- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
ayy istanbulu hiç bilmiyorum canım yaBencede kuzu
Varmış canım hatta tavsiye ediliyor ama sizin bilginiz var mı diye sormak istedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy istanbulu hiç bilmiyorum canım yaBencede kuzu
Varmış canım hatta tavsiye ediliyor ama sizin bilginiz var mı diye sormak istedim![]()
Tamam canım sağol bende forumda ve google araştırıyorum şu anayy istanbulu hiç bilmiyorum canım ya
ben geldimmmmm kendime internetten bi kaç şey aldım anca girdim ..ayyyy anca okudum yazılanlarıııı![]()
ayy istanbulu hiç bilmiyorum canım ya
ben geldimmmmm kendime internetten bi kaç şey aldım anca girdim ..ayyyy anca okudum yazılanlarıııı![]()
Valla ben yazın aramıştım canım 200 lıra dediler seansına smdı ne kadardır bılmıyrm ama arastırırm yne..doğrudur canım acıbadem kaçmış ki onlar bitim garantili tüm vücut gitti
bize de göstersene aldıklarını![]()
Tamam yüklüyorum :)) Baharatlık hediyeydi sadece rengini değiştim diğerlerinide takım yaptımmBende hiç bilmiyorumm
Ne aldın bakalımmm bizede gösterrr
Tamam yüklüyorum :)) Baharatlık hediyeydi sadece rengini değiştim diğerlerinide takım yaptımm
bunlara bende bakmıştım.bernardoda vardı sanırım.çok güzeller canım.büyük ihtimalle bende alıcam :)
Biev de var canım ben burda bievin ürünlerini satan bi yere baktım internette bi sitede cok daha uygundu bide bugün ek indirimim varmış aldım hemenay yok bernardo da yokmuş nerde bakmıştım kafam karıştı valla :)
Biev de var canım ben burda bievin ürünlerini satan bi yere baktım internette bi sitede cok daha uygundu bide bugün ek indirimim varmış aldım hemen
Tamam yüklüyorum :)) Baharatlık hediyeydi sadece rengini değiştim diğerlerinide takım yaptımm
Evet biliyorum o modeli canımm ben bizzat canlı inceledim önce çok begendimmher siteye baktığım için kafam karışıyo canım.bernardo da metalik mıktatıslı vardı bi de bunları görüp beğenmiştim.ikisinden birini alıcam ama bakalım :)
Canım n11 diye bi sete var orda bi mağaza var ordan aldım baharatlık hedyeydi zaten digerlerinide 115 e aldım indirimler vardı onları kullandım ama o kavanozları gerçekte gördüm baya büyüklerÇok güzelmiş canım bunları ne kadar a aldın nerden aldın bide :)
Canım n11 diye bi sete var orda bi mağaza var ordan aldım baharatlık hedyeydi zaten digerlerinide 115 e aldım indirimler vardı onları kullandım ama o kavanozları gerçekte gördüm baya büyükler
Evet biliyorum o modeli canımm ben bizzat canlı inceledim önce çok begendimm![]()
tesekkür ederim canımmGüzel günlerde kulan canım :)
pembe olması lazım canım ama mıknatıslılar ufak geldi benim gözümehem mıknatıslı hem pembe varmıydı bievin mağazasında peki.sitesinde herşey olmayabiliyo bazen.
http://www.n11.com/biev-tnx179-pembe-6li-miknatisli-baharatlik-P44525066 varmış canım bende bu magazadan aldımhem mıknatıslı hem pembe varmıydı bievin mağazasında peki.sitesinde herşey olmayabiliyo bazen.
pembe olması lazım canım ama mıknatıslılar ufak geldi benim gözüme