2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarr herkese tünaydınnnn :KK3::KK3::KK3: kar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk :KK70::KK70: sanırım köye yağmış...

hemencecik atıyorummm :D not:bekar evim :KK53:

bu arada içimdeki siyah çamaşırları görmeyiverin emii :KK53:

Eki Görüntüle 1376753

nişanlımın yaka çiçeği ve tacımm

Eki Görüntüle 1376754

altımada bilekten beyaz convers giycem..
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem :KK68:

ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş :KK53::-):rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok güzel olmuşunn :KK36:

kızlarr herkese tünaydınnnn :KK3::KK3::KK3: kar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk :KK70::KK70: sanırım köye yağmış...

Eki Görüntüle 1376753

Eki Görüntüle 1376754

conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem :KK68:

ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş :KK53::-):rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım

Eki Görüntüle 1376753

Eki Görüntüle 1376754

Taca bayıldımmmm

Siz çözdünüz bu işi:))))

walla yaa :KK53::KK53:

İşte bunlar hep fakirlik :p:p:p:pŞu an kendimi sıkıyorum kahkaha atmamak için :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:yavrum ben sana alırım, hatta kendim bile yapabilirim diye düşünüyorum :)

bizi bu hale getiren kader utansın şekerim :KK53::KK53:

Kıız aynı gün olursa düğünler :D :D :D

Canlarıımm siz kullanın hepiciğini sonra ben senden de Love01 Love01 den de alıcam hepsini :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ehehehh çok akıllıyımmm :KK71::KK71::KK71:

wayyy planlara bakkk seni çakallll :rolleyes::rolleyes:

NB2SGC000004.webp
kızlar gecelik takımında geçen gün beğendiğim model yoktu bende bu modelin lacivertini aldım.altı üstü 20 cm bez parçasına 180 küsür verdim yaa,,çok zoruma gitti yeminlen :p herşey ateş pahası,ne kdr zormuş züğürt evlenmek :p greenandblue greenandblue bunu da yarı yarı paylaşmak isterdim senle ama bu artık paylaşılacak bişi değil :KK70::KK70::KK70: öyle 1 gece sen bi gece ben giyeyim olmaz dimi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eki Görüntüle 1376827 kızlar gecelik takımında geçen gün beğendiğim model yoktu bende bu modelin lacivertini aldım.altı üstü 20 cm bez parçasına 180 küsür verdim yaa,,çok zoruma gitti yeminlen :p herşey ateş pahası,ne kdr zormuş züğürt evlenmek :p greenandblue greenandblue bunu da yarı yarı paylaşmak isterdim senle ama bu artık paylaşılacak bişi değil :KK70::KK70::KK70: öyle 1 gece sen bi gece ben giyeyim olmaz dimi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bayıldım canıım güzelmişş hele şortlu olann :confused::confused: O kadar da değil kıız zaten bunlar tek gecelik :KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1376827 kızlar gecelik takımında geçen gün beğendiğim model yoktu bende bu modelin lacivertini aldım.altı üstü 20 cm bez parçasına 180 küsür verdim yaa,,çok zoruma gitti yeminlen :p herşey ateş pahası,ne kdr zormuş züğürt evlenmek :p greenandblue greenandblue bunu da yarı yarı paylaşmak isterdim senle ama bu artık paylaşılacak bişi değil :KK70::KK70::KK70: öyle 1 gece sen bi gece ben giyeyim olmaz dimi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Güzelmiş canım iyi günlerde kullan

Hehee diyomuşunuz bu gece şortlu takım benim gecelik senin:) sabah değişirmişiniz:))

Baktım buldum canım dun gece merak ettydım kacırdım cunku neyse kapatılmadıgı ıyı olmus ben mutluhatunla bı sorun yasamadm hatta cok sukur kımseyle yasamadım ama kapansaydı topık uzulurdm cok cnku ben burası ıcın uye olmştm ve ne guzel paylasmlarımz oluyo hepımızın hayırlısı olsn ya :)

Back
X