2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)

Hahahah hiç önemli bişey değil ya merak ettirdim sizi de (uyuyakalmışım bu arada kusuruma bakma canım :oops:) canım konumuz kına.. Kına mekanını nasıl ayarladın? Neyine dikkat ettin salonu tutarken? Organizasyon firmasıyla anlaştın mı? Süslemeler, kına malzemeleri size mi mekana mı org. firmasına mı ait? Komple ne kadar tutacak fiyatı? Bindallı konusun konuşmuştuk ama hatırlamıyorum gelinlikçin mi verdi sen mi aldın? Ayrıca abiye giyecek misin onu ne yaptın? Bu soruların türevleri mevcut ama onları da daha sonra sorarım :KK30:

:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)

Tatlim Günaydın :KK66:

bende diyet listlerine bakiyordum :KK66:

Ilk babasta benim.kinam ayri sehirlede olcagmz içn kucuk dugun gibi olcak 180.kisilik kina ama dugun konseptli bi salon tuttuk 2milyar süslü puslu güzel bi yer cok sukue memnunum ben kinamda ilk 2 saat gelinlik sonrada bindallimo gycem INŞALLAH bizim plan bu erkek kiz karisik yani anlicagn benimki dugun gibi olcak ayri sehrlerden dolayi

bindalimi da gelinligimde almadim ama ben bazı gelinlikciler hediye edio die duydum belkde yanılıyorummm:KK66:

bana sormadin ama cevap verym.dedim kuzum

Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım :(

Evlilik fuarına gittim ben :KK49:

Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı

Biraz daha zaman geçsinde bi ara buluşma ayralarız ozaman. Hem burdaki kızları ksıkandırırırk :KK66:

Ben math27 math27 in düğününe gidecem bilmem anlatabildim miii :D

heheh :) kader arkadaşım sevdim bunu :-) anlasalar çok sevinceklerde nerdee :)

Günaydın bu arada:))

Zor ki ne zor tatlım :KK43: birde onun psikolojisi falan oyyyh :))

İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)

günaydın kızlar..iyi haftalar hepimize :KK68::KK68: Eskişehirdeydim hafta sonu düğün salonu bakmak için,2 günün yorgunlugu hala üzerimde,o kdr çok uykum war ki,akşam olsa da yatsak :KK17:

kimseye açmıyom walla ablaaa :KK53: ama hani böyle üstünü değişirken ablan veya arkadasının yanında bazıları sütyenle görünmek istemez,utanır ya,yani ben sütyenle görünmekten utanmam,değişirim rahatca :KK53: belden aşağısı sorun işte :KK53:

Tuttunuz mu peki canım ben cumartesi adanaya salon bakmaya gidecem kaynanacımla düğüne gitcez .p

Dün aldıklarımız kına için:)
Oyun mendilleri
Kınadan sonra El çiçeği
kına yakacaklar için el mumu
Kına örtüsü ve eldivenleri
Dağıtcam kınalar:)
Kına tepsim :KK66: aynısından sepetimde var:)
aaaa ne güzelmiş bunlarr kuzu ben kaçırmışım göemememişim. Keşke bizde kınanda olsaydık topiğin gelinleri güzel güzel oynardık vallaaaa

Tuttunuz mu peki canım ben cumartesi adanaya salon bakmaya gidecem kaynanacımla düğüne gitcez .p

daha değil cnm ama bence de acele edin sizde,çünkü şimdiden Ağustos ve Eylül'ün büyük bölümü dolmuş durumda :( Ramazan girdiği için araya,herkes bayram sonuna yükleniyor,doğal olarak yer kalmıyor.

daha değil cnm ama bence de acele edin sizde,çünkü şimdiden Ağustos ve Eylül'ün büyük bölümü dolmuş durumda :KK43: Ramazan girdiği için araya,herkes bayram sonuna yükleniyor,doğal olarak yer kalmıyor.

Aynen canım ben cumartesi gidip bakacam sonra nişanlım izin alıp gelecek askeriyeden tutaz inşallah şubat gibi,
şafak artacak ama napalım :(

Kızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)

:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)

Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım :KK43:

Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı

Ben math27 math27 in düğününe gidecem bilmem anlatabildim miii :D

İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)

hehehe :) aynen canımm sonumuz hayrolsun bu işin sonucunda bizim psikoloji bozulmasında :-)

Nasildii anlatsana:confused:

Evilik fuarını merak eden hatunlar için yazıyorum :)

Benim gözlemlediğim kadarıyla,üst sınıfa hitap ediyor en azından birçok şey..Yanı Fuat paşa yalısında düğün yapmak istiyorsanız tam ona göre organizasyon firmaları var :) Onun dışında bilindik firmaların stantları var..Ama gelinlik olarak ben sadece Çağteks gelinliği hatırlıyorum :KK19:Burjuvalar için seçenek çok yani :KK53::KK53:

Love01 Love01 hatun biz seninle pasta dilim hesabı yapıyoruz ya, kız orda pastayı hanım ablaya giydirmişlerdi,:KK57:
kucakladığım gibi getirseydim keşke eve :KK71:üstündeki pasta hem senin nişanı, hem benim nişan için gerekli olan pastayı karşılardı vallahi :confused:
:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:

Hahahah hiç önemli bişey değil ya merak ettirdim sizi de (uyuyakalmışım bu arada kusuruma bakma canım :oops:) canım konumuz kına.. Kına mekanını nasıl ayarladın? Neyine dikkat ettin salonu tutarken? Organizasyon firmasıyla anlaştın mı? Süslemeler, kına malzemeleri size mi mekana mı org. firmasına mı ait? Komple ne kadar tutacak fiyatı? Bindallı konusun konuşmuştuk ama hatırlamıyorum gelinlikçin mi verdi sen mi aldın? Ayrıca abiye giyecek misin onu ne yaptın? Bu soruların türevleri mevcut ama onları da daha sonra sorarım :KK30:
Kuzum günaydın:) organizasyon firmasıyla anlaşmadım:) çünkü aile arasında olacak:) salonu tutarkende hem fiyatına hemde orkestrasına dikkat ettim orkestrası çok güzel:) zaten minik bi yer :) süslemesini biz yapacaz:)) kına malzemesini ben almıştım:)
Canım 500lira bindallımı aldım 400 lira da mekan 100lira kına malzemesi tuttu şimdilik:) abiye giymicem gerek duymadım:))

Kızlar tubb a magnet yaptırıyorum nisanda dagitmak icin model bu renk birazcik degiscek
yazısida bu olacak nasıl sizce
Sebepsiz sevmektir âşk , nedeni olmadan bağlanmak birine , hatta sarılamamak utançtan..
Çünkü edeptir Âşk ! Sevdirenin hürmetine...

IMG-20150119-WA0000.webp

Back
X