2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlaar birkaç saattir bakamadim 240 msj yazilmis :)) madame cocoya gittim bugün vee artik misafirlerimiz evimizde banyo yapabilir :) çok güzel havlular aldim ortalama 7-8 tlye havlular var kizlar ihtiyacı olan baksin. Ayrica bardak takimlari vardi 12 TL te 6 li nisanlimin çok hoşuna gitti haftayada onu alcaz sanirim :)

Kizlaar birkaç saattir bakamadim 240 msj yazilmis :)) madame cocoya gittim bugün vee artik misafirlerimiz evimizde banyo yapabilir :) çok güzel havlular aldim ortalama 7-8 tlye havlular var kizlar ihtiyacı olan baksin. Ayrica bardak takimlari vardi 12 TL te 6 li nisanlimin çok hoşuna gitti haftayada onu alcaz sanirim :)

Bende ordan yorgan battaniye yastik havlu aldim süper gerçekten hemde uygun ;)

images-4.webp

Kizlar ust tarafi nöyle düşünüyorum naspse ne diyorsunuzzz sizin fikirlerniz benim icin cok onenli

Mira davetiyeye baktim cok guzelmisss :KK75:

cok tesekur ederim kuzum secicem bi

zarfda veriyorlar mi kapidan odeme oluyor yaziyo bi aksilik ciktimi kuzu gozuktugu gibi geldimi ve son olarak kalitelimo :KK33:

Canim cok guzel bu tarz bence. Benimde boyle olucak:KK76:

Instagramda madamamour diye gelinlikci var istanbul kadikoyde yeri. O sayfada hep tarz dikim yapiliyor ordan da begenenilirsin baska seyler:KK49:

Sagol teşekkür ederim baakrim tabi☺ sizle paylasmak istedim begenmene sevindim bu tur gelinlikler gayet guzel oluyor zevkimiz benziomus ;)

Canım ya günaydın, okudum yazdıklarını şimdi..Dediğin gibi 150 tl seni batırmaz.Ama o esnaf bozuntusu kadın böyle giderse çok müşteri kaybeder. .Terbiyesiz, utanmaz ya! Yeni elbiseni gerçekten çok beğendim, çokta yakışmış..Herşeyde bir hayır vardır..Çok güzel olacaksın eminim..Fiziğinde çok yerinde maşallah..Sıkma canını, içine kalmamış en azındani söylemiş rahatlamışsındır..Allaha havele et..

Back
X