2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar dans şarkılarımı seçtimm ilk dans baha gülü susu seni aşksız bırakmam ikinci şarkı mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta 3. şarkı sibelcan kış masalı kaldı geriye giriş şarkı hadi onada bir el atalım canlarrr güzel bişey bulalımm

canım benim listem evde akşam yardım edeyim sana bu konuda :)

biz de magnet yaptırcaz nişan için,ama biz eğlenceli birşey istiyoruz,öyle fotolarımızın fln olduğu değil.eğlenceli birşeyler hatıra kalsın dedik :) nette bakarken eski şıpsevdi sakızlarının olduğu bi model wardı,büyük ihtimalle öyle bi model yaptıracağız,istersen bi bak netten.
benimkini beğenmedinmi sende

Evilik fuarını merak eden hatunlar için yazıyorum :)

Benim gözlemlediğim kadarıyla,üst sınıfa hitap ediyor en azından birçok şey..Yanı Fuat paşa yalısında düğün yapmak istiyorsanız tam ona göre organizasyon firmaları var :) Onun dışında bilindik firmaların stantları var..Ama gelinlik olarak ben sadece Çağteks gelinliği hatırlıyorum :KK19:Burjuvalar için seçenek çok yani :KK53::KK53:

@Love01 hatun biz seninle pasta dilim hesabı yapıyoruz ya, kız orda pastayı hanım ablaya giydirmişlerdi,:KK57:
kucakladığım gibi getirseydim keşke eve :KK71:üstündeki pasta hem senin nişanı, hem benim nişan için gerekli olan pastayı karşılardı vallahi :confused:
:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:
Kesinlikle katılıyorum canım. burjuvalara hitap eden bir fuardı. Fotoğrafçılardan fiyatlar aldım ben. özellikle buaraya yazmak için. Birtanesi çekime 1550 tl diyor fuarda 150 tl indirim çeki verdi. bunda normal çekim kuaför gelin alma falan herşey dahil. Sadece hikaye film çekiyorlar ya o yok. oda dahil oluursa 300 tl koyuyor üstüne. en fazla 2000TL tutuyor diğerlerindede. geçen konuşulmuştu ya 2600 mü neydi çok uçuk bir rakam oluyor yani. Gelinlikler bir yerde 3000tl den başlıyor ve bu fuara özel indirimli diyor. Normalde ne kadar bende çok merak ettim :)

biz de magnet yaptırcaz nişan için,ama biz eğlenceli birşey istiyoruz,öyle fotolarımızın fln olduğu değil.eğlenceli birşeyler hatıra kalsın dedik :) nette bakarken eski şıpsevdi sakızlarının olduğu bi model wardı,büyük ihtimalle öyle bi model yaptıracağız,istersen bi bak netten.

Hımm güzelmiş ya :) :)

kızlar dans şarkılarımı seçtimm ilk dans baha gülü susu seni aşksız bırakmam ikinci şarkı mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta 3. şarkı sibelcan kış masalı kaldı geriye giriş şarkı hadi onada bir el atalım canlarrr güzel bişey bulalımm
İyi kuzum halletmişin:)

Kızlaar yüüzklerinize ne renk kurdela taktınızzz. Öneden kırmızı takılırdı ama şimdi renkli renkli kurdelalar görüyorum sizce ne renk takıyım

Kızlaar yüüzklerinize ne renk kurdela taktınızzz. Öneden kırmızı takılırdı ama şimdi renkli renkli kurdelalar görüyorum sizce ne renk takıyım

Ben kırmızı takmıştım :) daha güzel geldii bana elbisem altın sarısıydı o tonlarda düşünmüştüm ama vazgeçtim :)

Bence kırmızı olmalı benimde kırmızıydı sözde nişan da da kırmızı yapıcam inşallah , adet böyle ve ben kırmızıyı yakıştırıyorum :)

Kesinlikle katılıyorum canım. burjuvalara hitap eden bir fuardı. Fotoğrafçılardan fiyatlar aldım ben. özellikle buaraya yazmak için. Birtanesi çekime 1550 tl diyor fuarda 150 tl indirim çeki verdi. bunda normal çekim kuaför gelin alma falan herşey dahil. Sadece hikaye film çekiyorlar ya o yok. oda dahil oluursa 300 tl koyuyor üstüne. en fazla 2000TL tutuyor diğerlerindede. geçen konuşulmuştu ya 2600 mü neydi çok uçuk bir rakam oluyor yani. Gelinlikler bir yerde 3000tl den başlıyor ve bu fuara özel indirimli diyor. Normalde ne kadar bende çok merak ettim :)

Fiyat bile almadım ben, bir sürü katalogla geri döndüm :KK76::KK19: .Fotoğrafçı iyi fiyat vermiş ama

Bende kırmızı takmıştım başka renkte hiç düşünmedim açıkcası:))

kızlar işte aldıklarımın bir kısmı... image[2].webp image[1].webp

Eklentiler

• image[3].webp
    image[3].webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 58
kızlar albüme resim ekleyecem nişanımdan bi kaç kare ama nasıl ekleyecem bulamadım :KK14::KK14:

Back
X