- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Kızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)
:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)
Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım
Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı
Ben
math27
in düğününe gidecem bilmem anlatabildim miii 
İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)
Hahahah hiç önemli bişey değil ya merak ettirdim sizi de (uyuyakalmışım bu arada kusuruma bakma canım) canım konumuz kına.. Kına mekanını nasıl ayarladın? Neyine dikkat ettin salonu tutarken? Organizasyon firmasıyla anlaştın mı? Süslemeler, kına malzemeleri size mi mekana mı org. firmasına mı ait? Komple ne kadar tutacak fiyatı? Bindallı konusun konuşmuştuk ama hatırlamıyorum gelinlikçin mi verdi sen mi aldın? Ayrıca abiye giyecek misin onu ne yaptın? Bu soruların türevleri mevcut ama onları da daha sonra sorarım
![]()
:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)
Tatlim Günaydın
bende diyet listlerine bakiyordum
Ilk babasta benim.kinam ayri sehirlede olcagmz içn kucuk dugun gibi olcak 180.kisilik kina ama dugun konseptli bi salon tuttuk 2milyar süslü puslu güzel bi yer cok sukue memnunum ben kinamda ilk 2 saat gelinlik sonrada bindallimo gycem INŞALLAH bizim plan bu erkek kiz karisik yani anlicagn benimki dugun gibi olcak ayri sehrlerden dolayi
bindalimi da gelinligimde almadim ama ben bazı gelinlikciler hediye edio die duydum belkde yanılıyorummm
bana sormadin ama cevap verym.dedim kuzum
Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım

Evlilik fuarına gittim ben![]()
Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı
Biraz daha zaman geçsinde bi ara buluşma ayralarız ozaman. Hem burdaki kızları ksıkandırırırk![]()
Ben

heheh :) kader arkadaşım sevdim bunuanlasalar çok sevinceklerde nerdee :)
Günaydın bu arada:))
Zor ki ne zor tatlımbirde onun psikolojisi falan oyyyh :))
İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)