- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Allah kavustursun kuzummm. Benimde insaAllah 2 haftam kaldi 30 isteme 31 nişan :)
Bizimki gibi ardarda olacak demek insallah cok guzel gecer canm hersey gonlunce olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavustursun kuzummm. Benimde insaAllah 2 haftam kaldi 30 isteme 31 nişan :)
Ayy 2hafta sonra düğünüm olmuş olacak :) bu hafta içi nikahım varrr![]()
Bizimki gibi ardarda olacak demek insallah cok guzel gecer canm hersey gonlunce olur :)
Cok sukur iyim ben dinlen kuzum yat bırzHoşbuldumm kuzum iyiyim yorgunum çok sen nasılsın n
Suan senin yerinde olmak isterdim kuzucum ya iki safak birden sayiyorum ilki bitince insallah digeride bitecek :)
Ayy bi an önce bitsin artık:) en stresli son 10gün:)Safaklari erttinnn sennn kuzummm bzmkide nezmn gelecekkk cok varr 194 sanriim benim safak☺
Aklıma gelince kalbimdeki ritim sayısına yetişemiyorumAra ara heycan geliyo dimi :)
Amiiin kuzumm cok sagoll
Amin inşallah kuzum çabucak geçer:)Suan senin yerinde olmak isterdim kuzucum ya iki safak birden sayiyorum ilki bitince insallah digeride bitecek :)
Ayyyy bu aralar uyku kaçık benimm uzandım öle ama uyuyamıom bakıyım dedimCok sukur iyim ben dinlen kuzum yat bırz
Ayyyy bu aralar uyku kaçık benimm uzandım öle ama uyuyamıom bakıyım dedim
Dugun safagim 210 gun canmm daha cookkk vaarrAskerlik bemzn dugun safagin ne kuzum ALLAH kavustursun kuzum
amin kuzucumm insallah :)Amin inşallah kuzum çabucak geçer:)
Benim kardesim pcden anlar ona sorayim tatlım o biliosa hemen söylerim sana
Ayyyy geçmio benimkii canmSafaklari sayiyoruzz tatlimm yaa
Ayyy tatlım teşekür ederim valla zahmet oldu sana![]()
Ayyyy geçmio benimkii canm
Dugun safagim 210 gun canmm daha cookkk vaarr
amin kuzucumm insallah :)
Evettt canmmmSen benden 1 hafta sonra evleniosunuz dimi bizim safaklar daaahaa cokkk var![]()
Evettt canmmm
Ayyy evet kendime bi uğrasmı bulsam yAaaNasil gececekkkkk gecmedikce strs oluyorum