- 23 Temmuz 2014
- 693
- 679
- 208
çok güzelmiş elbisen,şimdiden tebrikler..o gelin tacından bende istiyorum cnm,netten mi aldın? bende baksam eger nettel aldıysan
![]()
netten yaptrdm cnm..instgramda gelinbuketcom var..oraya bak çok güzel modeller var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelmiş elbisen,şimdiden tebrikler..o gelin tacından bende istiyorum cnm,netten mi aldın? bende baksam eger nettel aldıysan
![]()
canım ya ben sevmiyorum o şapkaları...komik duruyo gibi geliyor bana...ondan çiçek aldım...
bide bulablrsem (çok şart görmüyorum ama) bileğe kibar bi dantel eldiven olblr...
Günaydın canım, ne yaptın aradın mı kadını elbise için?
İşte çevremdeki herkes aldı o yüzden düşünüyorum bendeGeliş fiyatından verirsen bi çok kişiye satarsın çok kullanılan bişey cnm
Aradim kapali telefonu dun sabahtan beri. Insallah ölmustur yoksa ölümlerden ölüm begenecek![]()
ha belki niye bu renk çiçek veya niye kısa elbise diye merak edenler olur söyliyim
yazında gelinlkle çiçek takmayı düşünüyorum ve o zmn pembeli bişeyler olucak..şimdi kış mevsimine uygun olsun istedim...bide nişanlm lacivert takım giycek.kahve ayakkabısı var.öyle kombin yaptık..
elbiseyi kısa istedim çnkü gelinlik havasında olsun istemedim.zaten gelinlik giyicem![]()
netten yaptrdm cnm..instgramda gelinbuketcom var..oraya bak çok güzel modeller var
Aradim kapali telefonu dun sabahtan beri. Insallah ölmustur yoksa ölümlerden ölüm begenecek![]()
Çok güzel canım tacını bayıldım, dediğin gibi bende taç takmak istiyorum :)
Siz çözdünüz bu işi:))))cnm onu da bi tane alalım,senin düğünde sen,benimkin de ben kullanırızmasraf ikiye bölünmüş olur ne güzel işte
![]()
cnm onu da bi tane alalım,senin düğünde sen,benimkin de ben kullanırızmasraf ikiye bölünmüş olur ne güzel işte
![]()
Bence güzel olur canım, ben de öyle bir oda yapmayı düşünüyorum.Kizlar heyecanliyim aklimdaki fikri sizle paylasmak istiyorum fikirlerinizi soylermisnz
ben 2 +1 ev tutucam 1 kucuk odam bos duruyor bende oraya buyuk renkli minderler alicam kose yapicam buyuk mumlar yaoicam bide renkli bi kutuphanelik alicam orayi otantik yapicam muzik seti koycam ne diyorsunuz
Beğendim ama daha şık bir şeyler olabilir canım.. Ben düz sade renksiz bişi yaptırıcam, çöpe gidiyor hepsi..
