- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Ayyy evet kendime bi uğrasmı bulsam yAaa
Ne bulsak orgu mu orsek ☺☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy evet kendime bi uğrasmı bulsam yAaa
Atkı örüyorum zaten sevdicege ben canımmNe bulsak orgu mu orsek ☺☺
Atkı örüyorum zaten sevdicege ben canımm
Füme gibi canımm ama o kadar koyu değil yap yappGuzel ne renk.bende yapmak istiyorum ☺☺
Füme gibi canımm ama o kadar koyu değil yap yapp
Canım ekstra çok masraf çıkıyormuş dediklerine göre, o hesapların dışında sadece onlar olsa bizde düşünürdük ama gözümüz korktu açıkçasıcanım bende şimdi prag viyana budapeşteye baktım.ekstra geziler hariç fiyat uygun aslında ama geziler olmadan da bi anlamı yok.399euro tek kişi.iki kişi 2,5 bin oluyo.ekstra gezilerle 5-6 bin olur diye düşünüyorum.
Hahahah nişanlığınla foto yüklemiştin ya çok tatlı çıkmıştın o geldi aklıma birden yanakların sıkasım geldicok sukur canim bende iyiyim. Hangi manada tatlm pek anlayamadim benim jeton koselidirde
Bende iyim tatlim iste gun sayiyorum az kaldi.:)
Sende ne var ne yok
Bence gayet guzel olur. Yemeklerde zaten cok bisey olmaz hani
Geldim kuzum işim bitti:) konuşabiliriz:)
Hahahah hiç önemli bişey değil ya merak ettirdim sizi de (uyuyakalmışım bu arada kusuruma bakma canımMerak ettim ne konuscak![]()
Hahahah hiç önemli bişey değil ya merak ettirdim sizi de (uyuyakalmışım bu arada kusuruma bakma canım) canım konumuz kına.. Kına mekanını nasıl ayarladın? Neyine dikkat ettin salonu tutarken? Organizasyon firmasıyla anlaştın mı? Süslemeler, kına malzemeleri size mi mekana mı org. firmasına mı ait? Komple ne kadar tutacak fiyatı? Bindallı konusun konuşmuştuk ama hatırlamıyorum gelinlikçin mi verdi sen mi aldın? Ayrıca abiye giyecek misin onu ne yaptın? Bu soruların türevleri mevcut ama onları da daha sonra sorarım
![]()
sağol kuzummm benim :)Hahahah nişanlığınla foto yüklemiştin ya çok tatlı çıkmıştın o geldi aklıma birden yanakların sıkasım geldikardeşim olsa sana benzerdi diye düşünmüştüm niyeyse
Bende haftasonları hiç bakamıyorumm..Evet olabilirler:))))Gunaydin kizlar
Cumartesiden bugune kadar okudum amaOrya ve
greenandblue yu goremedim. Birbirini kacirmis olabilirler mi
![]()
Gunaydin kizlar
Cumartesiden bugune kadar okudum amaOrya ve
greenandblue yu goremedim. Birbirini kacirmis olabilirler mi
![]()