2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen kuzucum suan oda uğraşıyor bizim icin ALLAH yuva kuranlarin yaridmciisi olsun hersey para valla ev kurmak kolay değil sorumluluk sahibi olsun haklsn kuzum bian uzuldum ama sizle konsuunca onaada hak verdim daha iyiyim simdi

ALLAH razı olsun hepinizden :KK66:
Amin canım amin..:)
KK farklı bir dünya, insan rahatlıyor yazınca :))

canlarım benim tasarımlara dönmem lazım, odaklanamıyorum aklım buralarda kalıyor vallahi :110: Takip etmeye çalışacağım fırsat buldukça :KK68:

canlarım benim tasarımlara dönmem lazım, odaklanamıyorum aklım buralarda kalıyor vallahi :110: Takip etmeye çalışacağım fırsat buldukça :KK68:

Kolay gelsin ;) ;)

Kizlar aradi biraz stresliyim araba ariza yapmıştı dedi yanına gelince detayli konusuruz dedi guzelce konustuk cok sukur kizlar cok mutluyum simdi :KK60:

Üzülecek birşey yokmuş demek ki :)

canım benim şahsi fikrim ailenin yanında nikahı yapman. Bence onlarda yapacakları görüşmeden sona nikah olsun istiyorlar. oyüzden nişanlında bi zahmet okadar anlayış göstersin
Canım zaten yarın ailemle her şekilde görüşecek nişanlım. Nikaha da en erken pazartesi gidebiliriz zaten. Ama annem bu olaylardan öncede böyleydi. Stresli zaten anlıyorum onuda. Ama oda bazı şeyleri kabullenmesi gerekiyo:(

Kizlar sizle bişey paylasmak.istiyorum

bisey beni üzüyor :KK43:
Mesala nisnalimi aradim nikah islmelri icin bunlar gerekiyormuş diye nisanlim sofor benim yerler kardan buzlanmis zor suruyor arabayi :KK43: ben nelerle ugrasiyorum sen nediosun dedi hallderiz ozmn gelsin diyo hallederiz suan yasadiklarimi bi bilsen diyo tamam zor bizim yuvamiz icn calsiiyo esya takstlerimz var ama benimde zoruma gidiyor nikah islmleri söyledim die suclumuyum yani bu tepki zoruma gitti yerler buzmus cani tehlikede araba kullanio biliyorim ALLAHIM korusun onuda bende birsz bu konuda ilgi bekledim hakszmym
Canım erkekler böyle bende başta dert ediyodum ama takılma hepsi olup geçiyo sıkıntı etme:)

Back
X