslinda buyuk bi cogunluk mutluhatunun samimi olmadigindan ve bazi davranislarindan rahatsizlik duyduk. Buna bende dahilim. Sahsima özellikle yapilmis birsey olmadigindan simdiye kadar rahatsizligimi dile getirmedim. Ama patlak verdi ve o da topigi kapatmak istemis ama kapatilmadi sonucta bi tartismadan dolayi. Sonra da devroldu iste.
Canım bunlar ne zaman yasandı link varmı merak ettım cokYok sıkı topuz yuzume gitmez zaten karadenizliyim burnum önden gidiyor benimsacim belimde degil ama uzunlugu yeterli bi topuz cikar herhalde
Canim bazi sıkıntilar oldu, bazi arkadaslarimiz yani aslinda buyuk bi cogunluk mutluhatunun samimi olmadigindan ve bazi davranislarindan rahatsizlik duyduk. Buna bende dahilim. Sahsima özellikle yapilmis birsey olmadigindan simdiye kadar rahatsizligimi dile getirmedim. Ama patlak verdi ve o da topigi kapatmak istemis ama kapatilmadi sonucta bi tartismadan dolayi. Sonra da devroldu iste.
Ben de gelebilir miyim ?
Yok sıkı topuz yuzume gitmez zaten karadenizliyim burnum önden gidiyor benimsacim belimde degil ama uzunlugu yeterli bi topuz cikar herhalde
Geeeell hosgeldin
Sorman bile hata hemen katil![]()
Tabiki dee Hoşgeldiinnn bende yeniyim zaten
Tamam o zaman![]()
![]()
Miss_bonn buralarda mısın? hafta sonu Eskişehir'e geliyoruz kısmetse salon bakmaya :) şans dile bize :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izi-paylasalim.734255/page-2295#post-38870206Canım bunlar ne zaman yasandı link varmı merak ettım cok