2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eveet yetişmek gerçekten çok zor oluyor katılıyorum ama güzel burası böyle şenlikli :KK76:

Evet canım güzell :) :)

Ayy kuzum akıl sağlıma bişe olmadan geçsin istiyorum artık:KK43:

Bişey olmaz kendini bu kadar strese sokma canım

Gunaydin guzeller:KK49:

Günaydınn canım :)

Kizlar sizle bişey paylasmak.istiyorum

bisey beni üzüyor :KK43:
Mesala nisnalimi aradim nikah islmelri icin bunlar gerekiyormuş diye nisanlim sofor benim yerler kardan buzlanmis zor suruyor arabayi :KK43: ben nelerle ugrasiyorum sen nediosun dedi hallderiz ozmn gelsin diyo hallederiz suan yasadiklarimi bi bilsen diyo tamam zor bizim yuvamiz icn calsiiyo esya takstlerimz var ama benimde zoruma gidiyor nikah islmleri söyledim die suclumuyum yani bu tepki zoruma gitti yerler buzmus cani tehlikede araba kullanio biliyorim ALLAHIM korusun onuda bende birsz bu konuda ilgi bekledim hakszmym

Canım üzme kendini erkekler böyle bir de yoldaymış şuan akşam konuşursunuz rahat rahat sıkma canını hiç ;)

Love01 Love01 hoşgeldin canııımm :) :)

Mesala nisnalimi aradim nikah islmelri icin bunlar gerekiyormuş diye nisanlim sofor benim yerler kardan buzlanmis zor suruyor arabayi :KK43: ben nelerle ugrasiyorum sen nediosun dedi hallderiz ozmn gelsin diyo hallederiz suan yasadiklarimi bi bilsen diyo tamam zor bizim yuvamiz icn calsiiyo esya takstlerimz var ama benimde zoruma gidiyor nikah islmleri söyledim die suclumuyum yani bu tepki zoruma gitti yerler buzmus cani tehlikede araba kullanio biliyorim ALLAHIM korusun onuda bende birsz bu konuda ilgi bekledim hakszmym
Canım o sırada bir şeye yoğunlaşmışlarsa böyle agresif cevap verebiliyorlar ne yazık ki. sen akışına bırak bence o zaten kendisi bakmaya başlar bunlara. Üzme canını

Evet canım güzell :) :)

Bişey olmaz kendini bu kadar strese sokma canım

Günaydınn canım :)

Canım üzme kendini erkekler böyle bir de yoldaymış şuan akşam konuşursunuz rahat rahat sıkma canını hiç :KK66:

Love01 Love01 hoşgeldin canııımm :) :)

Cok.stresli.bende biraz altan aliyorum kuzum :(

Sıkma canını olur böyle şeyler yaa ben bile bazen istemeden yapabiliyorum bunu karşımdakine ama ilgisizlikden değil bu o an bseye canı sıkılmıstır

Canım o sırada bir şeye yoğunlaşmışlarsa böyle agresif cevap verebiliyorlar ne yazık ki. sen akışına bırak bence o zaten kendisi bakmaya başlar bunlara. Üzme canını

Sagol kuzum haklsn bende heyecanlyim ya biran evel olsun Istiyorum ben calismiyorim.o gecelere araba suruyor cok uzuluyorum kiyamiyorum onada ama borclarmizi bitirp evlenmek istiyoruz INŞALLAH ama bende ilgi bekledim tatlim ama simdi sizin destedgnzle daha iyi oldum cok tsk ederim

Sıkma canını olur böyle şeyler yaa ben bile bazen istemeden yapabiliyorum bunu karşımdakine ama ilgisizlikden değil bu o an bseye canı sıkılmıstır

Bian üzüldüm kuzum ne blym heyecanlym orda o arabayla ugrasiyordu bende tamam dedim nedym kuzum

Zamanlama hatası olmuş canım seninki..Tabi ki ilgi beklersin en doğal hakkın:)

Bende aksami belkleyemedim isteyken soyledim napym yaa icim icime sigmiyor onuda sorumluluk sardi ailesi yardim edemiyor bütün erkek tatafinin yapacakları nisanlima kaldi :(

Bende aksami belkleyemedim isteyken soyledim napym yaa icim icime sigmiyor onuda sorumluluk sardi ailesi yardim edemiyor bütün erkek tatafinin yapacakları nisanlima kaldi :KK43:
Anlıyorum canım seni..Tabi insan hemen paylaşmak istiyor ama işte bazen karşı taraf müsait olmayabiliyor..OLsun sorumluluk kötü bir şey değiş ki şimdiden alışsın:) Evlenince kat kat artacak sorumlulukları..

Anlıyorum canım seni..Tabi insan hemen paylaşmak istiyor ama işte bazen karşı taraf müsait olmayabiliyor..OLsun sorumluluk kötü bir şey değiş ki şimdiden alışsın:) Evlenince kat kat artacak sorumlulukları..

Aynen kuzucum suan oda uğraşıyor bizim icin ALLAH yuva kuranlarin yaridmciisi olsun hersey para valla ev kurmak kolay değil sorumluluk sahibi olsun haklsn kuzum bian uzuldum ama sizle konsuunca onaada hak verdim daha iyiyim simdi

ALLAH razı olsun hepinizden ;)

Sagol kuzum haklsn bende heyecanlyim ya biran evel olsun Istiyorum ben calismiyorim.o gecelere araba suruyor cok uzuluyorum kiyamiyorum onada ama borclarmizi bitirp evlenmek istiyoruz INŞALLAH ama bende ilgi bekledim tatlim ama simdi sizin destedgnzle daha iyi oldum cok tsk ederim
Çok iyi alıyorum canım seni insan heves etti mi böyle oluyor Hoppa

Back
X