2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar heyecanliyim aklimdaki fikri sizle paylasmak istiyorum fikirlerinizi soylermisnz

ben 2 +1 ev tutucam 1 kucuk odam bos duruyor bende oraya buyuk renkli minderler alicam kose yapicam buyuk mumlar yaoicam bide renkli bi kutuphanelik alicam orayi otantik yapicam muzik seti koycam ne diyorsunuz

Kizlar bugun yazamadimm gelismelri kacrdimmm ama yarindan itibaren hep.burdayim:KK49:

Kizlar ben simdiden size fotografscyi ayarlymmiii kafam cok karisti

Günaydın hatunlar :) bugün tatile giriyorum sayılır :) okulda son günüm:) bu arada müdürümün dönüşte sıkıntı çıkarmasının sebebi sendika çatışması olduğuna karar verdim:)

Düğün ne zaman canım:) aklında fotoğrafçı var mı:) biz tarihleri söyledikte gidince netleştirecez inşallah:)

Agustosun 1 INŞALLAH kuzum

arkdsim fotografcidan cok memnundu banada onerdi ara dedi ama daha 6 ay var biandanda agustosun 1 çoğu kisi dugun yapio.duugn zmaani rezerve yaptrymmi diyorum biyandanda erkenmi kafam karisik kuzum :(

Günaydın hatunlar :) bugün tatile giriyorum sayılır :) okulda son günüm:) bu arada müdürümün dönüşte sıkıntı çıkarmasının sebebi sendika çatışması olduğuna karar verdim:)

Tatilin keyfini cikar ;)
baristinmi tatlım

Bide kizlar beledyeyi arayip nikah islemleri icin ne gerekiyor die sorymmi abes kacarmi telefondan sormak her beledye baska bisi istiyormus ya öğrenmek istiyorum

Arkdasimin fotografcisini 6 ay knceden ayarlymmi sizce yoksa daha erkenmi foto icin tatlim
tarihin net belli canım bence beklemenin bir anlamı yokki. Nerde nasıl bir çekim istediğine karar verdiysen fotoğafçıları araştırabilrisin. Aklına yatan biri varsada bence anlaş neden bekleyeceksinki.

Back
X