Karar verdin mi canım?Offf valla kafayı yicem. Annem nikah burda olsun diyo. Nişanlım diyo ki orda zorlayacaklar. Sen gel burda olsun diyo. Annem niyeyse oraya gitmemi istemiyo. Arada kaldım ne yapacağımı şaştım kaldım![]()
Sağlık karnesi mi? Sağlık karnesi yok ki artık..Kizlar belediyeyi aradim ogrendimmm ☺☺
gerekenler
nüfus müdürlüğünden evlendirme ehliyet belgesi
3 erkek fotograf 3 bayan fotograf
n.cuzdani fotokopisi
saglik karnesi mühürlü fotografli olucakmis en gec martta gelin dedi basvuru yapın nisana nikah cok dedi
Canım ben de stresli bir işin ortasında bana bişi söylenince öyle olabiliyorum. Çok takma kafana :)Kizlar sizle bişey paylasmak.istiyorum
bisey beni üzüyor
Mesala nisnalimi aradim nikah islmelri icin bunlar gerekiyormuş diye nisanlim sofor benim yerler kardan buzlanmis zor suruyor arabayiben nelerle ugrasiyorum sen nediosun dedi hallderiz ozmn gelsin diyo hallederiz suan yasadiklarimi bi bilsen diyo tamam zor bizim yuvamiz icn calsiiyo esya takstlerimz var ama benimde zoruma gidiyor nikah islmleri söyledim die suclumuyum yani bu tepki zoruma gitti yerler buzmus cani tehlikede araba kullanio biliyorim ALLAHIM korusun onuda bende birsz bu konuda ilgi bekledim hakszmym
Ben bağımlıydım, tedavi gördüm yani o kadarBende turk kahvesi hastasiyim ☺☺
Canım bu işi artık elden yapmak zor oldu, instagramda alış fiyatına karsız satıyorlar. Çevrende de çoğu kişi almışsa işin zor..Kızlar arkadaşım tupper yapıyodu. Bu ay yapmıcaktı. Dedi sen yap 600 liralık sipariş verirsen bu ay 600 liralik hediyesi var sen alırsın dedi yapabilrmiyim bilmiyorum 600 liralık:)
kızlarr herkese tünaydınnnnkar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk
sanırım köye yağmış...
hemencecik atıyorummmnot:bekar evim
bu arada içimdeki siyah çamaşırları görmeyiverin emii
Eki Görüntüle 1376753
nişanlımın yaka çiçeği ve tacımm
Eki Görüntüle 1376754
altımada bilekten beyaz convers giycem..
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem
ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş![]()
Canım karar vermedim nişanlımla konuştum. Sen takma kafana ben uğraşmayalım diye antepte olsun dedim. Sen nerde olsun diyosan orda yaparız dedi.Bence güzel olur canım, ben de öyle bir oda yapmayı düşünüyorum.
Beğendim ama daha şık bir şeyler olabilir canım.. Ben düz sade renksiz bişi yaptırıcam, çöpe gidiyor hepsi..
Karar verdin mi canım?
Sağlık karnesi mi? Sağlık karnesi yok ki artık..
Canım ben de stresli bir işin ortasında bana bişi söylenince öyle olabiliyorum. Çok takma kafana :)
Ben bağımlıydım, tedavi gördüm yani o kadar
Canım bu işi artık elden yapmak zor oldu, instagramda alış fiyatına karsız satıyorlar. Çevrende de çoğu kişi almışsa işin zor..
Elbiseni beğendim canım, converselerle de çok marji olcan yani..![]()
cnm onu da bi tane alalım,senin düğünde sen,benimkin de ben kullanırızmasraf ikiye bölünmüş olur ne güzel işte
![]()
İşte bunlar hep fakirlikŞu an kendimi sıkıyorum kahkaha atmamak için
yavrum ben sana alırım, hatta kendim bile yapabilirim diye düşünüyorum :)
Günaydın kızlar 12den sonra ancak uyandım![]()
Canım sen yine toplamaya çalış, toplayamazsan da kaybedecek bir şeyin yok.Canım karar vermedim nişanlımla konuştum. Sen takma kafana ben uğraşmayalım diye antepte olsun dedim. Sen nerde olsun diyosan orda yaparız dedi.
Canım tek bi sipariş vercem zaten sonra yapmıcam. Bakayım toplayabilirsem hediyeleri çok güzel canım.
Cumalarım boş canım :)Tünaydın canım :) bugün okul yok sanırım sana :)
Bu çok daha iyiydi :)))Kıız aynı gün olursa düğünler![]()
![]()
Canlarıımm siz kullanın hepiciğini sonra ben senden deLove01 den de alıcam hepsini
ehehehh çok akıllıyımmm
Tünaydın canım :) bugün okul yok sanırım sana :)
Canım sen yine toplamaya çalış, toplayamazsan da kaybedecek bir şeyin yok.
Cumalarım boş canım :)