2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biyce hesabi yapcam kizlar mayosta ev tutcam halilar perdeler lambalar onlari hesaplicam muhasebecilik damarim tuttu plansiz programsiz olamiyorummmm:KK12::KK39:

Sende benim gibi duramıyosun maşallah ay hergün farklı bişey düşünüyorum :KK70:

Aynen tatlim ya duramiyorum aklimda deli slrular hersey eksiz olsun istiorum ;)

bide maddi durumda cok onemli doluya koysak olmuyo bosa koysak dolmuyor planlı olarak yaparsak daha iyi olur die düşünüyorum kuzucum

bugun aklinda ne var senin ;)

Yaa dun fotocuyu aricam dedim ya bana dis cekim.2500 dedi yuh artik yaaa:KK4:

Aynen tatlim ya duramiyorum aklimda deli slrular hersey eksiz olsun istiorum :KK66:

bide maddi durumda cok onemli doluya koysak olmuyo bosa koysak dolmuyor planlı olarak yaparsak daha iyi olur die düşünüyorum kuzucum

bugun aklinda ne var senin :KK66:
Ayyy ben evi düşünüyorumm yaa mobilya almadık daha da eve göre alıcaz ev bakıyorum ev yok nerde otursam derdim var bende yaa :KK51:

Bende ordan yorgan battaniye yastik havlu aldim süper gerçekten hemde uygun :KK66:
canım yorganlar indirimdeyken yorgan bende aldım :) kalın battaniyelerinden istiyorum aslında ama indirimibekliyorum. Yastıkta bu silikonlar varya onlardan düşündüm ama emin olamadım. Daha önce bellona silikon yastık aldım çok ince yok gibi nerdeyse oyüzden yeniden almam lazım :( seninkiler nasıl?

canım yorganlar indirimdeyken yorgan bende aldım :) kalın battaniyelerinden istiyorum aslında ama indirimibekliyorum. Yastıkta bu silikonlar varya onlardan düşündüm ama emin olamadım. Daha önce bellona silikon yastık aldım çok ince yok gibi nerdeyse oyüzden yeniden almam lazım :KK43: seninkiler nasıl?

Tatlim kas tugunden var bide pamukli var annemlerde aldi kas tugu cok guzelnalirsan ondan al sisik sisik ☺ annmelrr kullaniyor şimdi cok memnun biz indrmdeyken aldik baya indrm yaptılar yoksa pahalılardi battaniye sanirim aynisini aldikkk gule.gule kulanalim ;)

Back
X