- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Canım valla hiç utanma :) bayan çalışıyosa zaten onlar alışmış oluyo:) kargoda dalida diye bi site var ordan almıştım orda yazmıyodu:)
Yani aslında utanmamak lazim kuzum ne blym

saol onerin icn tatlim bakicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım valla hiç utanma :) bayan çalışıyosa zaten onlar alışmış oluyo:) kargoda dalida diye bi site var ordan almıştım orda yazmıyodu:)
off of şimdi de düğün yerine taktım kızlar.otelde istiyodum ama oteller kişi başı ücret alıyomuş bizim davetlilerde kalabalık.çok pahalıya patlıycak.
Kızlarr ben geldiiimm:) gelinliğim ve bindallım çok güzel olmuş :) kına malzemelerimide aldıım:) kuaförümü de hallettim :)) işlerim bittiiii:) 12gün kala:)
Ben evlenene kadar ohooo millet 3.cü çocuğu yapar.
Kızlarr ben geldiiimm:) gelinliğim ve bindallım çok güzel olmuş :) kına malzemelerimide aldıım:) kuaförümü de hallettim :)) işlerim bittiiii:) 12gün kala:)
hoş geldin :) şimdiden hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin inş :)Öncelikle merhaba kızlar bende inşallah bir 2015 gelin adayıyım... mesajını alıntı yaptığım arkadaşa da hayırlı olsun diyorum sanırım aramızda ilk evlenen o olacak... aslında bu konunun açılması çok iyi olmuş birbirimizle diyaloğa girer evlilik aşamasında bir çok bilgi paylaşımı yapabiliriz... ben nişanlıyım inşallah eylül 6 da nikah yapmayı düşünüyoruzama henüz tarih almak için erken olduğundan düşünüyoruz diyorum... istediğimiz tarih 6 eylül 2015... hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...
Öncelikle merhaba kızlar bende inşallah bir 2015 gelin adayıyım... mesajını alıntı yaptığım arkadaşa da hayırlı olsun diyorum sanırım aramızda ilk evlenen o olacak... aslında bu konunun açılması çok iyi olmuş birbirimizle diyaloğa girer evlilik aşamasında bir çok bilgi paylaşımı yapabiliriz... ben nişanlıyım inşallah eylül 6 da nikah yapmayı düşünüyoruzama henüz tarih almak için erken olduğundan düşünüyoruz diyorum... istediğimiz tarih 6 eylül 2015... hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...
Öncelikle merhaba kızlar bende inşallah bir 2015 gelin adayıyım... mesajını alıntı yaptığım arkadaşa da hayırlı olsun diyorum sanırım aramızda ilk evlenen o olacak... aslında bu konunun açılması çok iyi olmuş birbirimizle diyaloğa girer evlilik aşamasında bir çok bilgi paylaşımı yapabiliriz... ben nişanlıyım inşallah eylül 6 da nikah yapmayı düşünüyoruzama henüz tarih almak için erken olduğundan düşünüyoruz diyorum... istediğimiz tarih 6 eylül 2015... hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...
Kuzu daha önceden foto çektirmiştim de yeni çektirmedim tekrar:)Ohhh kuzu iyi yapmışssın denediğinde foto çekilseydin keşkeee
Gözün aydın canımm :)
Resim çekşnce atarım kuzum:)Hadi hayırlısı![]()
paylaşırsın bizde görelim
Hoşgeldin canım :)Öncelikle merhaba kızlar bende inşallah bir 2015 gelin adayıyım... mesajını alıntı yaptığım arkadaşa da hayırlı olsun diyorum sanırım aramızda ilk evlenen o olacak... aslında bu konunun açılması çok iyi olmuş birbirimizle diyaloğa girer evlilik aşamasında bir çok bilgi paylaşımı yapabiliriz... ben nişanlıyım inşallah eylül 6 da nikah yapmayı düşünüyoruzama henüz tarih almak için erken olduğundan düşünüyoruz diyorum... istediğimiz tarih 6 eylül 2015... hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...
Hayırlı olsunnnÖncelikle merhaba kızlar bende inşallah bir 2015 gelin adayıyım... mesajını alıntı yaptığım arkadaşa da hayırlı olsun diyorum sanırım aramızda ilk evlenen o olacak... aslında bu konunun açılması çok iyi olmuş birbirimizle diyaloğa girer evlilik aşamasında bir çok bilgi paylaşımı yapabiliriz... ben nişanlıyım inşallah eylül 6 da nikah yapmayı düşünüyoruzama henüz tarih almak için erken olduğundan düşünüyoruz diyorum... istediğimiz tarih 6 eylül 2015... hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...
Tamam canım foto çekip atarım:)gözün aydın canım.aldıklarını bize de göster :)
Teşekkür ederim canım :) evet ilk gelin ben olacam inşallah :) seninde hakkında hayırlısı olsun:)))Öncelikle merhaba kızlar bende inşallah bir 2015 gelin adayıyım... mesajını alıntı yaptığım arkadaşa da hayırlı olsun diyorum sanırım aramızda ilk evlenen o olacak... aslında bu konunun açılması çok iyi olmuş birbirimizle diyaloğa girer evlilik aşamasında bir çok bilgi paylaşımı yapabiliriz... ben nişanlıyım inşallah eylül 6 da nikah yapmayı düşünüyoruzama henüz tarih almak için erken olduğundan düşünüyoruz diyorum... istediğimiz tarih 6 eylül 2015... hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...
Ben 1ay önce aldım gelinliğimi. Eğer bulamasam diktirecektim. Eylüldeyse düğün bence mayıs haziran gibi bakmaya başlarsın:)Saolun kızlar hepimiz için hayırlı olsun... ya birşey sorucam tarihi yakın olanlar iyi bilir... gelinlik için ne zaman sizce alışverişe çıkmalıyım.. açıkcası ben diktirme yada mağazadan alma konusunda kararsızm çünkü hiç bir model yok kafamdabilemedim yani...
Eline sağlık canımTatlılar çerçeveleri ekliyorum buraya![]()