- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
bişey değil canım ne demek...bizimde kurbandan önce oldu..yani ağustosun sonunda..
kurbanda da adettir diye zaten kıyafet alındı bana..ama mesela bende nişanlıma kıyafet aldım..böyle bi adet yok..herşey adete göre olmk zorunda değil tabiönemli olan içinden gelmesi falan filan...
kendine almıcaktı..öyle kıyafet düşknlüğü yok.fuzuli görüyo kendine alınca..bari ben alayım takım giyinelm dedm![]()
iyi yapmışsın canım.benimkisi fena düşkündür.bende düşkünüm zaten.ikimizde aslan burcu olunca.o bana sürekli alır zaten.ben hiç bişey almam ona zor beğeniyo çünkü.ilk fırsatta gidip bizde takım bişeyler alıcaz beraber.nişanda da her zamanki gibi bi alışveriş yapıcaz zaten adet diye maaile gitmiycez.bizde öyle iki taraftan da anneler ablalar gelir bişeyler beğenir alır.bu bohçanın içine konan herşeyde kullanılsın istiyorum.onlara pek bişey aldırmak istemiyorum kendim alıp onlara göndericem.sözde kendileri getirdiler neyseki kullanabilceğim güzel şeyler almışlar.nişanda da kendim alıp şansa bırakmıycam.:)