- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
hayalet gibiyim bi görünüp bi kayboluyorum bu ara canım e okulla falan uğraşıyoruz okul bi tatile girse iyi olacaktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayalet gibiyim bi görünüp bi kayboluyorum bu ara canım e okulla falan uğraşıyoruz okul bi tatile girse iyi olacaktı
Canımm gercekten cok guzel olmus elbıse rengıde cok tatlı cok yakısmıs :)
Canım ben sorun yaşamadım, aynı ürünler geldi eksiksiz ama uzun sürdü benimki 3 ay..
Geldi geldi, çok beğendim. Canım valla balayı yerleri hakkında bilgim sıfır.. Biz yurtdışı istiyoruz, İtalya.. Hiç araştırmadım ama..
Rengi çok kibar çok hoş canım.. :)
Selam gelinciklerrr![]()
Babam amcama vekalet vericekmis zaten kendisi konusamaz kesin aglar
Allah kavustursun![]()
bizde sizden bi hafta sonra terhis olucazYok canım benim şafak o.11 günümüz kaldı,11 de Bilecik'in plakası.![]()
Canım bayıldım hepsıne baktgma pişman oldm keske bakmasydm canım ıstedıCanım ben sorun yaşamadım, aynı ürünler geldi eksiksiz ama uzun sürdü benimki 3 ay..
Geldi geldi, çok beğendim. Canım valla balayı yerleri hakkında bilgim sıfır.. Biz yurtdışı istiyoruz, İtalya.. Hiç araştırmadım ama..
Rengi çok kibar çok hoş canım.. :)
Canım model begenip diktr hazırmı alcaksın?Gençlik yarın sevdicekle gelinlik bakıcazdiyorum ki önce kadıköy ümraniyeye bakayım çok içime sinen bi yer bulamazsam fatihe gideyim (zaten avrupa yakasında oturuyorum) anadolu yakasında bildiğpiniz bi gelinlikçi var mı? Biraz iyi bi mağaza olsun yalnız dikimleri kaliteli falan?
tutmasa da maksat muhabbet canım kafein alalım yeterevet canım aynen öyle falla birlikte sohbet harika oluyo.size bakarım kızlar.gelmeseniz bile fotoğrafını çekip gönderin özelden bi kaç şey söylerim sizin için.tutar mı tutmaz mı bilemiycem tabi :)))
%99 diktirecem kuzuCanım model begenip diktr hazırmı alcaksın?
canım çok güzel ya bence tac süper olmuş eldiven de asil durur Aşkla kullan inşallahkızlarr herkese tünaydınnnnkar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk
sanırım köye yağmış...
hemencecik atıyorummmnot:bekar evim
bu arada içimdeki siyah çamaşırları görmeyiverin emii
Eki Görüntüle 1376753
nişanlımın yaka çiçeği ve tacımm
Eki Görüntüle 1376754
altımada bilekten beyaz convers giycem..
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem
ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş![]()
En güzeli canım istedğin gbi anca dikimde oluyo cunku hazır bulmak cok zor%99 diktirecem kuzu
tutmasa da maksat muhabbet canım kafein alalım yeter![]()
canım eskişehir acıbademin fiyaını bi araşır arkadaşlar çok memnn kaldıBizim gelinciklerden biri lazer epilasyona başlamıştı kimdi o burdamı veya bileniniz varmı?
Ümraniyede gelinlikçiler mi var kuzu? Benimki de orda oturuyor, ben pek bilmiyorum İstanbulu..Gençlik yarın sevdicekle gelinlik bakıcazdiyorum ki önce kadıköy ümraniyeye bakayım çok içime sinen bi yer bulamazsam fatihe gideyim (zaten avrupa yakasında oturuyorum) anadolu yakasında bildiğpiniz bi gelinlikçi var mı? Biraz iyi bi mağaza olsun yalnız dikimleri kaliteli falan?
Sağol canım :) Canım valla maliyetlerini bilmiyorum ben de ama işte hayalimiz bu ne olur bilmiyorum :)Canım bayıldım hepsıne baktgma pişman oldm keske bakmasydm canım ıstedıGüzel günlerde gıy ınsallah..
Valla bzde yurt dışı istiyoduk ama suan cok malıyetlı olck erteledk onu.. Türkyeden bulsam şükretcem ben halime![]()
Acıbadem cok pahalıydı canım ümit seansı 100 tl dedi.canım eskişehir acıbademin fiyaını bi araşır arkadaşlar çok memnn kaldı
Bencede kuzuEn güzeli canım istedğin gbi anca dikimde oluyo cunku hazır bulmak cok zor
Varmış canım hatta tavsiye ediliyor ama sizin bilginiz var mı diye sormak istedimÜmraniyede gelinlikçiler mi var kuzu? Benimki de orda oturuyor, ben pek bilmiyorum İstanbulu..
Sağol canım :) Canım valla maliyetlerini bilmiyorum ben de ama işte hayalimiz bu ne olur bilmiyorum :)
hu hu pek hanımefendi olmuş
ayy dur kahve yapıyorum kendimeaynen öyle canım.zaten arkadaşlarla da kuzenlerle de muhabbet olsun diye bakıyoduk ama baktılarki benimki tutuyo biraz hergün hergün içmeye başladılar.kuzenimin durumlar biraz karışıktı hiç beklemediğimiz biriyle evlilik yaptı.kimse bilmiyodu saklıyodu en başından.benim falda söylediklerim de çıkıyomuş arkadaşlarına sanırım kafein duydu bizim durumumuzu diyomuş.
doğrudur canım acıbadem kaçmış ki onlar bitim garantili tüm vücut gittiAcıbadem cok pahalıydı canım ümit seansı 100 tl dedi.
ayy dur kahve yapıyorum kendime![]()