Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcde plauet5 store varsa indrilir tabi ama bilgsaurda player str varmi☺
ben telden yapicam sllatimzii tatlım
Hayırlı olsun o zaman şimdiden :)
Mutlu olalım da yerde çok önemli değill
cok sukur canim bende iyiyim. Hangi manada tatlm pek anlayamadim benim jeton koselidirdeİyiyiz kuzu sen nasılsın? Biraz sapıkça olacak ama yanaklarını özlüyorum![]()
Hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruzsen nasılsııınn
Bence gayet guzel olur. Yemeklerde zaten cok bisey olmaz haniney derken ne anlamındaney de olur tabi ama oda sıradan oldu sanki
![]()
Hosgeldin canımcığımmmm :) nasilsin ne var ne yokSelamssssss kızlar![]()
cok sukur canim bende iyiyim. Hangi manada tatlm pek anlayamadim benim jeton koselidirde
Bende iyim tatlim iste gun sayiyorum az kaldi.:)
Sende ne var ne yok
Bence gayet guzel olur. Yemeklerde zaten cok bisey olmaz hani
Aleyküm salam canımm :)Selamssssss kızlar![]()
Çok sevdiğimizden içimiz el vermiyor tatlım :)) ahh ahh biraz anlasalar ya bizi ben daha bişi araştırmıyorum hele askerden gelsin görücek:)) aslında iyilik ediyorm farkında değil :)
evet canım.sözlüm kıbrıstaki otele çok daha fazlasını veriyomuş.en azından burda farklı bi kültür görürüz.ama işte deniz kum olsa daha iyi sanki balayında.konuştum az önce bildiğimiz yerden şaşmayalım,sonrasında gideriz diyo.sanırım kıbrıs kesin artık.:)
Hayrli olsun tatlimmm
@hayatbos bende kapadokya dusnuyordum. Söylediğin yer çok romantik tam istediğim gibi bir yer. 1500 TL demissin bu tek kişi fiyatimi?
Yok kuzum iki kisilik super romantik canim ama kapodokyada sadece kahvalti var tatlim iki kisilik kahvalti havuzda var kocaman suit kuzum 1500 tl oneririm 1 haftalik fiyati 1500 tatlim
Fotoların hepsi pcde canım bide boyutları buyuk o yüzden pcde yapmak bana daha kolay. O dediğin şeyden yok valla başka bi seçenek düşüneyim ben yine de yardımın için çoookk teşekkür ederim canım
Tamm canım haber ederim burayı unutmak mümkün müüü:))kuzum gelinlik seni sıcak tutar giy sen![]()
hangi otel gidinde memnun kalırsanız bizde oraları düşünüyoruz önerirsen bizde bakalım tabi gelin olup gittikten sonra bizi unutmazsan![]()
canım sende detay ver yahuu .p
Geldim kuzum işim bitti:) konuşabiliriz:)Tahmin edebiliyorumannem diyor ki şimdiden davetliler bi yere yazalım kaç kişi olacağı belli olsun diyor ona bile üşeniyorum uzun sürer diye hele hele davetiyelere isim yazmak offff
kolay gelsin sana yavrum işin bitince bişey konuşucam seninle
Geldim kuzum işim bitti:) konuşabiliriz:)
Çok şükür canım ne olsun stresli günler bende şafak sayıyorum :)
Kaç gün kaldııı :)
Aleyküm salam canımm :)
Hoşbuldumm kuzum iyiyim yorgunum çok sen nasılsın nHosgeldin canımcığımmmm :) nasilsin ne var ne yok
Ayy 2hafta sonra düğünüm olmuş olacak :) bu hafta içi nikahım varrrAllah kavustursun kuzummm. Benimde insaAllah 2 haftam kaldi 30 isteme 31 nişan :)