2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ankaraya gittim ben kızlar..Bisürü alışveriş yaptımmm:))
Karaca da öyle güzel kahvaltı/pasta takımları vardı ki..
Ayrıca paşabahçeden de harika amerikan servisler aldım full dantelli:)
Ne güzellll iyi günlerde kullan canım. Biz ni zaman görücezz kiii

Canım ekstra çok masraf çıkıyormuş dediklerine göre, o hesapların dışında sadece onlar olsa bizde düşünürdük ama gözümüz korktu açıkçası :110:

canım ekstra pek masraf çıkıcağını sanmıyorum ben.ekstra geziler var zaten.daha fazla ne masraf çıkabilirki :KK64:

Temmuza zaten kesin olmaz ki zaten:)

Ayy napacam ben ya:KK43: fotoğraf çekimi ne olacak ki ya:KK43: Orya Orya ben kesin tayt giyerim ben:)

Canım yağmur çamur olmaz inanma sen hava durumlarına :KK76: Gelinliğin altına tayt yasak sana :KK20: :p:p

Kızlar perşembe gidiyorum eve ama valizi hazırlamaya başladım bile :KK70: Burdayken aldığım çamaşırları da götüreyim diye büyük valizle gidicem ama zaten valizin yarısı çamaşırla doldu, hatta daha koymadıklarım bile var.

Hadi bakalım son 4 gün :)

Dün aldıklarımız kına için:)
Oyun mendilleri
Kınadan sonra El çiçeği
kına yakacaklar için el mumu
Kına örtüsü ve eldivenleri
Dağıtcam kınalar:)
Kına tepsim :KK66: aynısından sepetimde var:)

Çok güzeller canım hayırlısı olsun ;)

Günaydın kızlarrr :)

Günaydın canım :)

Günaydınn güzeller. Rabbim çabucak geçen kolay güzel bir hafta nasip eylesin inşaAllahh :KK68:

Günaydın canım amin inşallah Hoppa

Günaydınnn Hayırlı haftalar kızlar :D

Günaydın canımm :)

Günayddınn herkesler..Harika bir hafta olsun hepimizi içinnnnn:D

Günaydıın HoppaHoppa

Gunaydin kizlar:KK51:

Cumartesiden bugune kadar okudum ama Orya Orya ve greenandblue greenandblue yu goremedim. Birbirini kacirmis olabilirler mi:KK37:

Heheheh :KK70::KK70:Nasıl güldüm yaa yok canımm greenandblue greenandblue sevdiceğiyle evlilik fuarına gitti :D :D Beni kaçırmadı henüz :rolleyes::rolleyes:

Ne var ne yok hatunlar naptınız bakiyim haftasonuu :)

Ben cumartesi iş çıkışı annemlerle buluştum eyüp sultandaydık sonra eve geçtik yemek yedik komşumuzun doğum gününe gittik sonrada geldik eve film izledik pazar günüde dedemlere gittik hep beraber sonra da zeynebimi alışveriş merkezine götürdük uzaktan kumandalı arabaya bindirdik yavruşum nasıl eğlendi :) Böyle geçti yani haftasonum :) :)

Günaydın canım ya sabah sabah çok güldüm :KK49:
:KK49::KK49::KK49:
:KK73::KK73::KK73: Aynen bende :D kaçırıcaksan haber ver de çeyizimi hazırlıyım kuzu :KK70::KK70:

Günaydın gelincikler, musmutlu hafta olsun inşallah :KK68::D:KK36:

İnşallah canım benimm:KK60:

Kızlar günaydııınn mutlu , huzurlu , hayırlı bir hafta diliyorumm :KK36::KK36:

canım amerikan servislerini görebilirmiyim :)

amiinnn canım benimm inşallaaahhh :)

Aaayy karşımda kendimi gördüm sankiii
aaahhh kader arkadaşım aaahhhh

heheh :) kader arkadaşım sevdim bunu :-) anlasalar çok sevinceklerde nerdee :)

Günaydın bu arada:))

Kiyamam askeer yoluu beklemk zaten zor kuzum 2 kat zor senin isin kuzum

Zor ki ne zor tatlım :( birde onun psikolojisi falan oyyyh :))

vaaaayyy ne güzel neler aldın bakayım bizede göstersneeeee :KK45:
Evlilik fuarına gittim ben :KK49:

vaaaayyyy maalesef ben baya uzağında olduğum için gidemedimm başka seferlere inşaAllah buarada yazıyı düzelttim kuzummm

Canım yağmur çamur olmaz inanma sen hava durumlarına :KK76: Gelinliğin altına tayt yasak sana :KK20: :p:p

Hadi bakalım son 4 gün :)

Çok güzeller canım hayırlısı olsun :KK66:

Günaydın canım :)

Günaydın canım amin inşallah Hoppa

Günaydın canımm :)

Günaydıın HoppaHoppa

Heheheh :KK70::KK70:Nasıl güldüm yaa yok canımm greenandblue greenandblue sevdiceğiyle evlilik fuarına gitti :D :D Beni kaçırmadı henüz :rolleyes::rolleyes:

Ben cumartesi iş çıkışı annemlerle buluştum eyüp sultandaydık sonra eve geçtik yemek yedik komşumuzun doğum gününe gittik sonrada geldik eve film izledik pazar günüde dedemlere gittik hep beraber sonra da zeynebimi alışveriş merkezine götürdük uzaktan kumandalı arabaya bindirdik yavruşum nasıl eğlendi :) Böyle geçti yani haftasonum :) :)

:KK73::KK73::KK73: Aynen bende :D kaçırıcaksan haber ver de çeyizimi hazırlıyım kuzu :KK70::KK70:

İnşallah canım benimm:KK60:

Kızlar günaydııınn mutlu , huzurlu , hayırlı bir hafta diliyorumm :KK36::KK36:

maht in aldıkları hangi sayfada ya ben niye göremedim :(

günaydın kızlar..iyi haftalar hepimize :KK68::KK68: Eskişehirdeydim hafta sonu düğün salonu bakmak için,2 günün yorgunlugu hala üzerimde,o kdr çok uykum war ki,akşam olsa da yatsak :KK17:

Haha kız sen kime açıyon :KK70: Ben ameliyattan sonra sürekli evde açıp anneme kızlara gösteriyodum, tabi kendim de meme özlemi içinde olduğum için yıllardır hep bakmak istiyordum, evdekiler bunaldılar artıkın görmekten.. :KK70:

kimseye açmıyom walla ablaaa :KK53: ama hani böyle üstünü değişirken ablan veya arkadasının yanında bazıları sütyenle görünmek istemez,utanır ya,yani ben sütyenle görünmekten utanmam,değişirim rahatca :KK53: belden aşağısı sorun işte :KK53:

günaydın kızlar..iyi haftalar hepimize :KK68::KK68: Eskişehirdeydim hafta sonu düğün salonu bakmak için,2 günün yorgunlugu hala üzerimde,o kdr çok uykum war ki,akşam olsa da yatsak :KK17:

Günaydın canııım :) :) Aynen bende uyumak istiyorum :KK47::KK47:

Back
X