2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar tubb a magnet yaptırıyorum nisanda dagitmak icin model bu renk birazcik degiscek
yazısida bu olacak nasıl sizce
Sebepsiz sevmektir âşk , nedeni olmadan bağlanmak birine , hatta sarılamamak utançtan..
Çünkü edeptir Âşk ! Sevdirenin hürmetine...

Eki Görüntüle 1380088

Söze bayıldım gerçekten çok güzell , modelde hoş ama sanki bu ağır ve güzel söze biraz çocuksu mu kalmış ne :KK64:

Kızlar tubb a magnet yaptırıyorum nisanda dagitmak icin model bu renk birazcik degiscek
yazısida bu olacak nasıl sizce
Sebepsiz sevmektir âşk , nedeni olmadan bağlanmak birine , hatta sarılamamak utançtan..
Çünkü edeptir Âşk ! Sevdirenin hürmetine...

Eki Görüntüle 1380088

Ben çok beğendim çok tatlı canım :)

Bu sefer onlar bizle uğraşır kuzum daha iyi Kıymet bilirler :)

Aynen yaa vallaha uğraşsınlar :D :D

Evilik fuarını merak eden hatunlar için yazıyorum :)

Benim gözlemlediğim kadarıyla,üst sınıfa hitap ediyor en azından birçok şey..Yanı Fuat paşa yalısında düğün yapmak istiyorsanız tam ona göre organizasyon firmaları var :) Onun dışında bilindik firmaların stantları var..Ama gelinlik olarak ben sadece Çağteks gelinliği hatırlıyorum :KK19:Burjuvalar için seçenek çok yani :KK53::KK53:

Love01 Love01 hatun biz seninle pasta dilim hesabı yapıyoruz ya, kız orda pastayı hanım ablaya giydirmişlerdi,:KK57:
kucakladığım gibi getirseydim keşke eve :KK71:üstündeki pasta hem senin nişanı, hem benim nişan için gerekli olan pastayı karşılardı vallahi :confused:
:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:
:D Görmüştüm bende tv de o pastayı neden böyle gereksiz bişey yaptılar diye söylenmiştim bide.. Burjuvalara hitap ediyosa biz topkice kesin bakmalıyızz :p:p

Canım yağmur çamur olmaz inanma sen hava durumlarına :KK76: Gelinliğin altına tayt yasak sana :KK20: :p:p

Hadi bakalım son 4 gün :)

Çok güzeller canım hayırlısı olsun :KK66:

Günaydın canım :)

Günaydın canım amin inşallah Hoppa

Günaydın canımm :)

Günaydıın HoppaHoppa

Heheheh :KK70::KK70:Nasıl güldüm yaa yok canımm @greenandblue sevdiceğiyle evlilik fuarına gitti :D :D Beni kaçırmadı henüz :rolleyes::rolleyes:

Ben cumartesi iş çıkışı annemlerle buluştum eyüp sultandaydık sonra eve geçtik yemek yedik komşumuzun doğum gününe gittik sonrada geldik eve film izledik pazar günüde dedemlere gittik hep beraber sonra da zeynebimi alışveriş merkezine götürdük uzaktan kumandalı arabaya bindirdik yavruşum nasıl eğlendi :) Böyle geçti yani haftasonum :) :)

:KK73::KK73::KK73: Aynen bende :D kaçırıcaksan haber ver de çeyizimi hazırlıyım kuzu :KK70::KK70:

İnşallah canım benimm:KK60:

Kızlar günaydııınn mutlu , huzurlu , hayırlı bir hafta diliyorumm :KK36::KK36:
Tamm giymicem tayt:)) sevdicek bilse sana ne teşekkür ederdi:))

YEKTA61 YEKTA61 Aslında en güzeli kendi resminiz belki klasik diceksin ama bu modelden iyidir diye düşünüyorum tabii sen nasıl istersen öyle olsun ;) ;) ;)

Evilik fuarını merak eden hatunlar için yazıyorum :)

Benim gözlemlediğim kadarıyla,üst sınıfa hitap ediyor en azından birçok şey..Yanı Fuat paşa yalısında düğün yapmak istiyorsanız tam ona göre organizasyon firmaları var :) Onun dışında bilindik firmaların stantları var..Ama gelinlik olarak ben sadece Çağteks gelinliği hatırlıyorum :KK19:Burjuvalar için seçenek çok yani :KK53::KK53:

Love01 Love01 hatun biz seninle pasta dilim hesabı yapıyoruz ya, kız orda pastayı hanım ablaya giydirmişlerdi,:KK57:
kucakladığım gibi getirseydim keşke eve :KK71:üstündeki pasta hem senin nişanı, hem benim nişan için gerekli olan pastayı karşılardı vallahi :confused:
:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:

ahahaha hakkaten yaaa :KK70::KK70: bari en azından bi kolunu ya da bi bacagını alsaydın o da işimizi görürdü :KK70::KK70:

Kızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)

:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)

Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım :KK43:

Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı

Ben math27 math27 in düğününe gidecem bilmem anlatabildim miii :D

İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)
Evettt sen benim düğünüme geleceksiiiin yupppiiii:) keşke hepiniz gelebilseniz:)))

Back
X