Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alanya antalya kuzum:)kızlar iyi akşamlar balayına nereye gidiyosunuz.fikir ediniyim biraz.
Canım aynı senin gibi düşünüyorum bende elimden geldiğince her şeyi en hesaplı bir şekilde halletmeye çalışıyorum, bu bohçadan tut düğün mekanına eve kadar ama uygun olupta kalitesiz olacaksa ona tahammül edemem de istememde erkekler bizim gibi değil işte onlar sadece cebinden çıkana önem veriyorlar.. Her şeyi içine 7 bini bırak 4 bine bile var ama çok kötü eşyalar nasıl kabul edersin ki bunlar en az 10 yıl gidecek hatta daha fazlaErkeklerinn hepsi aynı canm duygusuz odunlar .. Cok benziyor bizimde maddi durumlar sikintili biraz ailesine yuk olmayacak herseyi biz yapacaz bende en uygunu en guzeli olsun diye arastryorum ama tabi kalite ve guzellikten odun veremiyorum basit seyleri sevmiyorum dun annesigilin baktigi bi salon vardi coka basit ama ucuz inu begenmis beyefendi biraz tartistik allahtan kayınvalidem cok cici bi insan benim begendigim otele gitti bugun nişanlım soylemis bu arada orasi cok elit cok guzel sende gel begenirsen tutalim bosver o olmasn dedi :)
Sonra esyalardan konu acildi arkadasi butun evi 7bin e dizmis ama hersey dahiill bakalım dedi bende biliyorum oyle esyalar istemiyorm dedim sen orada ugrasiyorsun bende oneri sunmak istiyorum fln dedi iyi de her oneri kabul gorecek degil ya, ev aldiktan sonra evimize gore esya aliriz diyor ama benim aklima yatmadi diye de kiziyor.. Az once de konustuk sen boyle degildin cok stres olmussun bak dugun salonunu halledecez skma canini hersey istedigin gibi olacak diyor kafayı yedim sanrm kzlarrr
Evet kuzum biz kendimizi yoruyoz bide gereksiz yüz göz oluyoz nişanlılarımızla
Çook sağol kuzum hepimiz mutlu olalım :)
Evet canım miradan aldım :)
Canım ben 1ay için 3valiz eşya getirdimde o eşyaları arabayla getirdik:))
Alanya antalya kuzum:)
Canım aynı senin gibi düşünüyorum bende elimden geldiğince her şeyi en hesaplı bir şekilde halletmeye çalışıyorum, bu bohçadan tut düğün mekanına eve kadar ama uygun olupta kalitesiz olacaksa ona tahammül edemem de istememde erkekler bizim gibi değil işte onlar sadece cebinden çıkana önem veriyorlar.. Her şeyi içine 7 bini bırak 4 bine bile var ama çok kötü eşyalar nasıl kabul edersin ki bunlar en az 10 yıl gidecek hatta daha fazla
kızlar iyi akşamlar balayına nereye gidiyosunuz.fikir ediniyim biraz.
Davetiyeyi sipariş verdiğimiz gün kargoya verildi. Araştırdım arkadaşlarda buraya yazdırmış sorunda yaşamamışlar:) zarf modellere göre değişiyo canım :) benimkinde zarf yoktu ama zarf olanlarda kendiler gönderiyo diye biliyorum:))Tatlim bende cok esya ceyiz icin kucuk bi komyonet gerekli
Mira super bende ordan alcam bi sorun yasadinmi bide kapidan odeme varmi bide zarfli mi kuzumbuarada bana mirayi onerdgn icn cok sagol
Aynen kuzum suanlik cozuldu ama artik yzu goz olmicam zamana biraktim![]()
İyi akşamlar gelincikler nabersiniz?![]()
Senin nisan mayıs gibiydi dimi canımmm. O zamana daha yeni başlamış olurum. Ama yine ankarada olsan ayarlardm kuzumBana yetişemiceksin canım ben seni isterdim fotoğrafçım olarak![]()
Ya ben jartiyetere karar vermiştim hava koşulları olmuyo yaa![]()
hangi otel gidinde memnun kalırsanız bizde oraları düşünüyoruz önerirsen bizde bakalım tabi gelin olup gittikten sonra bizi unutmazsanAlanya antalya kuzum:)
Kapodokya a ayarladık onu cok sukur![]()
Kızlar benim gibi düşündüğünüze sevindim :) nişanlım da ev alana kadar geçiçi olarak almayı düşünüyor ama bir aylık bile olsa istemiyorum dedim. Neymiş efendim ev alalım eve göre alalımmış...
Bayağı ağladım aslında almaz kötü birşey bunu biliyorum ama evmizi düğünümüzü önemsemediği için sinirlerim bozuldu yüzümde birmilyontane sivilce ile başbaşayım şuan..
Sonuç gönlümü aldı :) Bu erkekler çok fena ama bilmiyorlar ki eninde sonunda biz kazanacaz![]()
Kapodokya a ayarladık onu cok sukur![]()
Tahmin edebiliyorumİyiz kuzum davetiye yazıyoruz. Ne zormuş ya daha dağıtmadan yoruldum:*
kuzum gelinlik seni sıcak tutar giy sen![]()
hangi otel gidinde memnun kalırsanız bizde oraları düşünüyoruz önerirsen bizde bakalım tabi gelin olup gittikten sonra bizi unutmazsan![]()
canım sende detay ver yahuu .p
Biz antalya canım malesefkızlar iyi akşamlar balayına nereye gidiyosunuz.fikir ediniyim biraz.
Davetiyeyi sipariş verdiğimiz gün kargoya verildi. Araştırdım arkadaşlarda buraya yazdırmış sorunda yaşamamışlar:) zarf modellere göre değişiyo canım :) benimkinde zarf yoktu ama zarf olanlarda kendiler gönderiyo diye biliyorum:))
Biz antalya canım malesef![]()